maritbet girişmaritbet
Atabilge Aka Konutları nerede hayata geçiriliyor?

Atabilge Aka Konutları nerede hayata geçiriliyor?

Ata Bilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat ortaklığında inşa edilen Atabilge Aka Konutları, Ankara - Balgat'ta konumlandırılıyor.

7 blok halinde yükselen Atabilge Aka Konutları, 880 daireden meydana geliyor. Örnek dairesi hazır olan projede teslimler 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleştirilecek. 

Fiyatların 460 bin liradan başladığı projede konutların tamamı 185 metrekare 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Dairelerin kuru çekimi ile sahiplerini bulacağı Atabilge Aka Konutları'nda şuan talepler alınıyor. 

atabilge aka konutları

2015 yılında gerçekleştirilecek kura çekimi sonrası dairenin konumuna göre 25 bin lira ile 65 bin lira arasında değişen şerefiye farkı ödenecek. 

Alanında önemli başarılara imza atan mimarlar tarafından tasarlanan projede sıra dışı pek çok ayrıntı bulunuyor. Her biri özenle seçilmiş malzemelerle donatılmış dairelerde, aydınlık bir yaşama konforu dikkat çekiyor.

atabilge aka konutları gece görünümü

Kapalı ve açık yüzme havuzları, basketbol sahası, tenis kortu, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, hamam, sauna ve pilates salonu ile donatılmış fitness salonu ve çok amaçlı spor sahası çocuklarınızın sağlıklı ve güvenle büyümeleri için hizmet veriyor.

Atabilge Aka Konutları İletişim Bilgileri;

Web    : http://www.atabilgeaka.com/
Telefon: 0312 286 90 75

Yorum Yaz