maritbet girişmaritbet
Arkadya Göksu Evleri’nde 275 bin TL’ye 2+1 daire!

Arkadya Göksu Evleri’nde 275 bin TL’ye 2+1 daire!

Alpak&Neva İnşaat tarafından Ankara Etimesgut’ta hayata geçirilen Arkadya Göksu Evleri uygun daire fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Gayrimenkul sektörü için modern inşaat teknikleri kullanarak markalı konutlara imzalar atan Alpak&Neva İnşaat, Arkadya Göksu Evleri'ni hayata geçiriyor. Ferah ve kullanışlı tasarımı, kaliteli malzemeleri, uygun fiyatlardaki daireleri ile beğeni toplayan Arkadya Göksu Evleri farklı daire tiplerinden oluşuyor. 6 blokta 306 daireden meydana gelen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Daire büyüklüklerinin 105 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Arkadya Göksu Evleri'nde fiyatlar ise 275 bin TL'den başlıyor. En yüksek daire fiyatı ise 425 bin TL olarak dikkat çekiyor. Projede ayrıca konutların yanı sıra 10 adet dükkan da yer alıyor.

Bütün ayrıntıların titizlikle düşünülüp tasarlandığı Arkadya Göksu Evleri'nde "Kendi evini kendin tasarla” konsepti bulunuyor. Müşteriler evlerinin mutfak dolabını, duvar kâğıdını, laminant parkesini kendi zevklerine göre seçebiliyor. Kısaca yatırımcılar hayallerindeki evi kendileri tasarlayabiliyor.

Emlaktasondakika.com/Emine Pile

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Arkadya Göksu Evleri’nde 275 bin TL’ye 2+1 daire!
  • 31.03.2016 13:47

Arkadya Göksu Evleri’nde 275 bin TL’ye 2+1 daire!

Alpak&Neva İnşaat tarafından Ankara Etimesgut’ta hayata geçirilen Arkadya Göksu ...