maritbet girişmaritbet
Antorman Çekmeköy’de 360 bin TL’ye villa fırsatı!

Antorman Çekmeköy’de 360 bin TL’ye villa fırsatı!

Ant Yapı, Çekmeköy’de yaptığı 138 kent villasından oluşan Antorman ile villa projesine de iddialı girdi. Projedeki fiyatlar360 bin TL’den başlayarak 1 milyon 770 bin TL’ye kadar çıkıyor

Ant Yapı, Bomonti'de yaptığı Anthill projesiyle İstanbul'un en yüksek ikiz kulesinden sonra şimdi de satışa çıkardığı ilk kent villası projesine de iddialı giriyor. Çekmeköy'de 35 dönüm arazi üzerine yapılan ve Antorman adını taşıyan projede 138 kent villasından meydana geliyor. Müstakil tarzda evlerin yer alacağı projede 4+1 ve 5+1 dublekslerin yanı sıra ara katlarda 2+1 ve 3+1 gibi tek katlı konutlar da yer alacak. Projede daha büyük konut isteyenler için ise 6+1 ve 7+1 seçeneklerinden oluşan müstakil villalara da yer verilecek. Antorman projesindeki villa ve dairelerin fiyatları 360 bin dolardan başlayarak 1 milyon 770 bin dolara kadar çıkacak.

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, projedeki dairelerin yüzde 50'sinin şimdiden satıldığını söyleyerek “Müstakil villalar da talep gördü, arakatlara koyduğumuz dubleks dairelere de çok talep geldi” diye konuştu. Okay, daha çok beyaz yakalı çalışanlardan talep aldıklarını da sözlerine ekledi. Okay, 2012 yılında teslim edilecek dairelerin dekorasyonsuz olarak ev sahiplerine sunulacağını ancak oluşturdukları örnek daireyi beğenmeleri halinde dekorasyon hizmeti de verebileceklerini kaydetti.

Check Life projesini devraldı
Aslında projenin bulunduğu yerde daha önce Check Life adı verilen başka bir proje bulunuyordu. Ancak bu proje yarım kalınca Ant Yapı projeyi devraldı. Bugüne kadar yapılan villaları yıkarak üstüne kendisi yeni bir proje çizdirince Antorman projesi ortaya çıktı. Okay, “Kriz öncesinde yapılan bir projeydi. Biz onu devraldık. Villaları yıktık ve kendi projemizi yaptık” diye konuştu.

Proje içinde 3 bin metrekarelik kapalı sosyal tesis alanı, açık alanlarda açık yüzme havuzları, açılır-kapanır yüzme havuzu ve çocuk havuzu, güneşlenme terası, çocuk oyun alanları, tenis kortu ve basketbol, voleybol sporsahaları, mini golf sahası, koşu ve yürüyüş parkurları yer alıyor. Ayrıca kapalı sosyal tesis içerisinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, Türk Hamamı, kafeterya, yönetim mekanları, barbekü alanı, çocuk oyun kulübü, oyun salonu, masaj odaları bulunuyor.

Etrafı ormanlarla çevrili olan proje TEM otoyoluna yakın komda bulunuyor. Ayrıca yeni yapılan Marmaray Metrosu'nun da çıkış yolları üzerinde bulunuyor. Proje Ümraniye Kavşağı'ndan Tem-Otoban bağlantısı ile ulaşılan Çekmeköy girişinde Rapsodi Evleri, Maya Vera ve Sinpaş Aquacity gibi prestijli projelere de komşu konumda bulunuyor. Ayrıca Ümraniye Carrefour, İkea, ve Meydan Alışveriş Merkezi'nin yanında yer alıyor.

Kimlik
Antorman
Daire sayısı:
138 kent villası
Fiyat aralığı: 360 bin - 1 milyon 770 bin TL
Teslim: 2012

Antorman iletişim bilgileri

Web: www.antorman.com

Tel: 0216 640 57 85 - 86

  • Etiketler:

Yorum Yaz