maritbet girişmaritbet
BAYRAKLI TOWER

BAYRAKLI TOWER

İzmir'in ilk gökdelen projesi Bayraklı Tower Grup Başkanı Kavuk "Bayraklı ve Alsancak'ı kapsayan imar planıyla Türkiye'nin Manhattan'ı olacağız" dedi.

İzmir'in ilk gökdelen projesi Bayraklı Tower Grup Başkanı Kavuk "Bayraklı ve Alsancak'ı kapsayan imar planıyla Türkiye'nin Manhattan'ı olacağız" dedi.

TİCARİ geçmişi 41 yıla uzanan Kavuklar'ın ana hissedarı olduğu, Miray İnşaat ortaklığı ile hayata geçen Bayraklı Tovver, ticaretin yeni merkezi olarak Bayraklı'da yükseliyor.

Otopark alanlan dahil inşaat aşamasında 10. katı yapılan Bayraklı Tower'da tanıtım çalışmaları öncesinde başlayan satışlar Bayraklı-Alsancak Nazım İmar Planı'nın onaylanması ile hız kazandı. Kullanılan üstün teknolojiyle İzmir'in en akıllı binası olacak Bayraklı Tower'da, ofislerin yüzde 80'ini İzmirler, yüzde 20'si ise yurt dışı ve Türkiye'nin çeşitli illerinden yatırımcılar tarafından satın alındı.

Yatırımcılar arasında medikal, uluslararası taşımacılık, avukat, bilişim, lojistik, medya gibi pek çok sektörün önde gelen elemanla yer alıyor.

zmir'de bir ilki gerceklestireğiz'

Bayraklı Tower'da toplam 9 farklı ofis tipi bulunuyor. Metrekare fiyatı ortalama 2000 dolardan başlayan ofisler, 2011 sonuna kadar yüzde 25 peşin ve 24 ay sıfır faiz avantajı ile satışa sunuldu.

İzmirliler'in Bayraklı Tower'a büyük ilgili gösterdiğini ve Bayraklı Tower'ın satış performansıyla da İzmir'de bir ilke imza attığını belirten Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk "Bayraklı ve Alsancak bölgelerini kapsayan imar planı ile bu bölgeler Türkiye'nin Manhattan'ı olacak. Bayraklı Tower, İzmir'in İpek Yolu Ankara Caddesi'nde bitecek ilk gökdelen projesi olması ve ulaşım avantajıyla yatırımcılann odak noktası haline geldi.

İzmir'in kentsel dönüşümünün bir parçası olacağız. Bayraklı Tower ile başlayan bu katkımız İzmir'i devler liginde daha üst sıralara taşıyacak projelerle devam edecek" dedi.

27 kattan oluşan Bayraklı Tower'da Türkiye'de ilk kez kullanılan Akıllı Kontrol Sistemi sayesinde teknik servisten araba yıkamaya kadar tüm ayrıntılar; kullanıcıların parmakları ucunda olacak.

Star Ege

 

Yorum Yaz