maritbet girişmaritbet
Aydos Country'den özel ödeme seçenekleri!

Aydos Country'den özel ödeme seçenekleri!

Sinpaş GYO’nun Aydos Ormanı’nın hemen yanında bulunan Aydos Country, orman havasıyla sağlıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.

Tıp dünyasının saygın dergilerinde son dönemde yayınlanan araştırmalarda, ormanlık bölgelere yakın yaşayanların birçok riskten korunabildiğine dair makaleler yer alıyor. Bol oksijen kaynağı sunan bu bölgeler özellikle çocuklar ve yaşlılar için tavsiye edilirken, sağlığına ve dinç kalmaya dikkat eden her yaştan insan için de önemli bir seçenek sunuyor.

Temiz hava enerjimizi artırıyor, sağlığımızı koruyor 

Temiz havanın özellikle beyin sağlığı ve hafıza için önemine dikkat çeken uzmanlar, oksijeninin enerjimizi artırdığının altını çiziyor. 

Bunun yanında oksijen;  kan basıncının düşürülmesi, diyabetik şartlarının olumlu yönde geliştirilmesi, kronik yorgunlukların önlenmesi ve uyku düzeninin sağlanması, bağışıklık ve sinir sisteminin desteklenmesi, kalp atışlarının düzenlenmesi, baş ağrılarının azalması, dayanıklılığın artması, kandaki toksinlerin temizlenmesi gibi onlarca fayda sağlıyor. 

İstanbul'un oksijeni en bol projesi 

Aydos Country, 537 metre yüksekliğiyle İstanbul'un en yüksek noktası olan Aydos Tepesi'ne komşu. Tamamıyla çam ormanlarıyla kaplı yaklaşık 10 kilometrekarelik bir alana yayılan Aydos Tepesi, bulunduğu Sancaktepe bölgesini İstanbul'un kişi başına düşen en fazla yeşil alanı haline getiriyor.

Şehrin gürültü ve stresinden uzak, country tarzı bir yaşam fırsatı sunan projede, 50 dönümlük arazi üzerinde her biri geniş balkonlara sahip country tarzı özel dekorasyonlu 900 daire yer alıyor.

Aydos Country'de özel ödeme seçenekleri:

Aydos Country'de 1+1'den 4+1'e farklı daire seçenekleri 236.000 lira ile 1.054.000 lira arasında satışa sunuluyor. Mayıs 2017'de teslim edilmesi planlanan projede lansmana özel yüzde 10 +  5 indirim avantajı da devam ediyor.

ödeme planında,

1+1, 2+1, 3+1 dairelerde 10 bin TL peşinat 
4+1 dairelerde 20 bin TL peşinatla,
İlk ara ödemesi Kasım 2015'de  
İkinci ara ödemesi Şubat 2017'de 
30 ay sabit ve 1.652 TL'den başlayan aylık ödemelerle daire sahibi olma imkanı sunuluyor.    

Yeşile ve oksijene doyacağınız bir yaşam 

Projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesindeki Aydos Ormanı'nda yer alan doğal spor imkanlarının yanı sıra Aydos Country'nin içinde de zinde sağlıklı bir yaşam için 99 farklı türde ağaç ve bitki kullanıldı. Lavanta, kekik, adaçayı ve biberiye kokularının evlerden içeri süzüleceği projede evler isimlerini Sedir, Mimoza, Ihlamur, Ceviz, Meşe ve Manolya gibi her biri farklı bir ağaçtan alıyor.

Mahalle hayatının sıcaklığını bulacağınız projede, yüzme havuzu, fitness ve wellness Kulübü, tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet yolu sağlıklı ve zinde bir yaşam için geliştirildi. 

Aydos Country'de, farklı yaşlara uygun temalı oyun alanlarının yanı sıra ağaç evler, uçurtma alanı ve su eğlence parkı da çocukları bekliyor. Projeye hemen 50 metre mesafedeki Bilfen Koleji'yle birlikte, civardaki Bahçeşehir Koleji, Küçük Prens, Saint Joseph, SEV ve Alman Liseliler Vakfı kaliteli eğitim imkanı sunuyor. 

Ataşehir'e 10 dakika mesafede country yaşam tarzı 

Aydos Country lokasyon olarak avantajlı bir konumda. Ataşehir'e 10 dakikalık uzaklıkta bulunan Aydos Country'den 2 ayrı metro hattı ile hızlı raylı sistem ulaşımı sağlanırken, yapımı devam eden 3. köprüye de Sultanbeyli gişelerinden otoyol bağlantısı olacak. Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise sadece 12 dakikalık mesafede bulunuyor.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Merakla beklenen projeyi Özkan Öztürk'e sorduk!
  • 22.11.2014 16:18

Merakla beklenen projeyi Özkan Öztürk'e sorduk!

Sinpaş GYO Satış Koordinatörü Özkan Öztürk, Emlaktasondakika.com'un sorularını c ...

Sinpaş, 3 ayrı projesi için kampanya hazırladı
  • 04.05.2018 15:07

Sinpaş, 3 ayrı projesi için kampanya hazırladı

Sinpaş, Anadolu yakasındaki 3 farklı projesinde ev almak isteyenlere kaçırılmaya ...

Sinpaş, Aşk Ev’liliği kampanyasını tanıtıyor
  • 26.04.2018 13:12

Sinpaş, Aşk Ev’liliği kampanyasını tanıtıyor

Sinpaş, sektörde ilk kez uygulanan, bugüne kadar görülmemiş satış modeli olan Aş ...

Aydos Country’de bankasız, kredisiz kolayca evinizi alın!
  • 22.12.2017 15:54

Aydos Country’de bankasız, kredisiz kolayca evinizi alın!

Yeniliklerin öncüsü Sinpaş’tan ‘finansal kiralama sistemi’ ile yılbaşı hediyesi ...

Aydos Country'de yaşam başladı
  • 28.07.2017 15:15

Aydos Country'de yaşam başladı

Sinpaş GYO tarafından Sancaktepe'de Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçiril ...

Aydos Counrty'de yaşam 3 ay sonra başlıyor
  • 17.02.2017 08:35

Aydos Counrty'de yaşam 3 ay sonra başlıyor

Sinpaş GYO tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Aydos Country projesinde ev tesl ...