maritbet girişmaritbet
Azur Marmara Beylikdüzü nerede?

Azur Marmara Beylikdüzü nerede?

Azur Marmara Beylikdüzü projesi Batıbeyler Yapı tarafından, Emniyet Müdürlüğü'nün hemen yanında yükseliyor. Projede ön talep süreci devam ediyor.

Azur Marmara Beylikdüzü'nde Batıbeyler Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Azur Marmara Beylikdüzü toplam 442 adet daire ve 100'e yakın dükkandan oluşuyor. Azur Marmara Beylikdüzü 12 katlı toplam 6 bloktan meydana geliyor. Azur Marmara Beylikdüzü satılık daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanıyor. Azur Marmara Beylikdüzü daire büyüklükleri 105 metrekare ile 247 metrekare arasında değişiyor. Azur Marmara Beylikdüzü 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Azur Marmar Beylikdüzü teslim tarihi olarak 2019 yılı veriliyor.

Azur Marmara Beylikdüzü'nün sunduğu olanaklar

Azur Marmara Beylikdüzü konut sahiplerine güvenlik, kamera sistemi, sauna, çocuk oyun alanları ve fitness merkezi gibi imkanlar sunuyor. Yeşil alanın bolca bulunduğu Azur Marmara Beylikdüzü'nde daireler ankastre beyaz eşya takımları ile teslim ediliyor.

Azur Marmara'da son durum

Emniyet Müdürlüğü'nün hemen yanında yer alan, fiyatların ve ödeme planının açıklanmadığı Azur Marmara Beylikdüzü, lansman öncesi ön talep toplanmaya devam ediyor.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Azur Marmara Beylikdüzü nerede?
  • 16.01.2017 10:56

Azur Marmara Beylikdüzü nerede?

Azur Marmara Beylikdüzü projesi Batıbeyler Yapı tarafından, Emniyet Müdürlüğü'nü ...

Azur Marmara Beylikdüzü ön talep topluyor
  • 14.01.2017 11:17

Azur Marmara Beylikdüzü ön talep topluyor

Batıbeyler Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Azur Marmara projesi için ...