maritbet girişmaritbet
Bizim Evler'de dövizini bozdurana yüzde 5 indirim!

Bizim Evler'de dövizini bozdurana yüzde 5 indirim!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TL çağrısına bir destek de İhlas Yapı'dan geldi. Döviz bozdurana Bizim Evler 6 ve 7'de yüzde 5 indirim yapılacak

'Türkiye Bizim Türk Lirası Bizim' diyarek döviz yerine TL kullanma çağrısına uyan İhlas Yapı, Bizim Evler 6 ve 7'den daire sahibi olmak isteyen yatırımcılara bozdurdukları dövizin yüzde 5'i oranında indirim sağlıyor. 

1990 yılından bu yana tüm projelerinde yüksek kalite, erken teslim ve avantajlı ödeme seçenekleriyle yatırımcılarına konforlu bir yaşam sunan İhlas Yapı, Türk Lirası'nın değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma seferberliğine tam destek verdi.

Nitelikli konut projesi Bizim Evler serileri ile sektöre öncülük eden İhlas Yapı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, “dolarlarınızı bozdurun; altına, Türk Lirası'na çevirin” kampanyasına destek için  projelerden daire alanlara bozdurduğu dövizin yüzde 5'i oranında indirim sağlıyor. 

Buna göre Bizim Evler 6 ve 7'den daire sahibi olmak isteyen yatırımcılar, bozdurdukları dövizin yüzde 5'i oranında indirimden yararlanabilecek. 

İhlas Yapı, Türk Lirası seferberliğine destek olmak amacıyla başlattığı kampanyasını; 31 Aralık'a kadar, dolar ve euro bozdurup makbuzunu getiren konut alıcılarına sağlıyor. 

TESLİME HAZIR LÜKS DAİRELER

Devlet yatırımlarıyla mega projelerin kesiştiği bir noktada yer alan Bizim Evler, Panoramik Küçükçekmece Gölü ve Marmara Denizi'ne hakim bir noktada yükseliyor.

Aile öncelikli yaşam vadeden ve her zevke hitap eden lüks konut seçeneklerinin sunulduğu Bizim Evler 6'da 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire tipleri bulunuyor. 1.661 konut ve 160 cadde mağazasından oluşan dev projede Gökkuşağı ve Metro etapları yer alıyor.

Bizim Evler 6
Bizim Evler 6

Teslime hazır dairelerin sunulduğu Bizim Evler 6'da; ara katlarda, tüm masraflar dahil anahtar teslim, 2+1 116 metrekare dairenin fiyatı 498 bin TL olarak belirlendi. Projede ayrıca, 188 metrekare 3+1 daire 706 bin TL'ye, 218 metrekare 4+1 daire 981 bin TL'ye, 302 metrekare 5+1 daire 1 milyon 142 bin TL'ye satışa sunulurken yatırımcıya kredili alımlarda alternatifli ödeme kolaylığı da sağlanıyor.

BİZİM EVLER'DE AİLE ÖNCELİKLİ YAŞAM

İhlas Yapı, Bizim Evler 6'da bulunan üç adet kapalı yüzme havuzu, fitness salonları, sauna, Türk Hamamı, buhar odaları, koşu ve bisiklet parkurları,  açık hava sineması, basketbol, futbol ve voleybol sahaları, göletleri, şelaleleri, seyir terasları, mescidi, anaokulu ve kreşleriyle, aile öncelikli yaşam anlayışını taçlandırıyor.

ISPARTAKULE'NİN METROSU BİZİM EVLER'E GELİYOR

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgeleri arasında öne çıkan Ispartakule, Metro hattı ile daha da değer kazanıyor. Bölgenin en çok talep gören konut projeleri Bizim Evler'e komşu olacak Metro hattı, oturumcu ve yatırımcıların ilgi odağı haline geldi.

Kabataş, Mecidiyeköy, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey - Halkalı, Ispartakule, Bahçeşehir hattında ulaşım imkanı sağlayacak Metro hattı ile Ispartakule'den şehrin her noktasına hızlı ve konforlu ulaşılabilecek. Marmaray ile entegre olacak Ispartakule banliyö tren istasyonu da projeye çok yakın bir noktada yer alacak.

Bizim Evler 6, yapımı tamamlanarak hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Bağlantı yolları, Kuzey Marmara Otoyolu, Metro ve banliyö tren hatları, 3. Havaalanı, Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük sağlık kampüsü gibi projelerin kesişim noktasında yer alması projeye ilgiyi artırıyor. 

BİZİM EVLER 7'DE DAİRELER 488 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Ispartakule'nin en yenisi Bizim Evler 7'de 532 konut ve  48 ticari ünite yer alıyor. 
Projede 2+1 normal kat daireler 488 bin TL fiyatlarla alıcı bulurken Bizim Evler 7 özellikli konumuyla dikkat çekiyor.

Bizim Evler 7
Bizim Evler 7

Bizim Evler 7'de 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan konut tipleri yatırımcılara sunuluyor. Ayrıca proje kapsamında, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark konforu sunularak yeşil alana daha fazla yer veriliyor. 

Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip Bizim Evler 7'de; kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları, mini futbol sahası, basketbol, voleybol sahaları,tenis kortu ve mescid bulunuyor. 

Projede ayrıca; çocuk oyun bahçeleri, kreş, anaokulu, eğlence mekânları, yürüyüş yolları, kameriyeler ile site sakinlerinin çeşitli etkinliklerle bir araya gelebileceği toplantı salonu ve göl kafe yer alıyor.

TEM Otoyolu'nun yanı başında konumlanan Bizim Evler 7'de konut teslimleri Ağustos 2017'de yapılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bizim Evler 10'da çalışmalar son sürat devam ediyor!
  • 28.05.2022 20:08

Bizim Evler 10'da çalışmalar son sürat devam ediyor!

51 bin 320 metrekarelik alanda hayata geçirilecek Bizim Evler 10 projesinde 6 bl ...

Bizim Evler 7 Ispartakule 4+1 Örnek Daire 3D Sanal Tur Çekimi
  • 31.08.2021 13:45

Bizim Evler 7 Ispartakule 4+1 Örnek Daire 3D Sanal Tur Çekimi

İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Bizim Evler 7 projesinin örnek daire 3D s ...

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!
  • 27.08.2021 15:39

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin kalite ve güvencesiyle ha ...

Bizim Evler Site Yönetimlerinden "evde kal" çağrısı!
  • 02.04.2020 14:18

Bizim Evler Site Yönetimlerinden "evde kal" çağrısı!

Bizim Evler Site Yönetimleri, koronavirüse salgınına karşı "Evde kal, sağlıkla k ...

Bizimevler 8 tanıtım filmi yayında!
  • 21.11.2018 14:19

Bizimevler 8 tanıtım filmi yayında!

Ispartakule'de inşa İhlas Yapı tarafından inşa edilen Bizimevler 8 projesinin ta ...

İhlas Yapı, yeni projelerini tanıttı
  • 24.04.2018 11:51

İhlas Yapı, yeni projelerini tanıttı

Bugüne dek hayata geçirdiği 16 bin konutla binlerce aileye yüksek standartlarda ...