maritbet girişmaritbet
Bizim Evler 6'da yüzde 5 peşinat ve yüzde 1 KDV!

Bizim Evler 6'da yüzde 5 peşinat ve yüzde 1 KDV!

Bizim Evler 6’nın yüzde 1 KDV avantajına sahip daireler, yüzde 5 peşinat ve alternatif ödeme planlarıyla satışa sunuldu.

Fiyatların 407.000 TL'den başladığı Bizim Evler 6 projesinde geniş ve ferah daire seçenekleri yer alıyor.

İhlas Yapı'nın Isparatakule'de hayata geçirdiği Bizim Evler 6'da sona yaklaşıldı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede çalışmalar hızla devam ederken, daireler için cazip bir kampanya başlatıldı.

Özel olarak düzenlenen kampanya kapsamında %5 peşinat ve 120 aya kadar uygun faiz oranlarıyla kredi kullanımı gibi çeşitli ödeme planları sunuluyor.

Fiyatların 407.000 TL'den başladığı projede daireler %1 KDV avantajıyla da dikkat çekiyor. Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip Bizim Evler 6'da daireler 116 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire tiplerinin yer aldığı proje, 1.661 konut ve 160 cadde mağazasından oluşuyor.

METRO DURAĞI İLE ISPARTAKULE'NİN MERKEZİ OLACAK

İstanbul'un en planlı ve kontrollü gelişen uydu kenti Ispartakule, çalışmaları başlayan Metro hattı ile oturumcu ve yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Ispartakule Metro durağının önünde yer alacağı Bizim Evler 6 bölgenin yeni merkezi olacak.

Bizim Evler 6 projesinin güneyinde konumlanan dükkanların, hemen önünde yer alacak Metro durağı ile şehrin bir çok noktasına kolay ulaşım imkanı sağlanacak.

Bizim Evler 6'nın önüne gelen Ispartakule Metro Durağı, yatırımcıların projeye olan talebini şimdiden katladı. Kabataş, Beşiktaş, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey - Halkalı, Ispartakule, Bahçeşehir metro hattının Ispartakule durağından ulaşılabilecek.

Dükkan  yatırımcıların gözdesi olan bölgede, İhlas Yapı, cadde boyu alışveriş dükkânları konseptini Bizim Evler 6 projesinde de devam ettiriyor. Bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere planlanan projede 160 cadde mağazası Ispartakule Metro durağının hemen bitişiğinde konumlanıyor. 45 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip mağazalar, bölgenin ticari alan ihtiyacını karşılayacak ve Ispartakule'nin yeni merkezini oluşturacak. Bizim Evler 6'nın cadde mağazaları 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Daire ve dükkan satışlarının da devam ettiği Bizim Evler 6'da, alternatif ticari üniteler için de alternatif ödeme planları sunuluyor.

ISPARTAKULE'NİN MARKASI “BİZİM EVLER” OLDU

Ispartakule'de 3.500 daire teslim eden İhlas Yapı, bölgedeki yeni projesi Bizim Evler 6 ile yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. İhlas Yapı, Bizim Evler markalı projeleriyle bölgenin en çok tercih edilen projesi olurken, talebi karşılamaya yönelik geliştirdiği yeni projelerle de Ispartakule'ye büyük değer kazandırdı.
Nitelikli konut bölgesi olarak planlanan Ispartakule, her geçen gün değer kazanıyor. İnşaatları devam eden; Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö tren hatları, 3. Havaalanı, Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük sağlık kampüsü gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, “Yeni Şehir” olarak lanse edilen Ispartakule'yi cazibe merkezi haline getiriyor. 

Proje çalışmaları hızla devam eden Kanal İstanbul'un muhtemel güzergahının Ispartakule'ye komşu olması bölgenin önemini bir kat daha da arttırıyor.

Bizim Evler 6, 120 dönümlük arsa alanı ile site sakinlerine daha geniş peyzaj, sosyal yaşam ve spor alanları sunuyor.

İhlas Yapı, Bizim Evler 6 ile Ispartakule'deki toplam konut sayısını 5 bine çıkartıyor. Gökkuşağı renklerinin kullanıldığı dış cephesi, teraslı daireleri ve mimarisi ile bölgede dikkatleri üzerine çekiyor.

AİLELERİN ÖNCELİKLİ TERCİHİ

Proje kapsamında, site sakinlerine, zengin sosyal tesislerin de pekiştireceği komşuluklar ile mutlu ve huzurlu yaşam alanları sunuluyor. İhlas Yapı, Bizim Evler 6'da bulunan üç adet kapalı yüzme havuzu, fitness salonları, sauna, Türk Hamamı, buhar odaları, koşu ve bisiklet parkurları, açık hava sineması, basketbol, futbol ve voleybol sahaları, göletleri, şelaleleri, seyir terasları, ana okulu ve kreşleriyle, aile öncelikli yaşam anlayışını taçlandırıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bizim Evler 6 havadan görüntülendi!
  • 21.10.2016 14:58

Bizim Evler 6 havadan görüntülendi!

İhlas Yapı tarafından İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Ispartaku ...

Ev alanların gözünden Bizim Evler 6!
  • 20.05.2016 16:17

Ev alanların gözünden Bizim Evler 6!

Emlaktasondakika.com ekibi, İhlas Yapı tarafından Ispartakule'de inşa edilen Biz ...

Bizim Evler 6'da teslimler çok yakında!
  • 27.04.2016 16:11

Bizim Evler 6'da teslimler çok yakında!

İhlas Yapı tarafından Ispartakule'de konumlandırılan Bizim Evler 6 projesinde te ...

Rengarenk görüntüsü ile Bizim Evler 6!
  • 01.01.2016 15:35

Rengarenk görüntüsü ile Bizim Evler 6!

Ispartakule'yi marka haline getiren İhlas Yapı'nın Bizim Evler projesinin gökkuş ...

Bizim Evler 6'nın reklam filmi yayında!
  • 09.11.2015 11:25

Bizim Evler 6'nın reklam filmi yayında!

İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Bizim Evler 6 projesinin reklam filmi yay ...

Bizim Evler 6 reklam filminin kamera arkası!
  • 16.10.2015 11:55

Bizim Evler 6 reklam filminin kamera arkası!

İhlas Yapı projesi olan Bizim Evler 6'nın yeni reklam filmi Fikirevim Reklam Aja ...