maritbet girişmaritbet
Bahçeşehir'e 'Referans' olacak!

Bahçeşehir'e 'Referans' olacak!

Kiler GYO, Referans Bahçeşehir projesini satışa açtı. 300 milyon lira satış büyüklüğüne sahip projede fiyatlar 3 bin 700 liradan başlıyor.

Kiler GYO, Kiptaş arsası üzerinde inşa ettiği Referans Bahçeşehir projesini basına tanıttı. 300 milyon liralık hasılat hedefiyle satışa açılan proje tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlandı. Emlaktasondakika.com olarak canlı yayınladığımız Referans Bahçeşehir projesinin lansmanı, basın mensuplarından yoğun ilgi gördü.

Lansman sırasında Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım ve Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Nahit Kiler'in açıklamaları…

300 milyon lira hasılat hedefi

“Sektördeki yatırımlarımıza ara vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. 300 milyon lira hasılat büyüklüğüne sahip olan Bahçeşehir projemizi satışa açtık. Bu önemli yatırımımız Kiptaş arsasında inşa edilecek”

Konumuyla öne çıkıyor

“26 bin metrekare arsada 465 konut ve 34 cadde mağazası olacak. Bahçeşehir, İstanbul'da hızlı gelişimin tam ortasında yer almakta. Yeni metro projesinde çalışmaların devam ettiği Bahçeşehir, 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na yakınlığıyla dikkat çekiyor”

Metrekaresi 3 bin 700 lira

“Şu ana kadar bir tanıtım çalışması yapmadık ancak konut alıcılarının yoğun ilgisiyle karşı karşıya kaldık. Bugün lansmanla birlikte reklam ve satışlarımıza başlıyoruz. Dairelerimizde metrekare rakamlarımız 3 bin 700 liradan başlıyor”

Yeni projeler yolda

“Güneşli bölgesinde Referans Güneşli ve Anadolu Yakası Kartal'da Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu olarak satışlarımızı sürdürüyoruz. 2016'da Kartal'da bir projenin daha startını vereceğiz. 2016'da inşaat sektöründeki projelerimiz toplamı 2 milyar lira olacak”

İsmet Yıldırım'ın Referans Bahçeşehir lansmanındaki açıklamaları…

Dönüşümde rol alacak

“Son 15 yılda İstanbul'da vizyon projeler üretilmeye başladı. Biz de Kiptaş olarak bu başlangıçta önemli rol üstlendik, üstlenmeye devam ediyoruz. İstanbul'da kentsel dönüşümü, nüfus artışı olmadan gerçekleştirmemiz gerekiyor”

Yabancılara satış ülke ekonomisi adına önemli

“Yurtdışından satın almalarla birlikte bugüne kadar yabancıların alımı 17 milyar doları buldu. Avrupa ülkelerinin çoğu bu sayede dar boğazı aştı. Gerekirse konut alan yabancılara vatandaşlıkta verilmeli. Bu sayede cari açığa çare üretmiş oluruz”

İstanbul'da yeni projeler olacak

“Kiptaş olarak 2016'ya Çatalca'daki sosyal konut projemizle başladık ve satışlarımızı 10 günde bitirdik. Bu projemizde 4-5 bin civarında başvuru oldu. Bu da sosyal konuta olan ihtiyacı yeniden gözler önüne serdi. Referans projesi Kiptaş olarak Bahçeşehir'deki dördüncü etabımız olacak. Mayıs ayında Bahçeşehir'de yeni projemizi açıklayacağız. Kiptaş olarak önümüzdeki günlerde çok büyük bir kentsel dönüşüm projesine başlayacağız”

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Referans Bahçeşehir'in örnek daire ve genel görünümü!
  • 26.11.2016 16:27

Referans Bahçeşehir'in örnek daire ve genel görünümü!

Bahçeşehir Hoşdere'de 25 bin 920 metrekarelik arsa üzerine kurulan Referans Bahç ...

Referans Bahçeşehir reklam filmi!
  • 26.11.2016 15:40

Referans Bahçeşehir reklam filmi!

Bahçeşehir Hoşdere'de 25 bin 920 metrekarelik arsa üzerine kurulan Referans Bahç ...

Bahçeşehir'e 'Referans' olacak!
  • 18.04.2016 16:05

Bahçeşehir'e 'Referans' olacak!

Kiler GYO, Referans Bahçeşehir projesini satışa açtı. 300 milyon lira satış büyü ...