maritbet girişmaritbet
Batışehir yaşama renk katacak markalarla dikkat çekiyor!

Batışehir yaşama renk katacak markalarla dikkat çekiyor!

İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Bağcılar’da yükselen dev proje Batışehir, sonbaharla birlikte yatırımcılarına kapılarını açmaya hazırlanırken konutların tefriş malzemelerinde tercih edilen markalarla da dikkat çekiyor

EgeYapı Group tarafından İstanbul Bağcılar'da inşa edilen “Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü Batışehir'de yaşam, sonbaharla birlikte başlıyor. Tamamlandığı zaman 15 bin kişinin yaşayacağı dev bir şehir haline gelecek olan Batışehir'in konutlarında tercih edilen markalar arasında Franke, Tepe Home, Serel, ECA, Kale Mutfak gibi alanında lider firmalar yer alıyor.

Ankastreler Franke'den, dolaplar Kale Mutfak'tan, armatürler ECA'dan…

Batışehir'de bir evi ev yapacak tüm bileşenler, her biri kendi alanında ün yapmış markalardan seçilerek yatırımcıların beğenisine sunuluyor. Toplam 3 bin 305 konutun yer aldığı projede tüm detaylar düşünülmüş durumda; parkelerin Floorpan ve duvar kâğıtlarının Sirpi olduğu dairelerde, duvarlar Jotun'un renkleriyle yaşam buluyor. Tepe Home'un çelik kapılarından çıkarak Batışehir'in eşsiz yaşamına ulaşırken tüm günün enerjisini VİKO marka anahtar ve prizlerden elde edebileceksiniz. 

Konutlarda yatırımcılar için en çok dikkat çeken alanlar arasında banyo ve mutfaklar büyük önem arz ediyor. Batışehir'de de banyolarda kullanılan vitrifiyeler Serel markası tarafından hayata geçirilirken armatürler ise ECA'ya ait olacak. Batışehirli kadınların ellerinden çıkacak olan eşsiz lezzetlerin malzemeleri Kale Mutfak'ın dolaplarından çıkacak, Getapol'un akrilik tezgâhlarında hazırlanacak ve Franke'nin ankastrelerinde pişerek sofralara ulaşacak. 

Batışehirli olmanın birbirinden cazip 3 ayrı yolu

Batışehir'in sunacağı ayrıcalıklardan faydalanmak isteyenler, hemen ev sahibi olurken, ödemeye 2014 yılında başlıyorlar.

?    Batışehirli olmak isteyenler, dilerlerse yüzde 1 peşinat vererek sonraki ilk 24 ay boyunca 742'şer TL ve ardından da 96 ay boyunca 1.461 TL'den başlayan taksitler ödeyerek konut sahibi olabiliyorlar. 

?    İkinci alternatifte ise yine yüzde 1 peşinat ödeyen müşteriler, taksit ödemelerini 1 yıl öteleyerek ilk iki etabın tesliminden sonra başlatabilecekler.

?    Bir diğer alternatif ödeme planı kapsamında ise yatırımcılar, yüzde 5 peşinat ödeyip ardından ilk 24 ay 571 TL ve sonraki 96 ay boyunca da 1.124 TL'den başlayan taksitler ödeyerek Batışehirli olma fırsatı yakalayabiliyorlar. 

Yaklaşık 700 milyon TL'lik yatırımla 818 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Batışehir Projesi'nde 1+0'dan 5+1'e, 188 bin TL'den 1 milyon 369 bin TL'ye kadar farklı fiyatlarla toplam 3 bin 305 adet konut yer alacak. Proje kapsamında konutların yanı sıra otel – rezidans ve ofislerin yer alacağı Batışehir Premium ile çok sayıda önemli markanın da bulunacağı bir açık hava çarşısı bulunacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tepe Home ile genç odalarını yenilemenin tam zamanı!
  • 08.07.2022 23:13

Tepe Home ile genç odalarını yenilemenin tam zamanı!

Her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Tepe Home, dü ...

Tepe Home, 2022 sezonu bahçe koleksiyonuyla dikkat çekiyor
  • 23.05.2022 16:45

Tepe Home, 2022 sezonu bahçe koleksiyonuyla dikkat çekiyor

Havaların ısınması ve yaz aylarının gelişi ile bahçe mobilyalarına olan ilgi her ...

Tepe Home'dan yüzde 25 indirimle evinizi ve bahçenizi yenileme fırsatı!
  • 13.05.2022 17:21

Tepe Home'dan yüzde 25 indirimle evinizi ve bahçenizi yenileme fırsatı!

Tepe Home mobilyalara ek olarak, evlerin konforunu açık alanlara taşıyan bahçe m ...

Tepe Home'dan Anneler Günü'ne özel indirim
  • 02.05.2022 00:00

Tepe Home'dan Anneler Günü'ne özel indirim

Tepe Home, anneler gününe özel ekstra %10 indirim kampanyasıyla müşterilerini mu ...

Tepe Home'dan bahçe ve balkonlara özel dekorasyon önerileri!
  • 23.04.2022 10:42

Tepe Home'dan bahçe ve balkonlara özel dekorasyon önerileri!

Tepe Home, bahçe ve balkonların dekorasyonunda mobilya seçmenin püf noktalarını ...

Tepe Home'da estetik ve konfor bahçelere taşındı
  • 29.03.2022 10:18

Tepe Home'da estetik ve konfor bahçelere taşındı

Yaza doğru yaklaşırken bahçe mobilyalarına olan ilginin arttığını söyleyen Tepe ...