maritbet girişmaritbet
Blue Lake tasarımları Chapman Taylor'dan!

Blue Lake tasarımları Chapman Taylor'dan!

Metal Yapı Konut - Karmen Yapı projesi olan Blue Lake projesi Küçükçekmece'de yükseliyor. Proje, Küçükçekmece Gölü'ne 85 metre uzaklıkta yer alıyor.

Küçükçekmece Blue Lake toplam 788 adet daireden meydana geliyor. Blue Lake 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana geliyor. Blue Lake daire büyüklükleri 60 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor.

2017 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Blue Lake, 38 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 14 katlı 8 bloktan meydana gelen Küçükçekmece Blue Lake projesinde 22 adet dükkan da bulunuyor.

Mimari tasarımını Chapman Taylor'ın üstlendiği Blue Lake satılık daire sahiplerine; spor alanları, sauna, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, çocuk yüzme havuzu, açık ve kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, basketbol sahası, güvenlik, spor alanları gibi zengin sosyal donatı imkanı sunuyor.

Blue Lake ödeme planı kapsamında, yüzde 25 peşinatla 60 ay sıfır faizle vade imkanı sunuluyor.

Küçükçekmece Gölü'ne sadece 85 metre uzaklıkta yer alan Blue Lake; Basın-Ekspres Yolu, TEM ve E5 gibi ana ulaşım arterlerine yakın konumda yükseliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Blue Lake tasarımları Chapman Taylor'dan!
  • 05.02.2017 13:17

Blue Lake tasarımları Chapman Taylor'dan!

Metal Yapı Konut - Karmen Yapı projesi olan Blue Lake projesi Küçükçekmece'de yü ...