maritbet girişmaritbet
Avcılar Effect'e rekor ilgi

Avcılar Effect'e rekor ilgi

İzmir Bornova'da, yepyeni bir yaşamın kapılarını aralayan Effect, kısa sürede tüm yatırımcıların ilgi odağı haline geldi.

Hem oturum, hem de yatırım amaçlı kaçırılmayacak fırsatlarla satışa sunulan Avcılar Effect, beklentilerin üzerinde bir taleple karşılaştı.

Avcılar Yönetim Kurulu başkanı İdris Avcı, yeni projeleri Avcılar Effect'in büyük bölümünün lansmanla birlikte satıldığını dile getirdi. Bornova'nın yeni merkezinde hayata geçen proje; Avcılar güvencesi, titizliği ve 199 bin TL'den başlayan fiyat avantajlarıyla dikkat çekiyor. 

Satış öncesindeki ön taleplerin hızla satışa yöneldiği Avcılar Effect. büyük ilgi görüyor. "Etkisini hissedeceksiniz" sloganı ile tanıtımı yapılan proje; hem oturum, hem de yatırım amaçlı kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 

avcılar effect

Projeye gösterilen ilginin kendilerini gururlandırdığını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "Yeni projemizin rekor ilgi görme bizi çok mutlu etti. Bu rekor, bizim ne kadar doğru bir projeye imza attığımızın da en büyük göstergesi. Öte yandan yatırımcıların Effect projemizi bu denli sahiplenmesi, Avcıların önünde yeni ufukların açılmasına da yol açıyor. Bizim yeni projelere, ilk günkü heyecanla bakmamızı sağlıyor" dedi. 

Her yere çok yakın 

İzmir'in en önemli üniversitelerinin, hastanelerinin, okullarının, kolejlerinin ve iş merkezlerinin bulunduğu Bornova'da hayata geçen Avcılar Effect. her yere yakın konumuyla da dikkat çekiyor. Çevre yoluna sadece -50 metrelik mesafesiyle şehrin tüm noktalarına, Adnan Menderes Havalimanına, metroya, İZBAN'a, Çeşme, Seferihisar, Urla ve Foça'ya kolay ulaşım sağlayan bir noktada bulunuyor. Kipa, İkea, Forum, Point Bornova gibi şehrin büyümesine katkı sağlayan merkezlere ise yürüme mesafesindeki Avcılar Effect: ayrıca Ege Üniversitesi Hastanesi, Yaşar Üniversitesi Kampüsü gibi kamusal alanlara da birkaç yüz metre mesafede. Kısacası Avcılar Effect, fırsatın yatırıma dönüştüğü adreste... 

Yatırımcının yüzü gülüyor 

idris avcı

Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, yatırımcılar açısından da benzersiz fırsatlar sunulduğunu belirterek, "Tarihi yapıları, köşkleri, müzeleri ile geçmişini koruyan, kaleleri, alışveriş merkezleri, parkları, kültür sanat aktiviteleri ve kolay ulaşımıyla geleceğe kucak açan Yeni Bornova, İzmir'in en gözde alanı. Öte yandan yatırımcılara çok kazandıracak bölgelerin de başında geliyor. Avcılar olarak biz de her anlamda kazandıracak yeni projemizi, kazancın adresi Yeni Bornova'da hayata geçirdik. Tüm projelerimizde olduğu gibi bu projemizde de titizlikle çalıştık ve en ince ayrıntıyı düşündük. Lüks ve konforu birleştirdiğimiz Avcılar Effect, size yatırımınızın karşılığını fazlasıyla geri kazandıracak. Projemize gösterilen ilginin yoğunluğu, doğru bir işe imza attığımızın göstergesi" ifadelerini kullandı. 

İdris Avcı şöyle devam etti: "Projemizin sunduğu yaşam keyfi, hak ettiğiniz değeri ilk adımdan itibaren hissettiriyor. İki etaptan oluşan Avcılar Effect, 20 hin nı2 alanda toplam 105 bin nı2 inşaat alanına sahip. Satışa sunulan etap ise 55 bin metrekare inşaat alanında yaklaşık 360 bağımsız bölüm ve çarşıdan oluşmaktadır. Rezidans, ofis ve çarşı mağazaları, dünya mutlaklarının bulunduğu restoran ve kaleleri ile Avcılar Effect yatırını için kaçırılmayacak bir fırsat. Çünkü burası aynı zamanda bir cazibe merkezi... Dinamik mimari yaklaşımıyla hareketli kent ritmine ayak uyduran Avcılar Effect, tam da hayal ettiğiniz gibi. Yaşamınıza renk katacak her şey elinizin altında..."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avcılar Effect'te teslimler mayısta başlıyor
  • 31.03.2017 10:33

Avcılar Effect'te teslimler mayısta başlıyor

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 2017'de gerçekleştirilecek yen ...

Avcılar Effect'e rekor ilgi
  • 30.03.2016 10:56

Avcılar Effect'e rekor ilgi

İzmir Bornova'da, yepyeni bir yaşamın kapılarını aralayan Effect, kısa sürede tü ...