maritbet girişmaritbet
AquaCity Denizli’nin yüzde 50’si satıldı

AquaCity Denizli’nin yüzde 50’si satıldı

Ege’nin en büyük temalı yaşam projesi şeklinde lanse edilen AquaCity Denizli'nin satışa açılan ilk etabının yüzde 50’si satıldı

Sinpaş, Ege'nin en büyük temalı yaşam projesi ile şimdi de Denizli'de… Ege Bölgesi ve Denizli için birçok ilkleri barındıran AquaCity'de, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 farklı yaşam alanı ve “street mall” konseptiyle geliştirilen geniş bir alışveriş merkezi yer alıyor. Tropikal bölgelerden gelen bembeyaz kumla oluşturulan kumsalı, göl ve bahçe keyfini birlikte yaşatan evleri ve Denizli'nin en yüksek ve prestijli residence kuleleri Aqua Towers ile Denizli'nin yeni yaşam projesi AquaCity, Denizlileri ilkler ile buluşturuyor. Denizli'de büyük beğeni toplayan projenin satışa açılan ilk etabının yüzde 50'si 45 gün içinde satıldı…

Ayrıcalıklı bir ev yaşamıyla birlikte geniş sosyal yaşam olanakları geliştiren Sinpaş Yapı'nın AquaCity projesi, sadece Denizli'nin değil Ege Bölgesi'nin en büyük temalı yaşam projesi olarak yükseliyor.  

Denizlililere ayrıcalıklı bir ev yaşamıyla birlikte, farklı sosyal yaşam mekanları sunan ve Ege bölgesi için birçok yeniliğe imza atan AquaCity projesi'nde satışta açılan dairelerin yüzde 50'si kısa bir süre de satıldı. Zengin bir yaşam sunan AquaCity Denizliler'den yoğun ilgi görüyor. AquaCity Projesi'nde yer alan, 1+1'den 4+1'e uzanan farklı büyüklükteki daire seçenekleri, uygun ödeme koşulları ve lansmana özel fiyat avantajları ile satışa sunuluyor. 

aquacitydenizli

Sinpaş, Denizli'ye su yaşamını getiriyor

Köklü tarihi ve hızla büyüyen ekonomisiyle birlikte zengin doğa ve su kaynaklarına sahip Denizli'de, tropikal bölgelerden gelen beyaz kum ile oluşturulan kumsalı ve suyun bambaşka halleriyle iç içe bir yaşamı yeniden yorumlayan Sinpaş, AquaCity projesinde toplam 210 bin metrekarelik proje alanı içerisinde 4 ayrı konseptte  yaşam seçenekleri yer alıyor.

Tropikal bölgelerden gelen özel ve beyaz kumlarla oluşturulacak kumsal alanı AquaBeach'de yer alıyor. AquaBeach'de, çocuklar için suyla oyun oynayabilecekleri bir havuz, su kaydırağı ve tüm ailenin birlikte açıkhavada sinema keyfi yaşayabileceği Aqua Cine adlı bir Açıkhava sineması var. Ayrıca kumsal kenarında bungolovlar ve suya uzanan terasları ile Aqua Club yer alıyor.

Uzun ve titizlikle yapılan çalışmalar sonucu Denizlililerin ihtiyaçları tespit edilerek geliştirilen AquaMansion'da, yalı yaşamı öne çıkıyor. Bu yaşam konseptinde, suya sıfır bir yaşamın ayrıcalığı az katlı yalı apartmanları konforuyla buluşuyor. 

AquaHomes&Gardens'da ise, göl ve bahçe keyfi bir arada yaşanıyor. Bir yakada göller, diğer yakada renk renk çiçek ve meyve bahçelerinin çevrelediği AquaHomes&Gardens'da, huzurlu ve dingin bir yaşam Denizlilileri bekliyor. 

Projenin bir diğer yaşam konsepti olan AquaTowers'da Denizli'nin en yüksek ve en prestijli kuleleri yer alacak. Denizli için yeni bir ikon haline gelecek kuleleraltındaki Street Mall mağazaları ve spor tesisleri şehrin yeni zirvesi olarak yükselecek.

Aileler ve çocuklar için sosyal olanaklar 

Konutların içindeki yaşamla birlikte çevredeki yaşamı da öne çıkaran projede, dileyen plaj voleybolunun keyfini ve heyecanını yaşarken, dileyenler Beach Cafe'nin iskelesinde ya da göl kenarında sakin bir köşede oturup günün yorgunluğunu atabilecek. Kıyı ve seyir terasları, bungalovlar, göl kenarlarında yürüyüş yolları, çardaklar, açıkhava sineması, dilediğiniz her vakit spor yapabileceğiniz AquaFitness Park, çim teraslarda hamak keyfi ve daha birçok sosyal olanak, AquaCity'deki hayatı renklendiriyor.

Site içerisinde huzurlu, güvenli ve keyifli bir ortamda vakit geçirebilmesi, sorunsuz bir ortak yaşam sürdürebilmesi için ilk beş yıl Sinpaş'ın profesyonel site yönetim anlayışıyla işletilecek olan Denizli AquaCity'de,  site sakinleri  daha sonra isterlerse yönetimi değiştirebilecekler. Tüm AquaCity sakinleri düşünülerek planlanan sosyal olanaklardan, fitness ve kapalı yüzme havuzu gibi alanlar üyelik sistemi ile kullanılırken, site aidatları dahilinde sadece profesyonel temizlik, çevre bakım ve güvenlik hizmetleri veriliyor olacak. Böylece site sakinleri büyük bir kompleks içinde yer alan bu hizmetlerden ekonomik koşullarda faydalanabilecekler.

Denizlililerin yeni alışveriş ve yaşam merkezi AquaMall'da

AquaCity'de farklı tipte konutlarının ve renkli sosyal yaşamının yanı sıra, ticari alanlarıyla da Denizli'nin yeni yaşam merkezi olmaya hazırlanıyor.

Proje alanı içerisinde, Denizlilerin yeni buluşma ve alışveriş merkezi olacak AquaMall'un inşasına başlanmış durumda. Alışveriş Merkezi'nin yönetimi ve kiralama süreci için perakende sektörünün öncü kuruluşu Metro Properties ile anlaşma imzalandı.

AquaMall mevcut Metro Grosmarket'in devamında, İzmir Otoyolu üzerinde yer alacak.  Burada çeşitli büyüklükte mağazalar, açık ve kapalı spor tesisleri ve Kent Meydanı ile sadece AquaCity sakinlerinin değil tüm Denizlilerin gözde buluşma merkezi olacak.

80 aya varan ödeme seçeneği

Sinpaş Holding'in 40. yılına özel olarak sunduğu ödeme planı alternatifleri ile AquaCity projesinde sıfır peşinatla 40 ay ve şirket bünyesinde 80 aya varan vade farksız ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmak mümkün. 

Ayrıca sadece Aquacity Denizli projesine özel % 5 peşinat ve kira öder gibi aylık taksitlerle daire sahibi olma fırsatı Denizliler'i bekliyor!

Projenin künyesi:

Proje İsmi: AquaCity Denizli 
Firma: Batı Ege/ Sinpaş Yapı
Konum: Eski EGS Park-Denizli
Toplam Arazi: 210.720 m2
Metrekare Aralığı: 72 m2-241 m2
Konut Tipleri: 1+1, 2+1, 3+1, 3,5 +1, 4+1
Fiyat Aralığı: 187.300 TL'den başlayan fiyatlarla
Teslim Tarihi: İlk etap Haziran 2017 
Satış Ofisi: AquaCity Denizli  http://www.aquacitydenizli.com.tr  444 1974

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özbekistan Hava Yolları Fergana-İstanbul seferlerini başlattı
  • 31.03.2021 12:59

Özbekistan Hava Yolları Fergana-İstanbul seferlerini başlattı

Özbekistan Hava Yolları, İstanbul seferini düzenleyen ilk uçağın Fergana Havaala ...

Dubai Cityscape Fuarı beklentileri karşılamıyor!
  • 17.09.2020 11:17

Dubai Cityscape Fuarı beklentileri karşılamıyor!

Bir dönem gayrimenkul firmalarının yoğun ilgi gösterdiği ve dev stantlarla katıl ...

YHT'ler Kurban Bayramı’nda ek sefer yapacak
  • 29.07.2020 13:38

YHT'ler Kurban Bayramı’nda ek sefer yapacak

Kurban Bayramı dolayısıyla artan yolcu talebini karşılamak için YHT'ler sefer sa ...

Sinpaş Finans Şehir’de daire fiyatları 475 bin liradan başlıyor
  • 08.01.2018 14:10

Sinpaş Finans Şehir’de daire fiyatları 475 bin liradan başlıyor

Sinpaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir, İstanbul Ümraniye’de ...

Sinpaş Finans Şehir, özgün mimarisi ile dikkat çekiyor
  • 06.01.2018 10:38

Sinpaş Finans Şehir, özgün mimarisi ile dikkat çekiyor

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir İstanbul'un finans m ...

Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı güçlerini birleştirme kararı aldı
  • 09.10.2017 12:39

Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı güçlerini birleştirme kararı aldı

Türkiye’de nitelikli, markalı konutun lider markası Sinpaş, her geçen yıl konut ...