maritbet girişmaritbet
Ankaralılar'ın ilk tercihi Marina Ankara!

Ankaralılar'ın ilk tercihi Marina Ankara!

Bağımsız araştırma şirketi IPSOS'un yaptığı araştırmaya göre, Ankaralıların ilk tercihi Sinpaş Altınoran ve Marina Ankara oldu.

Sinpaş Yapı'nın Türkiye'nin en iddialı karma yaşam projelerinden olan Altınoran ve Marina Ankara, Ankaralılardın en çok oturmak için ev sahibi olmak istediği projelerin başında geliyor. Ankara'nın yatırım potansiyeli en yüksek bölgesi Oran'da bulunan her iki proje de sundukları benzersiz sosyal donatılar, Sinpaş güvencesi, güvenlik ve konfor gibi özelliklerinden dolayı tercih ediliyor. 

Pazar Araştırma Şirketi IPSOS'un gerçekleştirdiği Ankara Konut Projeleri Bilinirlik ve Algı Araştırması Raporu, Ankara'da en çok konut satın almak istenen bölge olarak Oran'ı işaret ediyor. 

marina ankara

30 yaş üstü, 6 ay içinde markalı konut almayı düşünen, aylık geliri 7 bin TL ve üzeri Ankaralılar'ın katıldığı araştırmaya göre, Altınoran ve Marina Ankara ihtiyaçları en fazla karşılayan ve aynı zamanda tüketicilerin en çok yakınlık duyduğu projeler olarak öne çıkıyor. Konut satın alımında etkili unsurlar açısından Altınoran, içerisinde yer alan donatıları ile Marina Ankara ise 'kiracı/ ev sahibi kişilerin yaşam tarzının uygunluğu' ile tercih ediliyor. 

Altınoran, konut satın alım kararını etkileyen önemli unsurların içinden 'benzersiz sosyal olanaklar ve merkezi konumu' sahiplenirken, Marina Ankara ise 'bilinen/tanınmış/ popüler bir gayrimenkul firması tarafından yapılması' unsurları ile ayrışıyor. 

Çankaya Oran, Altınoran ve Marina Ankara gibi projelerle değerini arttırdı

Araştırmanın dikkat çeken sonuçlarından biri de Ankara'nın güney batı aksında yer alan Oran bölgesinin, hem yatırım hem de oturum için markalı konut satın almayı isteyen Ankaralılar'n tercihleri arasında yüzde 34 oranıyla ilk sırada yer alması. 

Oran, Çankaya'nın en önemli konut projelerini barındırması bakımından her geçen gün değerine daha fazla değer katıyor. Aynı zamanda 13 kilometre göl çevresindeki ağaçlık alanıyla başkente oksijen sağlayan Eymir Gölü ile de komşu olan bölge, barındırdığı yeşil alan ve doğal güzellikleriyle de fark yaratıyor. Tüm bu doğal güzelliklere komşu olarak yükselen Türkiye'nin en iddialı karma yaşam projeleri Altınoran ve Marina Ankara da bölgeye değer katan konut projeleri olarak öne çıkıyor. 

Bu projeler içinde yer alan zengin sosyal donatılar, bölgeye büyük bir trafik çekmeye başladı. Örneğin Sinpaş Yapı'nın Altınoran ve Marina Ankara projelerinin sınırları içerisinde yer alan ve Ankaralılara 365 gün kesintisiz kayak yapma imkânı sunan Snowland, sadece bu projelerde yaşayanların ya da Ankaralılar'ın değil kayak sporlarına meraklı herkesin Çankaya Oran'ı ziyaret edecek olmasıyla birlikte bölgeyi farklı bir çekim merkezi haline getiriyor. 

Araştırma sonuçlarını değerlendiren Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, şunları söyledi: "Önümüzdeki yıllarda da Ankaralılar'a yeni projeler sunacak, olmanın heyecanı ile değişen ve gelişen konut ihtiyaçlarını iyi saptayabilmek, bilinçli Ankara konut alıcısının beklentilerini daha iyi anlayabilmek için bu tür araştırma verilerini çok önemsiyoruz. Ankaralılar'ın konut satın alım tercihlerinde yüzde 13'ü yatırımı, yüzde 23'ü oturumu, yüzde 64'ü de hem yatırım hem oturumu düşünerek karar veriyor. Ayrıca Ankaralılar'ın yüzde 71'i 3+1 evde oturmak isterken yüzde 62'si de markalı konutu tercih ediyor. Önemsediğimiz tüm bu verileri değerlendirerek geliştirdiğimiz projelerimizle de yine araştırma sonuçlarında gördüğümüz gibi Ankara'nın en çok tercih ettiği proje olma unvanını taşıyoruz ve bunun için de Ankaralılar'a teşekkür ediyoruz."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara'nın tercihi Marina Ankara!
  • 05.11.2016 13:58

Ankara'nın tercihi Marina Ankara!

Bağımsız araştırma şirket IPSOS'un yaptığı araştırmaya göre Ankara'nın en çok te ...

Marina Ankara'nın Hülya Avşar'lı yeni reklam filmi!
  • 03.10.2015 09:53

Marina Ankara'nın Hülya Avşar'lı yeni reklam filmi!

Ankara'ya marina getiren proje Marina Ankara'nın Hülya Avşar'lı 2. reklam filmi ...

Hülya Avşar, Marina Ankara'yı anlatıyor!
  • 06.04.2015 17:26

Hülya Avşar, Marina Ankara'yı anlatıyor!

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Sinpaş'ın Çankaya'daki yeni projesi Marina Ankara'yı a ...

Sinpaş Marina Towers animasyon tanıtım filmi!
  • 02.04.2015 16:01

Sinpaş Marina Towers animasyon tanıtım filmi!

Sinpaş Yapı projesi olan Marina Ankara'nın ilk etabı Marina Towers satışa sunuld ...

Hülya Avşar kızıyla birlikte Marina Ankara reklamında!
  • 02.04.2015 15:47

Hülya Avşar kızıyla birlikte Marina Ankara reklamında!

Hülya Avşar kızı Zehra ile birlikte Sinpaş Yapı'nın Ankara'ya marina getiren pro ...

Sinpaş Marina Ankara'da ön talep başladı!
  • 20.03.2015 16:32

Sinpaş Marina Ankara'da ön talep başladı!

Sinpaş, Marina Ankara'yla birlikte kenti denizle buluşturacak. TRT Ankara'nın he ...