maritbet girişmaritbet
Beyaz Park Topkapı'nın patronları yayınımıza katıldı!

Beyaz Park Topkapı'nın patronları yayınımıza katıldı!

İnşaat sektörünün tecrübeli firmalarından Beyaz İnşaat, merakla beklenen projesi Beyaz Park Topkapı’yı bugün basın karşısına çıkardı

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Beyaz Park Topkapı projesi bugün Grand Hyatt Taksim'de ilk kez basın karşısına çıktı.

40 yılı aşkın tecrübesiyle, köklü firmalar arasında yer alan Beyaz İnşaat'ın inşa ettiği proje 100 milyon TL'lik yatırımla inşa edilecek. Proje, 5 blokta 370 konuttan meydana geliyor. 85 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Beyaz Park Topkapı, 15 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 1+1'den 4+1'e kadar her ailenin ihtiyacına yönelik daire seçeneklerinin yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 210 metrekareye arasında değişiyor. 

Beyaz İnşaat Topkapı maketi

Özlenen yakın komşuluk ilişkilerini yeniden yaşatacak olan projede birçok ayrıcalıklı yaşam alanı sunulacak. Merkezi ısıtma sistemi, zemine kadar uzanan camlar, her ayrıntının düşünüldüğü sosyal alanlar Beyaz Park Topkapı'da yer alacak. Arıca bay-bayanlara ayrı havuz ve saunalar bulunacak.

Beyaz Park projesinin blokları

TÜM DETAYLAR CANLI YAYINIMIZDA!

Daha önce Topkapı'da Mira Rezidans, Beyaz Rezidans 1 ve Beyaz Rezidans 2 projelerini hayata geçiren Beyaz İnşaat, Beyaz Park Topkapı ile de tüm ana arterlere yakın lokasyonu ile yatırımcıların dikkatini çekiyor. 

Merakla beklenen ve bugün tanıtılan Beyaz Park Topkapı projesinin basın lansmanı Emlaktasondakika.com'da canlı olarak yayınlandı. Basın toplasında proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, projede en yüksek emsalin 2.5 olduğunu belirtti. Beyaz Park Topkapı'nın doktor, avukat, orta kesim esnaf grubu tarafından ilgi gördüğünü belirten Beyaz, projenin her yere yakın olmasının beğeni topladığını aktardı. Muammer Beyaz ayrıca ‘Bir projeye başlarken ben burada oturur muyum diye düşünerek yola çıkıyoruz' açıklamasında bulundu. 

300 MİLYON TL CİRO HEDEFİ 

Topkapı'da hayata geçirilen Beyaz Park Topkapı projesi ile 300 milyon lira ciro geliri hedeflediklerini belirten Muammer Beyaz, şu ana kadar yüzde 15 civarında rezervasyon yaptıklarını aktardı.   

Beyaz "Eski yaptığımız projelerde daire kalmadı. Buranın da çok hızlı bir satış yapacağını öngörüyoruz. Firma olarak satılabilir yerlerde inşaat yapıyoruz. Aralık sonuna kadar satışları bitireceğimizi düşünüyoruz" açıklamasında bulundu. Metrekare birim fiyatlarının ise 5 bin lira ile 6 bin 500 lira arasında değiştiğini belirtti. Muammer Beyaz ayrıca yeni proje yatırımları ile ilgili bilgiler verirken Topkapı'daki Topkapı 1453 Panorama Müzesi'nin yanındaki arazide otel inşa edecekleri söyledi. 

PATRONLAR CANLI YAYINIMIZA KATILDI

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz ve Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nizamettin Beyaz basın toplantısının ardından canlı yayınımızda önemli bilgiler paylaştı. Muammer Beyaz Emlaktasondakika.com'a metrekaresi 5 bin liraya satışa sunulan konutların 2017 Aralık'ta 8 bin liraya kadar çıkacağını aktardı. Ayrıca kentsel dönüşüm projesi olduğu için projede kdv oranının yüzde 1 olduğu belirtildi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Caner Beyaz, Beyaz Park Topkapı'yı anlatıyor!
  • 17.02.2021 09:00

Caner Beyaz, Beyaz Park Topkapı'yı anlatıyor!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Caner Beyaz, emlaktasondakika.com'a verdiği öz ...

Beyaz Park Topkapı'nın tanıtım filmi yayında!
  • 18.11.2015 11:11

Beyaz Park Topkapı'nın tanıtım filmi yayında!

İnşaat sektörünün deneyimli firmaları arasında yer alan Beyaz İnşaat'ın hayata g ...

Beyaz Park Topkapı'nın basın lansmanı yapıldı
  • 14.11.2015 15:54

Beyaz Park Topkapı'nın basın lansmanı yapıldı

Topkapı'da Beyaz İnşaat tarafından inşa edilen Beyaz Park projesinin tanıtım top ...

Bakırköy City, Beyaz İnşaat tarafından inşa edilecek!
  • 08.01.2015 16:04

Bakırköy City, Beyaz İnşaat tarafından inşa edilecek!

Bakırköy'deki Derby arsasında yükselecek olan Bakırköy City projesi konut ve tic ...

Beyaz İnşaat'ın Topkapı'daki inşaatları devam ediyor
  • 30.10.2013 11:01

Beyaz İnşaat'ın Topkapı'daki inşaatları devam ediyor

Beyaz İnşaat'ın Topkapı'da teslim ettiği Beyaz Residence 1 Topkapı ve inşaatı de ...

Şahinler Holding Beylikdüzü projesi arsasını fotoğrafladık!
  • 20.06.2013 11:58

Şahinler Holding Beylikdüzü projesi arsasını fotoğrafladık!

Uzunlar İnşaat, Mutlu İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığı, Şahinler Holding'in Beyl ...