maritbet girişmaritbet
Balance Güneşli'den ev alacaklara KDV fırsatı!

Balance Güneşli'den ev alacaklara KDV fırsatı!

Balance Gayrimenkul tarafından İstanbul'un en değerli lokasyonlarından Güneşli'de inşa edilen Balance Güneşli Mart sonuna kadar KDV indirimi sunuyor.

Çalışma hayatına artı değer katan Balance Güneşli, proje içinde konut olarak kullanıma sunulan loft rezidanslar ile prestijli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Bu özel yaşam alanları Mart ayı sonuna kadar KDV indirimi avantajıyla satışta…

Balance Güneşli'de 19'ncu kattan itibaren konumlanan loft rezidanslar fonksiyonel, konforlu, ferah ve kişiselleşebilen mekanlar oluşturuyor.  Birçok sosyal donatının yanı sıra ortak kullanım alanlarında sunulan özel hizmetler ile farklılaşan iki katlı dizayn edilen loftlar, yüksek tavanları ve boydan boya cam yapıları ile ferah bir yaşam alanı oluşturuyor. 

Bakanlar Kurulu kararı ile tüm konut satışlarında KDV oranının yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülmesi Eylül ayında yürürlüğe girmişti.  31 Mart tarihine kadar geçerli olacak bu uygulama ile Balance Güneşli loft rezidanslar, konut olarak kullanmayı tercih edenler için çok avantajlı fiyatlarla satışta. 104 ile 212 metrekare arasında değişen çeşitli büyüklük ve tiplerde dizayn edilen loft rezidanslara sahip olmak isteyenler KDV indiriminden Mart ayı sonuna kadar faydalanabilecek. 

Genel dekorasyonu tamamlanmış loft rezidanslar teslime hazır…

Teslimlerin başladığı projede 19. kattan itibaren konumlanan loft rezidanslar,  yer döşemesi, ısıtma-soğutma sistemleri, mutfak, banyo, beyaz eşyası dahil olmak üzere genel dekorasyonu tamamlanmış hemen kullanıma hazır olarak teslim ediliyor. Sosyal yaşamın tüm dinamiklerini bünyesinde bulunduran bir projede yaşamanın ayrıcalığını sunan loft rezidanslar,  tasarımsal şıklığı ile de fark sunuyor. Ayrıca kat bahçelerinin yanı sıra merkezi havalandırma-ısıtma ve güvenlik sistemleri,  ses yalıtımı, tablet ve telefonlar ile tüm loft rezidansların dışarıdan kontrolünü sağlayan akıllı otomasyon sistemleri gibi teknolojik birçok donamıma sahip.

Konforla buluşan sosyal yaşam...

Yaklaşık  700 metrekare alanda kurulan sosyal tesiste  fitness salonu, sauna ve buhar odaları, pilates ve yoga stüdyoları, cafe/restoran, müzik odası, hobi odaları ve cep sineması konforlu bir yaşam sunarken sokak kültürünü çağdaş bir mimari yorumla buluşturan bir "Yaşam Sokağı" araçsız yürüyüş yolları ve yeşillendirilmiş kat bahçeleri, restoran ve kafeleri, günlük hayatın getireceği her türlü ihtiyacın karşılanabileceği mağaza ve hizmet noktaları da sosyal yaşamı tamamlıyor.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Balance Güneşli'den ev alacaklara KDV fırsatı!
  • 24.01.2017 10:43

Balance Güneşli'den ev alacaklara KDV fırsatı!

Balance Gayrimenkul tarafından İstanbul'un en değerli lokasyonlarından Güneşli'd ...

Balance Güneşli'den sektöre destek kampanyası!
  • 06.08.2016 08:55

Balance Güneşli'den sektöre destek kampanyası!

Türkiye ekonomisinde önemli rolü olan inşaat sektörünün el ele verip güç birliği ...