maritbet girişmaritbet
Batı Mahal ile villa yaşamına Batı standartları geliyor

Batı Mahal ile villa yaşamına Batı standartları geliyor

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde panoramik göl manzarasına sahip Batı Mahal projesi, 400 dönüm içinde 150 özel villadan meydana geliyor.

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece'de 40 milyon dolar yatırımla inşa edilen Batı Mahal'de muhteşem villaların fiyatları 890 bin dolardan başlıyor. Projede villalar için %30 peşinle 24 aya varan vade kolaylığı sunuluyor.

Villa yaşamından beklenen tüm özellikleri müşteri beklentileri doğrultusunda hayata geçiren ve Batılı bir kavram olan 'villanın' tüm özelliklerine sahip olan Batı Mahal, 400 dönüm içinde 150 özel villadan oluşuyor. 1.700 ila 3.500 m2 arasında değişen geniş müstakil bahçelere sahip olan Batı Mahal villalarının Katie, Jasmine ve Ilaria olmak üzere üç modeli bulunuyor. Katie modelinin brüt genişliği 465 m2, neti 330.8 m2, Jasmine modelinin brütü 496 m2, neti 355.7 m2, Ilaria modelinin brütü ise 587 m2, neti 433.3 m2'ye ulaşıyor.  

Natamam değil tastamam villa

Büyükçekmece'de 40 milyon dolar yatırımla gerçekleştirdikleri GölMahal Villaları'nın gördüğü büyük ilginin ardından, aynı bölgede ve muhteşem bir lokasyonda 90 milyon dolar yatırımla Batı Mahal projesini hayata geçirdiklerini ifade eden Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, villaları "natamam değil tastamam" teslim edeceklerini, yaşam konforu için gereken her türlü detayı düşünürek villaları sahiplerine anahtar teslim vereceklerini belirtiyor.

Batı Mahal projesinin henüz lansmanı yapılmamış olmasına rağmen satışlarının yarısının tamamlandığı söyleyen Yalçın, ödemelerin yüzde 30 peşinle 24 aya kadar tercihe göre sabit kur üzerinden vadeyle olduğunu kaydediyor. Yalçın, inşaat seviyesi yüzde 70'i aşan villalar için ise 180 aya kadar TL vade yaptıklarını ifade ediyor.

Müteahhit değil müşteri projesi

Batı Mahal'i benzeri projelerden ayıran en önemli farkın müşteri beklentileri doğrultusunda tasarlanması olduğunu belirten Yalçın, hedef kitleyi içeren 1.250 kişiyle yapılan görüşmeler sonucunda elde ettikleri tüm verileri bire bir hayata geçirerek villaları talepler doğrultusunda projelendirdiklerini ifade ediyor.

Müşteri anketi sonuçlarına göre geniş ve fonksiyonel villa tipinin talep edildiği belirten Yalçın, örneğin mutfağın sadece yemek yapılan bir yaşam alanı olarak değil, aynı zamanda yemek yenilen, oturulan, sohbet edilen bir alan olarak düşünüldüğünü, buna bağlı olarak projede net 45 ila 65 m2 arasında değişen, bahçe ile bütünleşmiş, günlük yaşam odası, kiler, ada mutfak ve misafir yemek odasına sürme kapı ile irtibatlı mutfak alanları tasarladıkları kaydediyor.

Proje kapsamında ihtiyaçlara ilişkin olmayan hiçbir öğeye yer vermediklerini belirten Yalçın, araştırmaya katılanların büyük bir bölümünün salonun aydınlık, ferah, geniş, bahçe ile bağlantılı ve havuza bakması yönünde talepte bulunduklarını, buna bağlı olarak 7,2 m yüksekliğinde tavanı olan, galerili, neti 120 ila 160 m2 arasında değişen, şömine, günlük oturma köşesi, misafir köşesi ve yemek odası fonksiyonlarını barındıran büyük salon ve yemek odası (salomanje) tarzında dizayn ettiklerini söylüyor. Yalçın, gençlerin taleplerine göre genç odalarını banyolu suit oda şeklinde tasarladıklarını da belirtiyor.

Hem geniş hem daha hacimli 

Yalçın, brüt genişlikleri 465 m2, 496 m2 ve 587 m2  arasında değişen Batı Mahal villalarının bir diğer farkının ise tavan yüksekliğinden kaynaklanan hacimsel büyüklük olduğunu kaydediyor. Galeri tavan yüksekliğinin 7,2 m, salon tavanı yüksekliğinin 2,92 m, giriş holü yüksekliğinin ise 3,15 m olduğunu ifade eden Yalçın, söz konusu oranlar dolayısıyla hacimsel olarak villaların yüzde 30 daha büyük olduğunu dile getiriyor. Bununla birlikte Yalçın, emsal projelerde brüt değere yaşam alanı ile ilgili olmayan garaj gibi birimlerin dahil edildiğini, ancak Batı Mahal bünyesinde yer alan villa modellerinin brüt ve net değerlerinin yalnızca yaşam alanları için geçerli olduğuna vurgu yapıyor. 

Batı Mahal villalarının Türkiye genelinde emsalsiz bir proje olduğunu ifade eden Yalçın, seçkin bir yaşam tarzında yer almak isteyenler için her türlü ödeme kolaylıklarını yaptıklarını da sözlerine ekliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

“Yalçınlar Group, kaliteyi iyi fiyatlarla sunuyor”
  • 28.05.2015 15:05

“Yalçınlar Group, kaliteyi iyi fiyatlarla sunuyor”

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, Büyükçekmece’de hayata geçi ...

Batı Mahal villalarında malikane konforu!
  • 02.02.2016 11:04

Batı Mahal villalarında malikane konforu!

Yalçınlar Grup tarafından Büyükçekmece Göl Vadisi'nde panoramik göl manzaralı Ba ...

Batı Mahal, salon salomanje keyfini yeniden yaşatacak
  • 11.01.2016 13:25

Batı Mahal, salon salomanje keyfini yeniden yaşatacak

Yalçınlar Grup tarafından hayata geçirilen Batı Mahal projesi geçmişin görkemli ...

Batı Mahal villalarında mutfak keyfi uzayacak!
  • 28.12.2015 15:47

Batı Mahal villalarında mutfak keyfi uzayacak!

Villa yaşamından farklı beklentileri olanlara cevap veren Batı Mahal villaları, ...

Batı Mahal, CNR Emlak Fuarı 2015'e katılıyor
  • 27.10.2015 08:53

Batı Mahal, CNR Emlak Fuarı 2015'e katılıyor

Yalçınlar Group imzalı proje özellikle Körfezli yatırımcılar tarafından yoğun il ...

Batı Mahal villaları, suyu ve sesi geçirmiyor!
  • 14.10.2015 11:55

Batı Mahal villaları, suyu ve sesi geçirmiyor!

Batı Mahal villaları standartların ötesinde ısı, ses ve su izolasyonu ile sakinl ...