maritbet girişmaritbet
Benevre Beytepe, rezidans kavramını yaşatacak!

Benevre Beytepe, rezidans kavramını yaşatacak!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Artık villada, apartmanda yaşamak yerine rezidans hayatını yaşamak isteyen bir kesim var” dedi

Gerçek rezidansların; yatırımcılara kaliteli hizmet, sosyal imkan, güvenlik hizmeti, modern ve teknolojik donanım gibi özelliklerin tümünü sunması gerektiğinin altını çizen Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Rezidans projelerini diğer projelerden farklı kılan, bir çok yaşam alanını sakinlerine sunmasıdır. Yaşam merkezi, sosyal aktivite alanları ile konforlu bir yaşam alanının kapılarını aralayan projeler gerçek anlamda fark yaratmaktadır” diye konuştu. Ağustos 2017'de teslim edilecek olan Benevre Beytepe projesinin bu anlamda fark yarattığını kaydeden Türkoğlu “Rezidanslar hayatınızı kolaylaştırmak için yükselen yapılar. Benevre Beytepe'de bu motto ile yükselen ve konut sahibi olacak vatandaşların her türlü ihtiyacına cevap verecek bir proje” dedi.

benevre beytepe

Alıcılar tüm imkanları bir arada istiyor

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşların, artık tüm imkanların bir arada olduğu projelere yöneldiğini anlatan Türkoğlu “Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz; villada, apartman katında ve ya sitede yaşamaktan vazgeçmiş, rezidans hayatını tercih eden büyük bir kesim mevcut. Belli bir gelir düzeyine sahip olan insanlar önceden müstakil konut tiplerine yönelirken şimdi aynı kesimin rezidanslara yöneldiğini görüyoruz. Bu yönelişin sebebi olarak ise karşımıza; kaliteli ve güvenilir hizmet, lüks donanımların yanı sıra sunulan sosyal imkanlar çıkıyor. Bunun yanı sıra rezidansların kira getirisinin yüksek olması ve yatırım için güzel bir alternatif olması da alıcıların yönelmesinin başlıca sebeplerinden.”

Rezidans kavramının ötesinde

Bünyesinde bulundurduğu birçok yaşam alanını ev sahipleriyle buluşturacak olan Benevre Beytepe projesi, rezidans kavramını bir üst boyuta taşıyor. Şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşatacak olan proje ile konut sahiplerinin bir çok ayrıcalığı yaşayacağını anlatan Türkoğlu “Cafe&kütüphane, misafir odası, cep sineması, çocuk etüt & oyun merkezi, müzik odası, fitness center gibi alanları Benevre Beytepe sakinleri ile buluşturacak olan proje; birçok detayı da bünyesinde barındırıyor. Kitap okuma alışkanlığından, müzik tutkusuna kadar her alanı bünyesinde bulunduracak olan proje sayesinde, spor yapmanın ve oyun oynamanın da keyfini yaşayacaksınız.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Kentsel dönüşüm projeleri bir bütün olarak uygulanmalı"
  • 17.06.2017 16:55

"Kentsel dönüşüm projeleri bir bütün olarak uygulanmalı"

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, kentsel dönüşüme yönelik ...

Benevre Beytepe'de kira ve aidat garantisi!
  • 13.06.2017 13:44

Benevre Beytepe'de kira ve aidat garantisi!

Elbiz İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen Benevre Beytepe projesi, kira ve aid ...

Benevre Beytepe’den konut alacaklara tavsiyeler!
  • 07.06.2017 10:18

Benevre Beytepe’den konut alacaklara tavsiyeler!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu konut alırken dikkat edil ...

Benevre Beytepe'de 10 adımda ayrıcalıklı yaşam!
  • 02.05.2017 13:39

Benevre Beytepe'de 10 adımda ayrıcalıklı yaşam!

Ağustos 2017'de teslim edilecek olan Benevre Beytepe'de detaylarını 10 adımda in ...

Benevre Beytepe'de peşinatı teslimde ödeme avantajı!
  • 26.04.2017 13:28

Benevre Beytepe'de peşinatı teslimde ödeme avantajı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen 167 konutluk Benevre Beytepe projesinde tesli ...

'Konut fiyatlarında düşüş öngörmüyorum'
  • 18.04.2017 09:05

'Konut fiyatlarında düşüş öngörmüyorum'

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, 2017 yılı konut fiyatlar ...