maritbet girişmaritbet
Balance Güneşli’de ticari alan kiralamaları için yeni partner!

Balance Güneşli’de ticari alan kiralamaları için yeni partner!

Balance Güneşli’nin sokak kültürünü yaşatmak amacıyla hayata geçirdiği Yaşam Sokağı’nda ticari alanların kiralaması Sonae Sierra Reval'e teslim edildi

Balance Güneşli'nin sokak kültürünü yaşatmak amacıyla hayata geçirdiği Yaşam Sokağı'nda yer alan  ticari alanların kiralamalarına yönelik paydaşı, kiralama ve gayrimenkul yönetimi alanında dünyaca tanınmış uluslararası firmalar arasında yer alan, Portekiz ve İngiliz ortak sermayeli Sonae Sierra Reval oldu. Portekiz, Almanya, İspanya, İtalya, İngiltere'nin içinde yer aldığı 4 kıtada 12 ülkede faaliyetini sürdüren ve dünya genelinde 73 AVM'yi yöneten firma, Balance Güneşli'nin bünyesinde yer alan Yaşam Sokağı'ndaki ticari alanların kiralama ve yönetim faaliyetlerini yürütecek.  

İstanbul'un Yeni Merkezi İş Alanı (MİA) Olarak Gösterilen Güneşli ve çevresine A Plus ofis yaşamını getiren projede, çalışanların günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri, çalışma ortamlarından uzaklaşmadan sosyalleşebilmeleri için  "Yaşam Sokağı" yer alıyor. Yaşam Sokağı'nda,  günün yorgunluğunu atmak, lezzetli molalar vermek için restoran ve kafeler, günlük hayatın getireceği her türlü ihtiyacın karşılanabileceği mağaza ve hizmet noktaları bulunacak.  43 adet ticari birimin bulunduğu Yaşam Sokağında metrekare aralıkları 35-890 m2 arasında değişiklik gösteriyor. Projede ağırlıklı olarak cafe-restoran, eczane, banka, kuru temizleme, kuaför market gibi ticari alanların yer alması planlanıyor. 

Yaşam Sokağı, gerek Balance Güneşli'de çalışması beklenen 1300  orta ve üst düzey yönetici gerekse  bulunduğu bölgenin  2 milyona varan gündüz nüfusu  ile bölgenin en hareketli  ve dikkat çekici sokağı olacak...
Kurumsallığı ve hizmeti en üst noktada sağlayabilen kiralama karmasının yapılacağı Yaşam Sokağı'nda, sokak boyunca ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmalarının yer aldığı, yeşilliklerle iç içe peyzaj düzenlemeleri yapılarak, gün içinde keyifli zaman geçirilebilecek alanlar da oluşturulacak. 

İnsan ölçekli yaşam düşüncesinden hareketle tasarlanan, sosyal hayatın, çalışma hayatının ve alışverişin bir arada olduğu, çevre ile entegre bir proje olarak planlanan Balance Güneşli, inşaat kalitesi, mimari tasarımı ve teknolojik üstünlükleri ile Güneşli ve çevresinin tek A+ projesi olarak yükseliyor. İnşaatın 70'inin tamamlandığı projede teslimler Mart 2016'da gerçekleşecek. Projede prestije ve kurumsallığa  önem veren şirketlerin yanı sıra Şölen Çikolata da yaklaşık 6.500 m2 de , 200 kişilik yönetim ofisi ile yer alacak. 

Farklı metrekarelerde farklı ofis çözümleri...

Güneşli ve İstanbul genelinde örnek proje olarak gösterilen Balance Güneşli, 17 dönüm arazi üzerinde toplam 83 bin metrekare inşaat alanına sahip. Yatay ve dikey olmak üzere iki farklı mimarinin kullanıldığı projede,  toplam 311 bağımsız bölüm yer alıyor. Projede, 'sürdürülebilir kalite ve güven endeksi' ön planda tutuluyor. 
Balance Güneşli, çalışanların tüm ihtiyaçlarını gözeterek, daha verimli çalışma ortamları sunmak amacı ile 'yeni nesil ofis yaşamının' en iyi örneğini ortaya koyuyor. Plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofisler olmak üzere, 40 m2 ile 1700 m2 aralıklarında büyük ve küçük ölçekli şirketlerin her türlü ofis ihtiyacına yönelik alanların yer aldığı projede, şirketlere teknik ve sosyal açıdan ayrıcalıklı hizmetler sunuluyor.

İnşaat kalitesi, mimari tasarımı ve teknolojik üstünlükleri ile Güneşli ve çevresinin tek A+ projesi olarak yükselen Balance Güneşli, İstanbul'un yeni ticaret merkezlerine yakınlığı, stratejik konumu ve yeni ulaşım yatırımları ile değerli bir yatırım aracı olarak görülüyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Balance Güneşli ulaşımı ile avantaj sunuyor
  • 01.12.2015 16:15

Balance Güneşli ulaşımı ile avantaj sunuyor

Balance Gayrimenkul tarafından İstanbul'un en değerli noktalarından Güneşli'de h ...

Balance Güneşli'de yüzde 70 tamam!
  • 27.08.2015 16:56

Balance Güneşli'de yüzde 70 tamam!

Yüzde 42'lik bölümünde satışların tamamlandığı açıklanan Balance Güneşli projesi ...

Balance Güneşli projesinin uzun tanıtım filmi
  • 08.05.2014 16:14

Balance Güneşli projesinin uzun tanıtım filmi

Balance Gayrimenkul imzasıyla Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli, 301 b ...

Balance Güneşli'nin tanıtım filmi yayında
  • 06.05.2014 15:02

Balance Güneşli'nin tanıtım filmi yayında

Yatay ve dikey mimariyi birleştiren Balance Güneşli, 17 bin metrekare arsa üzeri ...

Balance Güneşli foto galerisi emlaktasondakika.com'da
  • 20.02.2014 11:42

Balance Güneşli foto galerisi emlaktasondakika.com'da

Balance Güneşli projesi Taşocağı Yolu Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Proje Bası ...

Balance Güneşli'nin ofislerinde indirim imkanı devam ediyor
  • 28.11.2018 14:30

Balance Güneşli'nin ofislerinde indirim imkanı devam ediyor

Balance Güneşli’de, tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo o ...