maritbet girişmaritbet
Avrupa Yakası’ndaki deniz manzaralı 15 proje!

Avrupa Yakası’ndaki deniz manzaralı 15 proje!

İstanbul Avrupa Yakası’ndaki deniz manzarasına sahip 15 projeyi sizin için derledik

Türkiye'nin incisi İstanbul'un  Avrupa Yakası'ndaki deniz manzaralı 15 projesini sizin için araştırdık.

Torun Center

Torun GYO, Torun Yapı ve Kapıcıoğlu ortaklığında hayata geçirilen Torun Center'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutların yer aldığı daireler 100 metrekare ile 425 metrekare arası tasarlandı. Yatırım değeri 1 milyar lira olan deniz manzaralı Torun Center projesinin sosyal kullanım alanları arasında; fitness center, sauna, yüzme havuzu, otopark, ticari birimler, restoranlar, kafeler, SPA ve Türk hamamı bulunuyor. Projenin 2015 yılının Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Onaltıdokuz İstanbul

Astay Gayrimenkul imzasıyla Zeytinburnu-Kazlıçeşme'de 30 dönümlük alana kurulan Onaltıdokuz İstanbul, kesintisiz deniz ve İstanbul manzarası sunuyor. 27, 32 ve 36 katlı 3 bloktan oluşan proje 496 konuttan meydana geliyor. Tasarımını Tahsin Alpar'ın yaptığı Onaltıdokuz İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor. Zeytinburnu-Kazlıçeşme'de konumlandırılan deniz manzaralı projenin sosyal olanakları arasında; açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, SPA, fitness salonu, çocuk oyun alanları, kafe ve kapalı otopark sıralanıyor.

West Wall Marina

Batı Duvarı İnşaat tarafından  Beylikdüzü Yakuplu'da 62 bin metrekare alana konumlandırılan West Wall Marina projesi, müstakil villa yaşamını sevenleri kesintisiz deniz manzarasıyla buluşturdu. 64 villadan oluşan projenin marinası 160 bin karada, 162 bin metrekaresi ise deniz alanında hizmet verecek. 

Hemen teslim villalar 5+2 şeklinde tasarlandı. Skidmore Owings and Merill'in imzasıyla tasarlanan projenin özellikleri arasında; çocuk parkları, spor alanları, yat kulübü ve yelken okulu bulunuyor.

Eston Deniz Kalyon Evleri

Eston Yapı'nın Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ettiği Eston Deniz, deniz manzarasına sahip projelerden biri  olarak karşımıza çıkıyor. Toplam 5 bin 359 konutun yer aldığı projede apartman daireleri, ikiz dubleksler, sıralı ara dubleksler, köşe dubleksler ve katlı villalar ve  müstakil tripleks villalar bulunuyor.

Tamamı deniz manzaralı ve bahçeli olan Eston Deniz Evleri'nin sosyal donatıları arasında; kendine ait site yönetimi, güvenlik ve sosyal alanların yanı sıra, 1,5 km'lik sahil şeridi, 500 yat kapasiteli marinası bulunuyor.

 

Referans Bakırköy

Biskon Yapı ve Kiler GYO tarafından Bakırköy'de 13 bin metrekare arsa alanına konumlandırılan Referans Bakırköy projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor. Dairelerin metrekare alanları 43 metrekare ile 257 metrekare arasında değişiyor. 

285 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılara sunulan projenin üst katları muhteşem deniz manzarasına sahip. Projenin konut bloklarının Haziran ayında, home ofis bloğunun ise Ağustos'ta sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. 

70 adet cadde mağazasına da sahip Referans Bakırköy projesinin sosyal olanakları arasında; açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, fitness center, güneşlenme terası, Türk hamamı, sauna, süs havuzu, kreş, market, güneşlenme terası ve kafe bulunuyor.

MNG Blue Boutigue

MNG Holding'in Atakent'te 14 bin 300 metrekare alanda hayata geçirmekte olduğu projede 259 daire bulunuyor. 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut seçeneklerinden oluşan Blue Boutigue'te 6 adet ticari birim hizmet verecek.

Eşsiz deniz ve göl manzarasına sahip projenin sosyal kullanım alanları arasında; açılır ve kapanır yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, fitness center, futbol sahası, kreş, yürüyüş parkuru, voleybol sahası ve sauna sıralanıyor.

Yalı Ataköy Apart

TOKİ'nin arsası üzerine Özyazıcı İnşaat ve Karadeniz Örme ortaklığında inşa edilen Yalı Ataköy Bakırköy Zeytinlik Mahallesi'nde Galleria AVM'nin hemen yanında yükseliyor. 

72 bin 864 metrekare üzerinde 215 bin metrekare  inşaat alanına sahip proje deniz manzarasına sahip. 5 blokta 512 daireden oluşan Yalı Ataköy'de apart otel ve alışveriş tesisleri de bulunuyor. 

1 Coastral City

Özyurtlar İnşaat'ın Büyükçekmece Gürpınar'da inşa etmekte olduğu 1 Coastral City 208 konuttan meydana geliyor. İstanbul Avrupa Yakası'nın mükemmel deniz manzarasıyla süslü projelerinden 1 Coastral City ile manzara ruhunuza işleyecek.

169 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projenin özellikleri arasında; kapalı yüzme havuzu, vitamin bar, jakuziler, sauna, çocuk kulübü, vitamin bar, sinema odaları, spor salonu ve Türk hamamı yer alıyor. 

Tavros Residence

Tavros Yatırım Holding imzasıyla Ataköy'de konumlanan proje otel ve rezidans konseptinde inşa ediliyor. Eşsiz lokasyonu ve mimarisiyle dikkat çeken Tavros Residence deniz gören projeler arasında yerini alıyor. 

Tavros Residence'ın içerisinde 13 konut yer alıyor. Projede yer alan otel ise 255 standart ve 29 suit olmak üzere toplamda 287 odadan meydana geliyor. Otelde 65 metrekare ile 113 metrekare arasında değişen 7 toplantı salonu, 900 kişilik balo salonu, 2 bin 500 metrekarelik SPA yer alıyor.

Demir Romance

Demir İnşaat güvencesiyle Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Demir Romance'ın arazi alanı 35 bin metrekare olarak belirlendi. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin bulunduğu proje 783 rezidans daire, 28 villa ve 59 ticari birimden oluşuyor. 

Deniz manzarasıyla dikkat çeken projenin sosyal olanakları arasında; Fitness center, sauna, yüzme havuzu, Türk hamamı ve otopark gibi seçenekler bulunuyor. Demir Romance Evleri'nin 2015 yılının Kasım ayında teslim edilmesi hedefleniyor. 

Platform Merter

Eroğlu Gayrimenkul tarafından 33 bin 770 metrekare arsa üzerine konumlandırılan Platform Merter E-5'in hemen yanında yükseliyor. Konumu ve manzarasıyla da dikkat çeken proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 328 daireden oluşuyor. 

Konutların hemen teslim edildiği projenin sosyal kullanım alanları arasında; fitness center, çocuk oyun alanları, güvenlik, kafe, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, restoran, sauna, spa ve Türk hamamı yer alıyor. 

Çiftçi Towers

Zincirlikuyu'da Türkerler İnşaat tarafından inşa edilen Çiftçi Towers 25 bin metrekare arsa alanına sahip olup, taban oturumu 25 bin metrekare, ofis alanı 68 bin metrekare, rezidans alanı ise 10 bin metrekare olarak belirlendi. 2+1'den 6+1' e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı proje 288 konuttan meydana geliyor. 

İstanbul'un en değerli lokasyonu olan Zincirlikuyu'da 45 katlı iki kuleden oluşan Çiftçi Towers'ın sosyal donatıları arasında; kafe, yüzme havuzu, kameralı güvenlik, deniz manzarası, güneşlenme terası, sauna gibi birçok lüks hizmet sunuluyor.

Zorlu Center

615 bin 885 metrekare inşaat alanına sahip Zorlu Center'in rezidanslarında muhteşem deniz manzarasını görebilirsiniz. 2,5 milyar dolar yatırım değeri ile hayat bulan karma konseptli proje Zorlu Gayrimenkul ve Aktürk İnşaat imzası taşıyor.

Zorlu Center'da alanları 117 metrekare ile 735 metrekare arasında değişen rezidans konutlar yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı Zorlu Center Kule ve Teras rezidanslar, dünyanın en ünlü markalarına, elit restoranlara, İstanbul'un en büyük Performans Sanatları Merkezi'ne sadece birkaç adım mesafede bulunuyor.

Toya Vista Avcılar Konutları

Toya Yapı imzasıyla konumlandırılan projede 2+1 ve 3+1 olmak üzere 132 konuttan meydana geliyor. Avcılar Metrobüs Durağı ve E-5'e yürüme mesafesinde yükselen Toya Vista deniz manzarasıyla da adından söz ettiren projeler arasında yer alıyor. Projenin sosyal kullanım alanları arasında; kafeterya, bay ve bayan buhar odası, açık yüzme havuzu ve fitness center, koşu ve yürüyüş parkuru, çocuk oyun parkı, aktivite alanları ve peyzaj ve dinlenme alanları da bulunuyor.

Avcılar Park

Toya Yapı ve Gül İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Avcılar Park'ta konutların tamamı deniz ve bahçe manzarasına sahip. 2+1'den 5+1 dublekse kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan toplam 275 konutun bulunduğu proje 39 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. 

19 bloktan oluşan ve 50 mağazanın hizmet vereceği Avcılar Park'ın sosyal donatıları arasında; açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spa merkezi, fitness center, kafeterya ve Türk hamamı yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Referans Bakırköy dükkan ihalesi yoğun ilgi gördü!
  • 06.06.2014 18:10

Referans Bakırköy dükkan ihalesi yoğun ilgi gördü!

Referans Bakırköy projesinin ticari alanları ihale yöntemiyle satıldı. Detaylar ...

Engin Kırmızıtoprak, Demir Romance örnek dairesini tanıttı!
  • 01.05.2013 13:44

Engin Kırmızıtoprak, Demir Romance örnek dairesini tanıttı!

Demir Romance projesinin satış sorumlusu Engin Kırmızıtoprak, Demir Romance proj ...

Demir Romance lansmanı yayında!
  • 26.04.2013 15:32

Demir Romance lansmanı yayında!

Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirilen Demir Romance projesinin lansmanı emlakta ...

Hamit Demir, Demir Romance'ı yorumladı!
  • 26.04.2013 15:28

Hamit Demir, Demir Romance'ı yorumladı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir Romance projesinin detayl ...

Demir Romance Beylikdüzü reklam filmi yayında!
  • 18.04.2013 16:30

Demir Romance Beylikdüzü reklam filmi yayında!

235 milyon liralık yatırım değerine sahip Demir romance Beylikdüzü projesinin re ...

Referans Bakırköy tanıtım filmi için tıklayın!
  • 28.01.2013 16:12

Referans Bakırköy tanıtım filmi için tıklayın!

Biskon Yapı ve Halk GYO ortaklığında hayat bulan Referans Bakırköy projesinin ta ...