maritbet girişmaritbet
Bahçe City's Bahçeşehir, Aralık'ta satışa çıkacak!

Bahçe City's Bahçeşehir, Aralık'ta satışa çıkacak!

11 bin metrekare arsa üzerine kurulan Bahçe City's'de 75 rezidans konutu yer alıyor. 18 adet ofisin de bulunduğu Bahçe City's'de 50 adet ticari birim mevcut

 

Osten İnşaat ve ASF Yapı tarafından hayata geçirilen Bahçe City's, Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Aralık ayı başlarından satışa çıkması beklenen Bahçe City's'de metrekare birim fiyatlarının 2 bin 200 liradan başlaması planlanıyor.
 
 
Satış ofisi yapım aşamasında olan Bahçe City's'in inşaat alanı 39 bin metrekare. 11 bin metrekare arsa üzerine kurulan Bahçe City's'de 75 rezidans konutu yer alıyor. 18 adet ofisin de bulunduğu Bahçe City's'de 50 adet ticari birim mevcut.
 
Toplam 143 bağımsız birimden meydana gelen Bahçe City's, Bahçeşehir'e yeni bir marka olarak armağan ediliyor. İstanbul'un yeni ilgi alanı olan prestijli bir noktada yükselen Bahçe City's karma bir proje.
 
 
Tüm dairelerinde ekilebilir bahçelerin bulunacağı Bahçe City's, konut ve ticari birimlere ev sahipliği yapıyor. Bahçe City's'in sosyal donatıları arasında; açık-kapalı otopark, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, spa, çocuk oyun alanları, sauna, fitness center, Türk hamamı ve kafeterya sıralanıyor.
 
Bahçe City's İletişim Bilgileri;
 
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz