maritbet girişmaritbet
Ayışığı Vadi Evleri’nde spor ve eğlence birarada

Ayışığı Vadi Evleri’nde spor ve eğlence birarada

Demir İnşaat’ın son projesi Ayışığı Vadi Evleri, konut sahiplerinin hayatına zaman katacak yenilikleri dikkat çekiyor. Spor merkezi, sinema, restoran gibi sosyal alanların geç saate kadar hizmet vereceği projede, çocuklu ailelerin kendilerine zaman ayırabilmesi için kreş, etüt merkezi ve oyun alanları da 24:00’e kadar açık olacak.

Sektörde 27'inci yılını kutlayan Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü bölgesinde konumlanan son projesi Ayışığı Vadi Evleri'ni, konut sahibi olmak isteyenleri dinleyerek projelendirdi. Tüm ihtiyaç ve talepler anket ve yüz yüze görüşme tekniği ile toplandı, yönetim ekibi tarafından değerlendirilerek ayrıcalıklı bir yaşam tasarlandı. Ayışığı Vadi Evleri'nde yaşayanlar, hayatın yüksek temposu ve yoğun iş hayatının çaldığı zamanı burada tekrar kazanacak!  Lüks, modern ve konforun yanında burada hayat daha yavaş akacak.

Ayışığı Vadi Evleri'nde yer alan spor merkezleri geç saatlere kadar hizmet verecek, böylelikle işten geç gelen konut sahipleri de spor yapabilecek. Çocuk sahibi olan aileler ise gece 24:00'e kadar açık olan kreş, etüt merkezi ve oyun alanları sayesinde gözleri arkada kalmadan program yapabilecek, kendine zaman ayıracak. Ayışığı Vadi Evleri'nde terzi, market, kuru temizleme, oto kuaför, vale parking, özel market servisi gibi hayatı kolaylaştıracak hizmetler de sunulacak. Böylelikle evden, siteden çıkmadan günlük hayatın zaman alan ihtiyaçları da hızlı ve pratik bir şekilde giderilecek. Her dairede bulunan kiler odasında, çamaşır ve kurutma makineleri kurulacak, evde nereye konulacağı bilinemeyen, dağınıklığa neden olan her şey, sistemli bir şekilde bu odaya yerleşecek… Ebeveyn banyolu odalar, 2 artı 1 dairelerden itibaren bulunacak. Banyo ve diğer ihtiyaçlar için evin diğer sakinini bekleme ihtiyacı kalmayacak.

 

Blok yüksekliklerinin alçak tutulduğu, geniş yeşil alanlar bulunan Ayışığı Vadi Evleri'nde balkonlar ise geniş yemek masalarını alacak kadar büyük! Konut sahipleri, 8 kişilik yemek davetlerini bile bu balkonlarda, doğaya karşı oturarak verebilecek.  Evinde bahçe özlemi çekenler için ise her blokta 1-5'inci katlar arasında özel teraslı daireler yer alacak. Böylece konut sahipleri kendi yeşil alanlarını istedikleri gibi tasarlayabilecek. 

90.700 liraya daire

Anahtar tesliminin Mayıs 2013'te yapılması planlanan Ayışığı Vadi Evleri, lüks ve konforlu bir yaşamı uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile sunuyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin bulunduğu projede metrekareler ise 66-274 aralığında. 90.700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Ayışığı Vadi Evleri'nde yüzde 25 peşin yüzde 75 banka kredisi ile ödeme seçeneğinin yanı sıra, Demir İnşaat güvencesi ile banka kredisi olmadan yüzde 25 peşin geri kalan tutarı ise 26 ay taksitle ödeme seçeneği de bulunuyor. Bunun yanında, kişiye ve ekonomik koşullarına özel ödeme planı da oluşturulabiliyor!

 

489 daireden oluşuyor

Beylikdüzü E-5 Karayolu yakınında, 15.000 metrekarelik bir alanda konumlanan, 11 katlı 6 bloktan oluşan, 489 daireye sahip Ayışığı Vadi Evleri'nde modern hayatın koşturmacısından sıyrılıp rahat bir nefes aldıracak tüm ayrıntılar mevcut.  Bunlardan bazıları şöyle sıralanabilir: Jakuzi, yürüyüş parkuru, kapalı-açık yüzme havuzları, oyun parkurları, hamamlar, sauna ve fitness salonu, basketbol, voleybol, futbol sahaları ve tenis kortu, squash salonu, bisiklet parkuru, barbekü alanı, market, kafeterya, alakart restoran, sinema salonu.

En iyi konutu en iyi fiyatlarla sunan, gayrimenkul yatırımcıları için, bölgesinde yüzde 65'e varan en hızlı yatırım getirisini sağlayan Demir İnşaat, artan müşteri talepleri doğrultusunda yeni projeler için planlama çalışmalarını da sürdürüyor.

 

Ayışığı Vadi Evleri iletişim bilgileri

Web: http://www.ayisigivadievleri.com/

E-mail: [email protected]
Demir İnşaat http://www.demirinsaat.com.tr/

Tel: 0 212 853 70 70 - 71 
Tel: 0 212 853 32 05

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü tanıtım videosu
  • 14.02.2018 13:23

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü tanıtım videosu

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı Demir Country proje kampanya ...

Hamit Demir '2015-2016 Demir İnşaat'ın yılı olacak'
  • 12.09.2014 16:39

Hamit Demir '2015-2016 Demir İnşaat'ın yılı olacak'

Demir İnşaat YKB Hamit Demir, yeni projelerini anlattı. İş güvenliğine de değine ...

Hamit Demir canlı yayın röportajı 2. kısım
  • 15.08.2014 08:58

Hamit Demir canlı yayın röportajı 2. kısım

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, canlı yayınımıza konuk oldu. De ...

Hamit Demir canlı yayın röportajı 1. kısım
  • 15.08.2014 08:54

Hamit Demir canlı yayın röportajı 1. kısım

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir ile Beylikdüzü'nden İzmir'e uzan ...

Demir İnşaat'ın tanıtım filmi yayında
  • 29.04.2014 15:04

Demir İnşaat'ın tanıtım filmi yayında

Birçok projenin altına imzasını atan Demir İnşaat'ın dikkat çeken tanıtım filmi ...

Hamit Demir Ayışığı Vadi Evleri'ni anlatıyor!
  • 07.10.2013 12:15

Hamit Demir Ayışığı Vadi Evleri'ni anlatıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, emlatkasodnakika.com Haber Koor ...