maritbet girişmaritbet
Anneler Günü'ne özel konut projesi kampanyaları

Anneler Günü'ne özel konut projesi kampanyaları

Her şeyden değerli, dünya güzeli annelerimizin Anneler Günü'nü inşaat firmaları da unutmadı ve onlara özel kampanyalar yaptı

Rings İstanbul'da yaşayın; her gün anneler günü olsun

rings istanbul anneler günü

Annelerin mutluluğu her gün sürsün diye, hemen teslim, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı evlerde 9 -10 - 11 Mayıs'ta yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor. Aydos Ormanı eteğinde yepyeni bir hayatı kaçırmak için, Rings İstanbul satış ofisinizi ziyaret edebilirsiniz. Sancaktepe'de konumlandırılan projede fiyatlar 278 bin 356 liradan başlangıç gösteriyor. 

 

Houses & Suites'ten Anneler Günü hediyesi!

houses & suites anneler günü

8 - 11 mayıs'ta Anneler Günü'ne özel, Houses & Suites'ten daire alacaklara Crowne Plaza Asia Otel'de 2 kişi 1 gece konaklama ve spa hediye. Kurtköy'de konumlandırılan projede konutlar hemen teslim ediliyor. Viaport Houses & Suites projesinde fiyatlar 238 bin 500 liradan başlıyor. 

 

Metropol İstanbul, Anneleri dünya keşfine çıkartıyor

metropol istanbul anneler günü

Metropol İstanbul, Anneler Günü'ne özel 10 - 11 Mayıs tarihleri arasında ev alanlara dünyanın diledikleri ülkesine gidebilecekleri seyahat paketi hediye ediyor. Varyap - GAP İnşaat Ortak Girişimi tarafından Ataşehir'de konumlandırılan projede fiyatlar 381 bin liradan başlıyor. Metropol İstanbul'un 250 metrekarelik yüksek bloğunda dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez'in de bir dairesi bulunuyor. 

 

Trendist Ataşehir'de Reçel Anneler'e destek

trendist ataşehir reçel anneler

Ataşehir'in en özgün projesi Trendist Ataşehir, Anneler Günü'nde tüm anneleri sevindirecek çok özel bir projeye imza atıyor. Ürettikleri ürünlerin elde ettikleri gelirle 60 öğrenciye burs 15 aileye de geçim desteği sağlayan Reçel Anneler ile ortak proje geliştiren Trendist Ataşehir, haftasonu satış ofisini ziyaret eden tüm bayanlara nefis anne reçelleri armağan edecek.

 

Gül İnşaat'tan annelere özel dayalı döşeli kampanya

vista konakları

Gül İnşaat'ın Beylikdüzü'ndeki Vista Garden, Vista Residenza 4 veya Vista Konakları'nda daire alanlara Anneler Günü'ne özel kampanya başlatıldı. Bu projelerden daire satın alan tüm annelere ve geleceğin anne adaylarına, yeni evlerinin mobilya alışverişinde kullanabilecekleri 10.000 TL değerinde hediye çeki hediye ediliyor. Gül İnşaat'ın Evgör Mobilya ile birlikte gerçekleştirdiği Anneler Günü özel kampanyası 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak.

 

Sinpaş Yapı'dan Anneler Günü'ne özel 10 bin TL indirim

sinpaş yapı anneler günü

10-11 Mayıs tarihleri için annelere özel bir indirim kampanyası başlatan Sinpaş Yapı'nın bu kampanyası İstanbul Sultanbeyli'deki Liva Turkuaz ve Ankara Çankaya'daki Altınoran projelerini kapsıyor. Hayallerindeki evlere kavuşmak isteyen anneler, nefes aldıran ödemne kampanyasında sunulan avantajların yanı sıra, Anneler Günü'ne özel 10.000 TL'lik ek indirimden de yararlanacaklar.

 

Green Village'de annelere özel indirim

green village anneler günü

Şile'de konumlandırılan Green Village, Anneler Günü'ne özel yüzde 14 indirim imkanı sunuyor. 72 konuttan oluşan konut projesi, 2016 Mayıs'ında tamamlanarak sahiplerine teslim ediliyor. Tamamen aile ve çocuk konseptiyle inşa edilen Green village Şile'de 230 bin liradan başlıyor. 

Uptown İncek'te teslimde ödemeli kampanya

uptown incek genel görünümü

Ankara - İncek'te konumlandırılan Uptown İncek'te yüzde 30 peşin, kalanı Haziran 2015'te yapılacak "teslimde ödemeli" kampanya başlatıldı. LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, ayrıcalıklı bir yaşam isteyenlere çok büyük avantaj sağlayacak. Kampanya Haziran ayının sonuna kadar sürecek. 

 

Soyak'tan anneler için 5 bin TL'lik dekorasyon çeki

soyak park aparts

Soyak Park Aparts, Soyak Evostar ve Soyak Siesta'da Anneler Günü'ne özel kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında 10-11 Mayıs'ta Soyak'tan ev alan anneler 5000 TL hediye çeki kazanıyor.  Soyak.com.tr sayfasından Soyak Yapı'nın Facebook ve Twitter sayfalarına yönlendirilen  kampanyada #AnneEvinde hashtag'ine en iyi 10 iletiye girenler de çeşitli hediyeler kazanıyorlar. 

 

Çukurova Tower'dan annelere özel peşinat erteleme kampanyası

çukurova towers deniz manzarası

10-11 Mayıs tarihlerinde geçerli olacak iki alternatifli ‘Annelere Son Şans' kampanyasında ilk seçenek, konut tutarının yüzde 25'i kadar peşinatı Şubat ayında ödemek, geri kalan yüzde 75'lik kısım içinse projeye özel faiz oranlarıyla ve 120 aya varan vadelerle kredi almak mümkün. Bir diğer alternatifte ise peşinatın yüzde 5'i hemen, yüzde 30'u teslimde ödenip kalan yüzde 65'lik kısım için alınacak banka kredisi bir yıl ertelenebiliyor.

 

Toya Moda'da cazip kampanya

dört bir yanı bina ile çevrili yeşillik

Toya Moda'da yüzde 5 peşinatla 120 aya kadar vade olanağının yanı sıra firma bünyesinde yüzde 30 peşinatla 36 aya kadar 0 faizle taksitlendirme seçeneği bulunuyor. 4 bloklu bir proje olan Toya Moda, Basın Ekspres Yolu'na yakınlığıyla dikkat çekiyor. 2016 Aralık'ta teslim edilecek projenin yatırım maliyeti 100 milyon dolar.

 

Hayat Tepe'de kira garantili evler

hayattepe örnek daire

Hayat Tepe'den daire alacak müşterilerine hizmette sınır tanımayan ÖZAK GYO, “Hemen ev al, bir yıl boyunca kira ve aidatınızı biz ödeyelim” diyor. Projeden daire alacaklara kira garantili çözüm sunan ÖZAK GYO, yenilikçi yaklaşımlarıyla sektörde öne çıkacak. Bayramapaşa'da yer alan Hayat Tepe'de 1+1 daireler için 2 bin, 2+1 daireler için 2 bin 500, 3+1 daireler için 3 bin 500 ve 4+1 daireler için ise 4 bin liralık aylık kira bedeli ve ayrıca aidatları ödenecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

M1Konya AVM'den Anneler Günü'ne özel hediye çelik termos!
  • 05.05.2022 17:32

M1Konya AVM'den Anneler Günü'ne özel hediye çelik termos!

Konya’nın yaşam merkezi M1Konya AVM, Anneler Günü için yeni bir kampanyayı hayat ...

MediaMarkt'tan Anneler Günü hediyelerine "Şimdi al 3 ay sonra öde" hizmeti
  • 05.05.2022 15:38

MediaMarkt'tan Anneler Günü hediyelerine "Şimdi al 3 ay sonra öde" hizmeti

8 Mayıs’a kadar sürecek kampanyada dikkati çeken ürünler arasında Huawei GT3 42 ...

Tepe Home'dan Anneler Günü'ne özel indirim
  • 02.05.2022 00:00

Tepe Home'dan Anneler Günü'ne özel indirim

Tepe Home, anneler gününe özel ekstra %10 indirim kampanyasıyla müşterilerini mu ...

Emlak Konut'un Anneler Günü özel filmi
  • 12.05.2018 10:17

Emlak Konut'un Anneler Günü özel filmi

Emlak Konut GYO ''Geleceğimizi sevgiyle inşa eden annelerimizin “Anneler Günü” k ...

Anneler Günü'nde en çok hediye edilen ürünler belli oldu!
  • 12.05.2021 09:52

Anneler Günü'nde en çok hediye edilen ürünler belli oldu!

MediaMarkt’ın Anneler Günü dönemini kapsayan 29 Nisan-9 Mayıs'ta en çok satılan ...

Anneler Günü'ne özel hediyeler Madame Coco'da!
  • 05.05.2021 10:53

Anneler Günü'ne özel hediyeler Madame Coco'da!

Ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco annelere verilebilecek en farklı v ...