maritbet girişmaritbet
Beylikdüzü’nde 2+1 fiyatına 3+1 daire!

Beylikdüzü’nde 2+1 fiyatına 3+1 daire!

İttifak Hollding tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sağlıkkent projesi ev almak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı.

Kullanıcılarına tapu teslimiyle  hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir  yaşam sunan İttifak İnşaat Sağlıkkent projesi Çocuk Odası Bizden kampanyası ile ev alacaklara müjde verdi.  

Çocuk Odası Bizden” kampanyası ile 2+1 fiyatına 3+1 konut satışı gerçekleştiren İttifak İnşaat'ta satışı devam eden son 110 daire için %75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit kullanımıyla uygun koşullarda ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

35 yıldır yurt içi ve yurt dışında imza attığı projelerle tanınan İttifak İnşaat, Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği bölgenin en sağlam, en ekonomik ve en kullanışlı projesi Sağlıkkent'te konut sahiplerine hemen tapu teslimiyle güvenli bir yaşamın kapısı aralanıyor... 

Sağlıkkent'te yaşam başladı

Sosyal imkanların oldukça geniş tutulduğu proje, doğal peyzaj alanlarıyla birleşen mimarisiyle estetik yönünü vurgularken, m2 fiyatları emsal projelere göre çok daha uygun satışa sunuluyor. 

Toplam 577 daireden oluşan Sağlıkkent projesinde, bir sitede olması gereken tüm sosyal donatılara yer verilmiş. Market, manav, kuru temizleme, kuaför gibi sitenin ihtiyaçlarını karşılayacak dükkânlara yer aldığı sitede; fitness, sauna, kapalı havuz, kafeterya, 24 saat güvenlik, kapalı-açık otoparklar, süs havuzu, botanik bahçesi ve %76'ya varan yeşil alan mevcut.

Site içerisinde çocuklar için güvenli oyun alanları bulunan Sağlıkkent'te küçükler hallerinden bir hayli mutlu görünüyor. Şehir içerisinde rahatlıkla oyun alanı bulamayan çocuklar Sağlıkkent'te özgürce oyun oynayabilirken, çeşitli spor aktivitelerini yapabilecekleri  geniş alanların da keyfini çıkartıyorlar. 

Metrobüse 5 dk. mesafede 

Lokasyon olarak İstanbul'un ulaşıma en uygun noktasında yer alan Sağlıkkent projesinde, siteden metrobüs durağına ücretsiz ring seferler yapılıyor. Proje, Beylikdüzü E-5'e yürüme mesafesinde, yapımına yakın zamanda başlanacak olan Bakırköy Beylikdüzü metro hattına da 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

Metrobüs güzergahına çok yakın konumda yer alan proje, Avrupa'nın en büyük otomotiv alışveriş merkezi olan Autopia'ya ve TEM bağlantı yoluna komşu olmasıyla da her yere kolayca ulaşım sağlıyor. Firma, inşaat sektöründe inovatif bakış açısını sergileyen yeni projeleriyle yer almayı sürdüreceğinin sinyallerini veriyor. 

Tapu teslim garantisi

21.000 metrekare alan üzerine kurulu Sağlıkkent projesi; 10 blok, 577 daireden oluşuyor. 

Sağlıkkent'i diğerlerinden farklı kılan noktalardan biri 1+1 konutların projede yer almaması… 

2+1 dairelerden başlayan daireler 79 ve 98 m², 3+1 daireler ise 118 m² seçenekleriyle ve hemen teslim inkanıyla satışa sunuluyor. 2+1 daireler 190,000 TL'den başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler ise 220,000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.  

Sağlıkkent İletişim Bilgileri;

Web: http://www.saglikkent.com/
Telefon: 0212 852 28 29

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beylikdüzü’nde 2+1 fiyatına 3+1 daire!
  • 03.03.2015 10:48

Beylikdüzü’nde 2+1 fiyatına 3+1 daire!

İttifak Hollding tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sağlıkkent projesi e ...

İttifak İnşaat, Sağlıkkent ile Beylikdüzü’ne nefes aldıracak
  • 09.07.2014 14:41

İttifak İnşaat, Sağlıkkent ile Beylikdüzü’ne nefes aldıracak

İttifak İnşaat, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği bölgenin en sağlam, en ekonomik ...

Sağlık Kent Esenyurt'ta 110 bin TL'ye 2+1! Nisan'da teslim!
  • 13.02.2013 12:59

Sağlık Kent Esenyurt'ta 110 bin TL'ye 2+1! Nisan'da teslim!

22 dönüm arsa alanına sahip olan Sağlık Kent, metrobüsün yanı başında ve TEM bağ ...