maritbet girişmaritbet
Avrupark Bahçekent’te lansman kampanyası uzatıldı

Avrupark Bahçekent’te lansman kampanyası uzatıldı

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından yoğun ilgi gören Avrupark Bahçekent, ev alacaklar için lansman kampanyasını uzattı.

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi görüyor. Proje, özellikle Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarından yoğun talep alıyor. Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, “Gurbette yaşayan Türk vatandaşlarının da avantajlı fiyatlarla Avrupark Bahçekent'ten ev alması için lansman kampanyasını uzattık” dedi. Pala,  Avrupark Bahçekent'te yer alan 64 metrekare 1+1 dairelerin fiyatının 175 bin liradan başladığını söyledi.

İstanbul'un Avrupa yakasına kurulan yeni yaşam alanı  Bahçekent'te Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, hem oturum hem de yatırım amaçlı ev arayanların tercihi oldu. Avrupark Bahçekent'e sadece İstanbul'dan değil Anadolu şehirlerinden ve yurtdışından da yoğun talep geldiğini belirten Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, “Arap yatırımcıların yanı sıra Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşları da projemize ilgi gösteriyor. Biz de özellikle gurbette yaşayan vatandaşlarımızın izin döneminde gelip projemizi görmesi ve avantajlı fiyatlarla daire alması için lansman kampanyasını uzattık” dedi. 

1.394 konut aynı anda satışta

Avrupark Bahçekent'in 1.394 konut ve 86 ticari birimden oluştuğunu söyleyen Ertuğrul Yavuz Pala, “Projemizde 1+1'den 4+1'e dört farklı tipte daire bulunuyor. Avrupark Bahçekent'te yer alan tüm konutları aynı anda satışa sunduk. Bu sayede müşterilerimize hem uygun fiyat hem de istedikleri daireyi seçme imkanı sağladık” diye konuştu. Avrupark Bahçekent'te tüm konutların yüzde 1 KDV avantajıyla satıldığını belirten Pala, projede yer alan 64 metrekare 1+1 dairelerin fiyatının 175 bin liradan başladığını açıkladı.

Yatırım için de oturum için de en doğru adres

Yapımına Mayıs ayında başlanan Avrupark Bahçekent'in Mayıs 2018'de teslim edilmesini planladıklarını ifade eden Pala, “Biz diğer kuruluşların aksine projemizi etap etap yapmıyoruz. 1.394 dairenin inşasını aynı anda gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız şuanda büyük bir hızla sürüyor” şeklinde konuştu.Avrupark Bahçekent'ten daire alanların hem ev sahibi olacağını hem de iyi bir yatırım yapacağını söyleyen Pala, “Bizden bugün daire alanlar proje tamamlandığında en az yüzde 80 kazanç sağlamış olacak. Yatırım için de oturum için de en doğru adres Avrupark Bahçekent” açıklamasında bulundu. 

Ertuğrul Yavuz Pala'nın verdiği bilgiye göre Bahçekent'e yapılan dev şehir parkının hemen yanında 79 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Avrupark Bahçekent'in yüzde 80'i yeşil alanlara ayrıldı. Bu sayede Avrupark'ta yaşayanlar hem sitenin peyzaj alanlarında yeşilliğe doyarken hem de İstanbul'un dev şehir parkı içerisinde yer alan göletler, piknik alanları, yürüme ve spor alanlarından sınırsızca faydalanmanın keyfini sürecek.

Avrupark Bahçekent modern yaşamın vazgeçilmezlerinden olan ve şehir hayatında yokluğu hissedilen tüm aktiviteleri sakinlerine sunacak. Projede açık-kapalı çocuk ve yetişkin havuzları, bay-bayan sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness, pilates salonları, masa tenisi, çocuk parkı, tenis kortu, futbol sahası, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları bulunuyor. Avrupark Bahçekent tamamı kapalı otoparkları ve zengin peyzajı ile dikkat çekiyor.

Trafiğe takılmadan evinize ulaşın 

Bahçekent'te inşa edilen Avrupark Bahçekent, kolay ulaşımıyla ön plana çıkıyor. TEM Otoyolu ve yeni yapılacak Kuzey Marmara Otoyol bağlantı yolları üzerinde yer alan Avrupark Bahçekent'te yaşayanlar, şehir içi trafiğine takılmadan en hızlı şekilde evlerine ulaşmanın mutluluğunu yaşayacak. Bahçeşehir'e ve Akbatı AVM'ye 5 dakika mesafede yer alan proje, Silivri banliyö tren hattına, Kanal İstanbul, metro, üçüncü köprü bağlantı yolu ve üçüncü havalimanına yakın konumda bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupark Bahçekent 2+1 Örnek Daire 3D Sanal Tur Çekimi
  • 19.08.2021 16:43

Avrupark Bahçekent 2+1 Örnek Daire 3D Sanal Tur Çekimi

Emlaktasondakika.com olarak Avrupark Bahçekent 2+1 örnek dairesinin 3D sanal tur ...

Avrupark Bahçekent projesinin son durumu!
  • 17.02.2018 12:07

Avrupark Bahçekent projesinin son durumu!

Bahçekent bölgesinde inşa edilen Avrupark projesi 1.394 konut ve 84 ticari ünite ...

Avrupark Bahçekent son durum!
  • 20.11.2017 15:30

Avrupark Bahçekent son durum!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesinin son durum ...

Avrupark'ta son durum!
  • 28.01.2017 11:03

Avrupark'ta son durum!

Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark'ın son hali havadan görüntülendi. ...

Bengi Hışır'la Avrupark Bahçekent'te bir araya geldik!
  • 05.08.2016 11:23

Bengi Hışır'la Avrupark Bahçekent'te bir araya geldik!

Cihan İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Bengi Hışır, Emlak Konut GYO kampan ...

Bengi Hışır, Avrupark Bahçekent'e olan ilgiyi anlatıyor!
  • 13.04.2015 17:42

Bengi Hışır, Avrupark Bahçekent'e olan ilgiyi anlatıyor!

Cihan İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır, Avrupark Bahçekent projesine ...