maritbet girişmaritbet
Ankara Golfkent'in 2. etabı satışa çıktı! 105 bin liraya!

Ankara Golfkent'in 2. etabı satışa çıktı! 105 bin liraya!

Turyap’ın yapımcılığını üstlendiği 2640 konutluk Golfkent projesi, ofis ağının bulunduğu 45 ilde ön talep toplama yöntemi ile satışa sunuldu, en yoğun talep İstanbul’dan geldi. Başvuranların yüzde 30’unu oluşturan İstanbullu alıcılar, bloklardan birine “İstanbul Bloku” adı verilmesine neden oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Portaş'a ait arsa üzerinde, Turyap tarafından, geliştirilen Golfkent projesi, golf konseptiyle bütünleşen konut alanlarının yanında dereler, göller, çarşılar, okullar, sosyal ve idari ünitelerle donatılan dev bir kent niteliği taşıyor.

Ankara, yaşam kalitesinde birinci

Başkent Ankara'ya iş dolayısıyla sık seyahat edenlerin yanında, eğitim, tayin vb nedenlerle ikamet edenlerin tercih ettiği proje Türkiye'nin her yanından alıcılarla buluştu. Ankara'nın 100 puan üzerinden 67 puan ile yaşam kalitesinde birinci sırada yer alması, yaşamak için Ankara'yı seçenleri Golfkent'e yönlendirdi. Büyük şehrin nimetlerinden vazgeçmeden, daha sakin ve stressiz bir hayata kavuşmak isteyenler, yaşam kalitesini artırmak adına Başkent'i seçti. 

100 bin ağaç dikilen, rengarenk çiçeklendirilen yeşil ortamda, dereler, göletler ve havuzların arasında yer alan konutların yanında golf haricindeki çeşitli sporlara yönelik pistler, basketbol, voleybol, futbol, tenis, squash sahaları, Türk hamamı, Fin hamamı, sauna, buhar odası, SPA ile çarşılar, kafeler, restoranlar, konser salonu, amfitiyatro, yazlık ve kışlık sinema, konaklama tesisleri, sağlık ocağı, karakol, cami ve anaokulu, ilk ve orta öğretim tesisleri gibi eğitim alanları bulunuyor.

İkinci etap satışa çıktı

Eskişehir Yolu, 32. km'de konumlanan projenin ilk etabı yüzde 70 oranında tamamlanmış olup, ikinci etap kapsamında yer alan blokların inşaatına geçildi.

Birinci etapta satışa sunulan 157 konuttan kalan son 20 adedin yanı sıra, ikinci etaptaki 639 konut satışa çıkarıldı. 7 blok, 4 kompakt apartman, 30 müstakil villa ve 1 ticari kuleden oluşan ikinci etabın 2014 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Konsept paralelinde farklı bir mimariyle inşa edilecek olan kulenin, sadece projenin değil Ankara'nın da “landmark”ı olacağı belirtiliyor.

Üniversitelerle çevreleniyor

Bürokrat ve  memur ağırlıklı çalışanların oluşturduğu Başkent, düzeyli insan ilişkilerinin yaşandığı bir şehir olarak tanınıyor. Ankara Üniversitesi, ODTÜ ve Bilkent gibi köklü eğitim kurumlarının bulunduğu şehirde 12'si vakıf, 6'sı devlet olmak üzere toplam 18 üniversite yer alıyor. Golfkent, 10 kilometrelik çemberde pek çok üniversiteyle çevreleniyor.

Türkiye'nin kalbi Ankara'da atıyor

Golfkent, Türkiye'nin coğrafi merkezlerine yakınlığı dolayısıyla ‘Türkiye'nin Kalbi' benzetmesi yapılan Ankara'nın en büyük ikinci konut projesi olacak. Başta Ankaralılar olmak üzere çevre illerden gelen başvurular incelendiğinde, İstanbul'da ikamet edenlerin ağırlıkta olduğu belirtiliyor. 1500 kişinin ziyaret ettiği satış ofisinde, başvuru formlarının adres hanelerinde İstanbul başı çekiyor. 

Başvuranların yüzde 30'unun halen İstanbul'da yaşadığını söylemesi üzerine bloklardan birine “İstanbul Bloku” adı verilmesi kararlaştırıldı. 

Projenin lideri Azmi Sarıbay

Projenin liderliğini, Türkiye'nin ilk kurumsal gayrimenkul aracılığı zinciri TURYAP üstleniyor. 1985 yılında faaliyete geçen TURYAP, 43 ilde 391 temsilcilik ve 1500 personel ile gayrimenkul pazarlama konusunda faaliyet gösteriyor.



Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, aynı zamanda İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Gayrimenkul Hizmetleri Komitesi Başkanı olarak görev yapıyor.

Azmi Sarıbay: “Projemiz, yaklaşık 1.260.000 m2 alan üzerinde yapılması planlanan ve kısmen inşaatına başlanan konutlar, eğitim tesisleri, idari ve ticari binalar, dini tesisler, teknik ve yönetim binaları, park, açık ve kapalı spor alanları, golf sahaları ve gerekli altyapıdan oluşuyor. Yaklaşık 700.000 m2 üstyapıyla gerekli tüm altyapının önümüzdeki dört sene içinde yapılmasına yönelik olarak inşai, finansal ve/veya stratejik ortaklıklar kurmayı hedefliyoruz. Yabancılara oturum izninin verilmesiyle birlikte yabancı yatırımcılarla görüşmelerimiz hızlandı. Yerli veya yabancı ortaklıkların sinerji yaratacağına ve Başkent'in gözbebeği niteliğindeki projemizin kısa sürede alıcılarla buluşacağına inanıyoruz. Özellikle Ankara'daki elçiliklerde çalışan yabancı personelden talep görüyoruz.” dedi. 

105 bin TL'den başlayan fiyatlarla

Yoğun trafik ve çarpık yapılaşmadan uzak, planlı yerleşim, seçkin konutların yer aldığı Golfkent Ankara, TOKİ Turkuaz, Yaşamkent, Konutkent gibi projelerin yanında çeşitli üniversiteler ve alışveriş merkezleriyle çevreleniyor.
Ankara Golfkent Kulübü için tahsis edilen kulüp binasında golf derslerinin verilmeye başlandığı ve teraslı restoranın hizmete girdiği belirtiliyor.

‘Hasılat Paylaşımına Dayalı Kat Karşılığı Eser Yapım Sözleşmesi' çerçevesinde gerçekleştirilecek Ankara Golfkent projesinde 73 metrekarelik 1+1'lerin fiyatı 105.000 TL'den başlıyor.

Mimar Bünyamin Derman imzası

4 etapta tamamlanacak olan projenin birinci aşama sonuna kadar çeşitli mimarlık ve mühendislik büroları tarafından yürütülen çalışmaları, 2012 yılı Ekim ayı itibariyle db Mimarlık – Bünyamin Derman tasarım ekibi tarafından üstlenildi. Çok sayıda tanınmış konut projesinin de müellifi olan Bünyamin Derman'ın, aralarında Tekfen, Yapı Kredi Koray, Dumankaya ve Eroğlu gibi önemli konut geliştiricilerin projelerinde imzası bulunuyor.

Golfkent İletişim Bilgileri;

Web: http://www.ankaragolfkent.com/

Telefon: 0312 299 15 93

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara Golfkent projesi görselleri yayında!
  • 08.08.2016 11:14

Ankara Golfkent projesi görselleri yayında!

TURYAP tarafından inşa edilen Ankara Golfkent projesi 3 etapta 2 bin 640 konutta ...

Parlamenterler Golf Life projesinin temeli atılıyor
  • 28.11.2018 11:09

Parlamenterler Golf Life projesinin temeli atılıyor

“Parlamenterler Golf Life” projesinin temel atma töreni 2 Aralık 2018 Pazar günü ...

Ankara Golfkent arsaları ihale ile satışta!
  • 17.09.2018 10:38

Ankara Golfkent arsaları ihale ile satışta!

Ankara’nın yeni yaşam merkezlerinden Golfkent’te konut, ticari, eğitim, sağlık t ...

Turyap, Ankara Golfkent'in arsalarını satıyor
  • 17.10.2017 10:09

Turyap, Ankara Golfkent'in arsalarını satıyor

Ankara’nın yeni yaşam merkezi Golfkent’te konut, ticari, eğitim, sağlık tesis im ...

Ankaralılar, Golfkent'in spor etkinliğinde buluştu
  • 28.12.2016 08:07

Ankaralılar, Golfkent'in spor etkinliğinde buluştu

Uluslararası standartlara uygun yapılan yemyeşil çimlenmiş golf sahası ile dikka ...

Ankara Golfkent En Başarılı Temalı Konut Projesi seçildi
  • 03.12.2016 14:45

Ankara Golfkent En Başarılı Temalı Konut Projesi seçildi

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen “Shining Star Awards Eğlence ...