maritbet girişmaritbet
Aşçıoğlu ve TEGV, Selenium Retro'da buluştu!

Aşçıoğlu ve TEGV, Selenium Retro'da buluştu!

Selenium Retro Ataköy'deki her ev için Aşçıoğlu, TEGV'e bağışta bulunacak.

Daha önce Selenium Ataköy projesini Ataköy bölgesinde hayata geçiren ve hala inşaatına devam eden Aşçıoğlu, aynı lokasyondaki diğer projesi Retro'da örnek bir anlaşmanın altına imza attı. Retro'da ev alan daire sahipleri adına Aşçıoğlı, TEGV'e bağışta bulunacak. Bu, her bir daire için 13 çocuğun bir senelik eğitim masrafının karşılanması anlamına geliyor.

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy'de inşasına başladığı Selenium Retro Projesi'nde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yaptı.  İşbirliği kapsamında Selenium Retro'dan ev alan daire sahipleri adına her bir daire için TEGV'e bağışta bulunularak daire başına 13 çocuğun bir yıllık eğitim desteği alması sağlanacak.

Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki yeni projesi Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor. Proje kapsamında, Aşçıoğlu'nun Ataköy'deki yeni projesi Selenium Retro'dan daire sahibi olanlar, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar. Bağışın ardından daire sahibine TEGV ve Aşçıoğlu tarafından isme özel hazırlanan sertifika hediye edilecek.

Daha fazla çocuğun eğitimine destek olmak için hayata geçirilen proje dolayısıyla Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu ve TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy'un katılımıyla Selenium Plaza'da bir imza töreni gerçekleştirildi. 

Retro'da satılan her ev TEGV'e büyük katkı sağlayacak

İşbirliğini değerlendiren Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, geleceğin mimarları çocukların eğitimine verdikleri önemi vurgulayarak, şunları söyledi: “Aşçıoğlu olarak çocukların eğitimine destek olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Biliyoruz ki onlar her birimizin geleceği ve geleceğin mimarları. Özellikle eşit yaşam şartlarına sahip olmayan çocukların temel haklarından olan eğitim haklarına sahip olmalarına yardımcı olmak için yeni projemiz Selenium Retro'da her daire başına TEGV'e bağış gerçekleştirmeye yönelik bir proje gerçekleştiriyoruz. Bu projede Türkiye'nin saygın sivil toplum kuruluşlarından, gerçekleştirdiği projeler ile birçok çocuğa umut olan TEGV ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz.”

TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy da, “İnsanlığın, sevginin, kardeşliğin inşasında tek sağlam zemin eğitim. Yeni bir sosyal sorumluluk modelini birlikte inşa ediyoruz. Bu kampanya sayesinde hem daha fazla çocuğumuza dokunuyor hem de sivil toplum ruhunu büyütüyoruz. Bu kapsamda Aşçıoğlu'nun çocuklarımıza vereceği bu anlamlı destek için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Aşçıoğlu ve TEGV, Selenium Retro'da buluştu!
  • 21.09.2015 10:41

Aşçıoğlu ve TEGV, Selenium Retro'da buluştu!

Selenium Retro Ataköy'deki her ev için Aşçıoğlu, TEGV'e bağışta bulunacak. ...