maritbet girişmaritbet
ATABİLGE AKA Konutları’nda kura heyecanı

ATABİLGE AKA Konutları’nda kura heyecanı

Atabilge-Fidanlar İnşaat ortaklığında Ankara İncek’te hayata geçirilen ATABİLGE AKA Konutları’nda 27 Aralık'ta kura çekme töreni gerçekleştirilecek.

Yıllardır başarılı biçimde tasarladığı ve inşa edip teslim ettiği konutlar dolayısıyla adı tecrübe ve güvenle özdeşleşen Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat ortaklığınca gerçekleştirilen ATABİLGE AKA Konutları'nda bu pazar günü noter huzurunda çekilecek kura ile 884 dairenin sahipleri belli olacak. Kura çekme töreni,  yaklaşık 2.000 kişinin katılımıyla ATO Congresium'da gerçekleştirilecek.

Fidanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Çolak, Atabilge Konut Yapı Kooperatifi  ile birlikte gerçekleştirdikleri tüm projelerde konutları kura ile sattıklarını, hem kooperatif üyelerine ait olanların, hem de yüklenici firma olarak kendilerinin sattığı dairelerin sahiplerinin aynı kurada belirlendiğini bildirdi. 

Adem Çolak, daireleri kura ile satmalarının gerekçesini şöyle anlattı:
“Atabilge projelerinde arsa sahibi konut yapı kooperatifi üyelerine ait olan dairleri sonradan kura yöntemiyle belirliyor. Biz de yapımcı firma olarak kendimize ait olan daireleri de aynı kuraya tabi tutuyoruz. Ayrıca bizim projelerimizde, başlangıçtan bitene kadar neredeyse iki katı fiyat artışı oluyor. Kura sistemi il en düşük fiyata daire alanla en yüksek fiyata daire alan arasında da bir adalet sağlanmış oluyor. Daha sonra her dairenin katına, manzarasına ve güneş almasına göre bir şerefiye bedeli belirlenip daire bedeline ilave olarak alıyoruz. Zaten dairelerimiz aynı büyüklük ve özelliklerde yalnızca çatı katında ve zemin katında bulunan daireleri kura dışı bırakıyoruz. Atabilge ile yaptığımız projelerin hepsini kura yöntemiyle belirlenecek şekilde satıyoruz. Bu da bizim için ayrı bir heyecan oluyor. Kura, noter huzurunda çekiliyor. Yaklaşık 10 saat sürüyor. Kura töreninde 1.000'den fazla insan oluyor. Çünkü herkes tek tek kendi dairesini seçiyor. Bizim için temel prensip şu: 'Arsa sahibine ait olanla müteahhide ait olan dairelerin hepsi adil bir kuraya girsin. Müteahhidin sattığı daireler de arsa sahibine ait olan daireler de aynı kurada noter huzurunda çekilsin. Bütün daireler aynı kalitede olsun'. Ayrıca örnek dairede ne varsa satılan dairelerde en az o var.”

Eskişehir Yolu'na ve İncek Bulvarı'na kolay ulaşım sağlanabilen proje 7 blokta 884 daireden meydana geliyor. 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin yer aldığı ATABİLGE AKA Konutları'nda açık ve kapalı otoparklar, geniş balkonlar, çamaşır odası, açık ve kapalı yüzme havuzları, basketbol ve voleybol sahası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, kameralı güvenlik, sauna, plates salonu, tenis kortu, Türk hamamı, yürüyüş parkuru, cep sineması, halı saha, yer alıyor. 

 

Yorum Yaz