maritbet girişmaritbet
Babalar Günü'ne özel proje kampanyaları!

Babalar Günü'ne özel proje kampanyaları!

İnşaat firmaları Babalar Günü'ne özel düzenledikleri kampanyalar ile babaları ev sahibi yapıyor.

ESD - Çoğu insanın idolüdür babası… Hayattaki en büyük dayanağımız babaların onuruna pek çok ülkede her yıl haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan ‘Babalar Günü'nü inşaat firmaları da unutmadı.

‘Babalar Günü'ne özel birbirinden fırsatlı kampanyalar sunan şirketler, bu ‘Babalar Günü'nde de babaları ev sahibi yapmaya niyetliler…

İşte ‘Babalar Günü'ne özel kampanyalar;

Hayat Tepe'de babalara özel 20 bin liralık indirim

‘Babalar ailesi için en iyisini ister' fikri ile yola çıkan Özak GYO, merkezi lokasyonu ile şehrin sosyal ve kültürel dokusunun içinde yer alan Hayat Tepe projesi ile babalara ve onların en sevdiklerine 20 bin liralık bir indirimin yanı sıra, özel sürprizler de hazırlayarak iyi bir fırsat sundu.

Rings İstanbul'da 20 bin liraya varan indirim

Rings İstanbul düzenlediği kampanyayla babalara, unutulmaz bir hediye verme fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında Rings İstanbul'da bulunan sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 20 – 22 Haziran tarihleri arasında 20.000 TL'ye varan indirim fırsatıyla sahip olmak mümkün.

Ayrıca sınırlı sayıda satışa sunulan hemen teslim evler için maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor. 

Evvel İstanbul babaların yükünü hafifletiyor

Geçmişe duyulan özlemi, günümüzün modern olanaklarıyla harmanlayan EVvel İstanbul, ‘‘Evvelce nasılsa, EVvel İstanbul'da fazlasıyla'' sloganıyla mahalle hayatına yeni bir kimlik kazandırıyor. Geçmişi, bugünün imkanlarıyla buluşturan bu özel proje Babalar Günü için özel bir fırsat sunuyor. 12 – 22 tarihleri arasında tüm babaları yüzde 12 indirim bekliyor. 

Resim İstanbul Orman, Babalar Günü'nde ev almayı kolaylaştırıyor

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman'ın Babalar Günü kampanyasıyla konut alıcısına kaçırılmayacak fırsat sunuyor. “Doğa içinde hayat ödeme şartları çok rahat” adını taşıyan kampanya kapsamında yüzde 1 peşinat, firma bünyesinde finansman imkanı, teslime kadar düşük taksit ve yüzde 50'si şimdi yüzde 50'si teslimde ödeme seçeneklerini kullanarak ev sahibi olunabiliyor. Projede yer alan daireler 222 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Sinpaş GYO'dan babalara 15 bin lira hediye!

Sinpaş GYO, Babalar Günü'nde tüm babalara ve sevdiklerine 15 bin TL hediye ve özel ödeme seçenekleri uyguluyor.  Sadece 20-21 Haziran tarihlerinde geçerli olacak Babalar Günü kampanyası; Aydos Country, Bursa Modern, EgeYakası, İncek Blue, İncek Green, Sinpaş Liva Turkuaz ve Köyceğiz gibi birbirinden özel Sinpaş GYO projelerinde geçerli olacak. 

Babalar Günü'nde büyük derbi Urankent'te!

Her önemli günde sakinlerini buluşturan Urankent, bu yıl Ramazan'a denk gelen Babalar Günü'nde babalar ve çocuklarının futbol karşılaşmasına sahne olacak. Uransan'ın bölgedeki 6'ncı projesi Queen Park'ın tam karşısında yer alan 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı'nda gerçekleştirilecek “Babalar Bebelere Karşı” futbol maçında babalar ve çocuklar karşı karşıya gelecek. Maç sonunda kazanan takım Uransan'dan sürpriz hediyeler kazanacak.

Ramazan boyunca özel iftar programları düzenleyecek Uransan'ın ilk iftarı da Babalar Günü'nde yapılacak.

KaleKent'ten ‘Babalar'a özel ekstra indirim

Beylikdüzü'nde inşa edilen KaleKent'te Babalar Günü'ne özel peşin veya kredili satışlarda yüzde 10+ yüzde 2 indirim kampanyası düzenleniyor. Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S İnşaat ortaklığında inşa edilen KaleKent'te metrekare fiyatları 3 bin 500 liradan başlarken, yüksek yatırım değeri ile kazançlı yatırımın kapısı aralanıyor.

Ayşe Özlem Kuruca/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

nalburdayim.com'dan Babalar Günü'ne özel hediyeler!
  • 12.06.2021 17:02

nalburdayim.com'dan Babalar Günü'ne özel hediyeler!

nalburdayim.com, Babalar Günü’nde usta babalara yakışır süper hediye seçenekleri ...

"Deprem riski korona virüsten daha tehlikeli"
  • 19.08.2020 08:45

"Deprem riski korona virüsten daha tehlikeli"

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Kur ...

Babalar para kazanmak için çocuklarına hasret!
  • 18.06.2016 10:00

Babalar para kazanmak için çocuklarına hasret!

Kariyer.nettarafından gerçekleştirilen ankete göre Türkiye'de babalar, para kaza ...

İngiltere'den babaları yıkan araştırma!
  • 18.06.2016 09:42

İngiltere'den babaları yıkan araştırma!

Babaların özel günü, annelerin özel gününe göre daha az hatırlanıyor. ...

Babalar Günü'ne özel proje kampanyaları!
  • 19.06.2015 14:00

Babalar Günü'ne özel proje kampanyaları!

İnşaat firmaları Babalar Günü'ne özel düzenledikleri kampanyalar ile babaları ev ...

Konut projelerinin en 'baba' kampanyaları
  • 13.06.2014 11:12

Konut projelerinin en 'baba' kampanyaları

Markalı konut projelerinin Babalar Günü'ne özel düzenlediği kampanyaları sizin i ...