maritbet girişmaritbet
ARCADIUM LIFE 350 BİN TL

ARCADIUM LIFE 350 BİN TL

Göktürk’ün alışveriş adası olarak anılan bölümünde yer alan ilk çarşısının yerine buranın merkezi olacak kadar iddialı bir alışveriş merkeziyle birlikte rezidans projesi geliyor.

Keleşoğlu ve Metal Yapı, Göktürk'ün bu en eski çarşısının yerine Arcadium Life Residence projesini yapacak. 114 farklı rezidansın yer alacağı proje için 15 dükkânın yer aldığı çarşı bölümü yenilenerek 47 dükkânlı bir çarşı haline getirilecek.

Proje hakkında konuşan Keleşoğlu Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Turanlı, çarşının bulunduğu noktayı, Göktürk'te sosyal yaşamın ilk başladığı yer olarak nitelendirirerek şöyle devam etti: “
İnsanlar sosyalleşmek, buraya gelebilmek için buraya uğruyor. Biz de projede dış dünyayla rezidans sakinlerini bütünleştiriyoruz. 33 daire ve 20 dükkandan oluşan ilk etabın inşaatı başladı. Teslimat 2012 yaz sezonunda yapılacak. İkinci etaba da bir iki ay içinde başlanacak.”

ÖN SATIŞ AŞAMASINDA

Arcadium Life, 33 bin metrekarede 20 bin 200 metrekare satılabilir alana sahip olacak. İlk etapta 33 daire ve 20 dükkân, ikinci etapta 81 daire ve 27 dükkân olarak planlanan proje toplamda 114 daire ve 47 dükkân sayısına ulaşacak. Ön talep aşamasındaki projenin arka bloğunun yüzde 10'u satılmış durumda. Resmi satışlarına kısa süre içinde başlanması planlanan projede ortalama metrekare fiyatı 2 ile 3 bin dolar arasında değişiyor. Rezidansların fiyatları 350 bin lira ile 1 milyon TL arasında, büyüklükleri ise 70 ile 280 metrekare aralığında değişecek. Dükkanların bir kısmı satılırken, bir kısmının ise sadece kiralanması gündeme gelecek.

KEMERBURGAZ'DA YENİ YAPILAŞMA DÖNEMİ

Mehmet Turanlı, bölgenin Yeni İstanbul ve 3. Köprü gibi büyük projeler nedeniyle gelecek 10-15 yılda değerini katlayacağını öne sürdü. Ayrıca bu bölgede 18. Madde çerçevesinde büyük bir alanın yeni yerleşime açıldığını da haber veren Turanlı, 1/1000'lik planların hazırlanmasıyla birlikte Kemerburgaz'ın sekiz-dokuz ay içinde yeni yapılaşmaya açılacağını açıkladı. Turanlı “Tabii bu da buranın gelişimini sağlayacak. Tüm gelişmelerin merkezinde bizim yaptığımız Country Life ve Arcadium Life gibi projeler bulunacak” dedi. Turanlı bölgede şu anda bazı bölgelerde 2 kat, bazı bölgelerde ise 5 kata kadar imar izni verildiğini kaydetti.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özbek: "Arsa geliştirmelerden Galatasaray sonuna kadar istifade edecek"
  • 01.08.2022 17:27

Özbek: "Arsa geliştirmelerden Galatasaray sonuna kadar istifade edecek"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Odi ...

Göktürk Yalın Evler örnek daire görselleri
  • 21.12.2013 15:21

Göktürk Yalın Evler örnek daire görselleri

Keleşoğlu ve Zilal İnşaat tarafından Göktürk'de inşa edilen Yalın Evler örnek da ...

Göktürk Yalın Evler proje görselleri
  • 21.12.2013 15:19

Göktürk Yalın Evler proje görselleri

Keleşoğlu ve Zilal İnşaat tarafından Göktürk'de inşa edilen Yalın Evler'den kare ...

Larus Palas proje görselleri yayında
  • 30.11.2013 08:40

Larus Palas proje görselleri yayında

Göktürk'de inşa edilen Larus Palas'ın proje görselleri ...

Larus Palas örnek dairesi
  • 29.11.2013 16:02

Larus Palas örnek dairesi

Göktürk'de inşa edilen Larus Palas'ın örnek daire görselleri ...