maritbet girişmaritbet
Ankara Çankaya ile Ankaralılar yeniden merkeze geliyor

Ankara Çankaya ile Ankaralılar yeniden merkeze geliyor

Gayrimenkul yatırım ortaklığı sektörünün en önemli oyuncularından Yapı Kredi Koray, Ankara Çankaya ile Ankaralıları yeniden merkeze taşıyacak

Ankara'nın kalbindeki tek yeni proje olma özelliği taşıyan Ankara Çankaya, Ankara'da şehre dönüş trendini başlatacak. 

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Erdem Tavas, Ankara Çankaya'nın şehir yaşamından vazgeçmeyen, merkezde olmayı seven, evinden yürüyerek işine, sosyal yaşama, kültür-sanat etkinliklerine erişmek isteyenlerin tercihi olacağını söyledi. Ankara'nın tam kalbinde yer alan Ankara Çankaya'nın 10 bin 264 metrekare arsa üzerinde inşa edildiğini anlatan Tavas, projede üç konut ve üç ticari bloğun yer aldığını ifade etti. 

Ankara Çankaya'nın bulunduğu konum ile benzersiz bir proje olduğunu ifade eden Erdem Tavas, “Ankara Çankaya, Ankara'nın en değerli ve kentin merkezi olarak nitelendirilen bir bölgede yer alıyor. İran Caddesi üzerindeki Ankara Çankaya, Seğmenler Parkı'nın yanı başında, Tunalı Hilmi Caddesi ve Kuğulu Park'a yürüme mesafesinde bulunuyor. Kentin popüler restoranları, kafeleri ve seçkin mağazalarının yer aldığı bölgede konumlanan Ankara Çankaya, 62 dairesi ve dokuz mağazasıyla Ankara'nın yeni buluşma noktası olmaya hazırlanıyor” dedi. 

ankara çankaya site içi görünümü

Erdem Tavas, Ankara'nın en değerli bölgesi Çankaya'da her ayrıntısında Yapı Kredi Koray'ın kaliteye verdiği önemi yansıtan Ankara Çankaya'nın fark yaratan işlevsel ve elit mimarisinde Türkiye'nin önde gelen mimarlarından Haluk Tümay'ın imzası olduğunu söyledi. Dış mimarisinde Ankara kent dokusuna uyumlu modern çizgilere sahip Ankara Çankaya'nın iç mimari danışmanlığını Brigitte Weber Architects'in üstlendiğini ifade eden Tavas, şunları söyledi. 

“Ankara Çankaya mimarisi ve sosyal yaşamın merkezinde yer alan konumu ile Çankaya'ya değer katacak bir projedir. İkisi sekiz, biri altı katlı olan üç konut bloğunda toplam 62 daire yer alıyor. Ankara Çankaya'da büyüklükleri 120 ile 405 metrekare arasında değişen 2+1'den 5+1'e farklı ihtiyaçlara cevap veren alternatifler bulunuyor. 5+1 çatı dublekslerimizde yer alan 26 metrekarelik özel terasları ile dikkat çeken Ankara Çankaya'nın tüm dairelerinde şehir manzaralı balkon bulunuyor. Sadece 62 ailenin yaşayacağı Ankara Çankaya, sakinleri daire büyüklüklerine göre bir ya da iki araçlık kapalı otoparkın yanı sıra dairelerine özel depolama alanına sahip olacak.”

ankara çankaya site içi blok görünümü

Ankara Çankaya'da bulunan mağaza bloklarının cadde cepheli olduğunu ifade eden Erdem Tavas, toplam dokuz mağazadan oluştuğunu söyledi. Beşer katlı iki blokta toplam sekiz mağaza yer aldığını belirten Tavas, “Üç katlı olarak inşa ettiğimiz binamızı ise tek mağaza olarak planladık. Ticari bloklarımızın konumu nedeniyle önemli markalara ev sahipliği yapmasını, hem bölgeye hem de şehre renk katmasını bekliyoruz” diye konuştu. 

Ankara'nın merkezindeki site özellikli tek yeni proje olma özelliği taşıyan Ankara Çankaya, Mart 2015'ten itibaren teslim edilecek. Ankara Çankaya'da 2+1 konutların fiyatları 1 milyon 53 bin TL ile 1 milyon 190 bin TL, 3+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 606 bin TL ile 1 milyon 790 bin TL arasında değişiyor.

Ankara Çankaya İletişim Bilgileri;

Web: http://ankaracankaya.net/
Telefon: 0312 466 40 41

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara’da Mülkiye Kültür Merkezi yeniden inşa edilecek
  • 02.01.2018 16:14

Ankara’da Mülkiye Kültür Merkezi yeniden inşa edilecek

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in öncüsü olduğu Mülkiye Kültür Merkezi, ...

Atakule GYO, Ankara’daki gayrimenkuller için iskan belgesi aldı
  • 04.07.2017 10:57

Atakule GYO, Ankara’daki gayrimenkuller için iskan belgesi aldı

Atakule Gayrimenkul, portföyünde bulunan Ankara Çankaya’da bulunan gayrimenkulle ...

Benevre Beytepe’den konut alacaklara tavsiyeler!
  • 07.06.2017 10:18

Benevre Beytepe’den konut alacaklara tavsiyeler!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu konut alırken dikkat edil ...

Ankara Belediyesi 18 adet gayrimenkulü satılığa çıkardı!
  • 31.03.2017 08:56

Ankara Belediyesi 18 adet gayrimenkulü satılığa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Ankara'nın belirli ilçelerin yer alan 1 ...

Yapı Kredi Koray GYO’dan Ankara Çankaya açıklaması!
  • 31.12.2015 14:01

Yapı Kredi Koray GYO’dan Ankara Çankaya açıklaması!

Ankara Çankaya projesinde satışlar devam ediyor. ...

Dikmen ihalesinin tarihi bir hafta ileriye alındı
  • 03.10.2015 15:17

Dikmen ihalesinin tarihi bir hafta ileriye alındı

Kamuoyunda ses getiren Ankara Çankaya’daki 8 arsanın 700 milyon liralık satışı 8 ...