maritbet girişmaritbet
Ankara ve Bursa'ya Bahçeşehir geliyor!

Ankara ve Bursa'ya Bahçeşehir geliyor!

Sinpaş Ankara ve Bursa'da yapacağı projeleri için Bahçeşehir Kolejleriyle ile anlaştı.

Sinpaş GYO, Bosphorus City projesi içerisinde yer alan anaokulunun ardından Ankara ve Bursa projeleri içinde hayata geçireceği anaokulu ve özel ilköğretim okulları için de Bahçeşehir Kolejleri ile anlaştı. Anlaşma çerçevesinde Ankara Alacaatlı'daki proje içerisinde 10 bin metrekarelik özel ilköğretim okulu ve anaokulu yapılacak.Okulların 2012'de faaliyete geçmesi planlanıyor.

Bursa'nın en büyük konut projesi Bursa Modern'de ise öncelikle yeni öğretim dönemiyle birlikte eylül ayında Büyük Klüp içerisinde 1000 metrekarelik Bahçeşehir Koleji Anaokulu ve Çocuk Bilim Müzesi açılacak. Bursa Modern projesi içerisinde en kısa zamanda 10.000 metrekarelik Bahçeşehir Koleji özel ilköğretim okulu inşaatına da başlanacak.
Sinpaş GYO İletişim ve Reklam Koordinatörü Barış Ekinci, Sinpaş GYO müşterilerinin gerek ekonomik gerek sosyo-kültürel olarak yüksek bir profili olduğunu belirterek, "Müşteri odaklı pazarlama yaklaşımımız çerçevesinde, güvenilir, saygın ve başarısı ispatlanmış markalarla işbirliği geliştiriyoruz. Bu nedenle işbirliği yapmak için Bahçeşehir Kolejleri'ni tercih ettik" dedi. Bu işbirliğinin yeni projelerinde de devam edeceğini vurgulayan Ekinci, Bosphorus City'de 250 ailenin oturmaya başladığını, projenin Nisan 2012'de tamamıyla teslim edilmiş olacağını sözlerine ekledi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz