maritbet girişmaritbet
Başkent Emlak Konutları’nda 395 bin liraya daire!

Başkent Emlak Konutları’nda 395 bin liraya daire!

Emlak Konut tarafından başkent Ankara’nın Mühye ilçesinde hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları daha ilk günden büyük ilgi gördü.

Ankara'da yepyeni bir projeye imza atan Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile de bölgenin çehresini değiştirecek. Mühye ilçesinde, Kızılay Meydanı'na kuş uçuşu 5,5 km, Turan Güneş ve Doğukent bulvarının kesişim noktasında yer alan proje 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuyor. Sınırlı sayıda 1+1 daire tipinin bulunduğu Başkent Emlak Konutları'nda geniş ve ferah daireler dikkat çekiyor. 

Başkent'in yeni Başkent'i sloganıyla yola çıkan ve iddialı bir giriş yapan Başkent Emlak Konutları'nda dairelerin metrekare fiyatları 5 bin 400 liradan başlarken en düşük daire fiyatı 395 bin liraya satışa sunuluyor. 

Reklam filminde Sanatçı Mustafa Ceceli'nin rol aldığı projede proje kadar reklam filmi de büyük beğeni topluyor. 

Sosyal donatı alanları ile de ev alanların hemen her ihtiyacına cevap veren Başkent Emlak Konutları'nda 3 adet cami, ilkokul, sağlık tesisi, restoran, kafe, sosyal merkez, kapalı yüzme havuzu hobi odaları, fitness, çocuk oyun alanı, bisiklet parkuru, alışveriş için ticari birimler ve ticari meydan, süs havuzları, parklar açık ve kapalı otoparklar, her daire için kapalı otopark imkanı, açık havaya çıkmadan her daireye ulaşma imkanı, misafir otoparkları bulunuyor. 

Yorum Yaz