maritbet girişmaritbet
Bahçe’n Elvanşehir, lansmana özel fiyatlarla satışta!

Bahçe’n Elvanşehir, lansmana özel fiyatlarla satışta!

Bahçe’n Elvanşehir; mimarisi, yeşil alanları, sosyal imkânları ile eski zamanların o özlenen samimi ve güvenilir mahallelerinde modern bir yaşamın mutluluğu sizleri bekliyor

10 blokta 472 konuttan meydana gelen Bahçe'n Elvanşehir, Ankara - Etimesgut'ta konumlandırılıyor. 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinden meydana gelen Bahçe'n Elvanşehir, lansmana özel fiyat avantajları sunuyor. 

Tuna - Türkoğlu ortak girişimiyle inşa edilen Bahçe'n Elvanşehir'in örnek dairesi hazır. Bahçe'n Elvanşehir içerisinde; 2 kapalı yüzme havuzu, spor salonları, koşu ve yürüyüş alanları mevcut. Her daireye otopark alanının verildiği Bahçe'n Elvanşehir, 7/24 güvenlik kontrol sistemiyle her bloğa özel güvenlik girişi ve güvenlik elemanıyla koruma altında. 

Bahçe'n Elvanşehir; mimarisi, yeşil alanları, sosyal imkânları ile eski zamanların o özlenen samimi ve güvenilir mahallelerinde modern bir yaşamın mutluluğu sizleri bekliyor. Yüksek sosyal donatılara sahip olan Bahçe'n Elvanşehir'de binin üzerinde ağaç ve yüzlerce organik meyve bahçelerinden oluşan botanik parkıyla dikkat çekiyor. 

Bahçe'n Elvanşehir İletişim Bilgileri;

Web: http://www.bahcenelvansehir.com

Telefon: 0312 228 22 28

Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz