maritbet girişmaritbet
Anka Yapı, Fikirtepe projeleri için izinleri aldı! Hafriyata başladı!

Anka Yapı, Fikirtepe projeleri için izinleri aldı! Hafriyata başladı!

Anka Yapı, Fikirtepe’de iki yıldır üzerinde çalıştığı projede izinleri alarak hafriyata başladı. Mart ayında satışa çıkacak olan projede konut, ofis ve mağazalar bulunacak. Projeye özellikle avukatlar ve doktorlar ilgi gösteriyor

 

Anka Yapı, son dönemlerin en fazla konuşulan bölgelerinin başında gelen Fikirtepe'deki projesini görücüye çıkarmak için gün sayıyor.
 
Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, yaklaşık iki yıldan beri Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesini geliştirmek için çalıştıklarını belirterek, bu dönemde çıkan olumsuz haberler, eksik bilgilendirmeler ve arsa sahipleriyle yaşanan süreçlerdeki yavaşlamalara rağmen her şeyi tamamlayıp projeye başladıklarını söyledi.
 
Şaadet Temel, Anka Yapı'nın mimari avan projesini Büyükşehir Belediyesi ile Kadıköy Belediyesi'nin onayına sunduklarını belirterek, “Kadıköy Belediyesi'nden önümüzdeki günlerde yapı ruhsatını alacak olan Anka Yapı yasal yollardan hafriyat iznini almış olup şu anda inşaatlarına başlamıştır” dedi.
 
Lansman martta
70 bin metrekarelik arsa üzerinde yapacakları ve yaklaşık 400 bin metrekarelik inşaat alanından oluşacak projenin lansmanını yapmak için hazırlıklara başladıklarını açıklayan Temel, “Mart ayı içerisinde lansmanı yapacağız. Resmi satışa çıkmadan önce uygun fiyatlarla konut sahibi olmak isteyen müşterilerimiz var. Fakat lansmanda lanse edeceğimizin altında bir fiyattan satışlarımızın olması mümkün değil. Lansman günü projeyle ilgili tüm detayları açıklayacağız” dedi.
 
Gösterilen ilginin lansmanla birlikte projenin büyük bir bölümünün satılacağını ortaya koyduğunu dile getiren Temel, Müşterilerimizin ve bekleyenlerin bir ay daha sabretmelerini istiyoruz. Çok güzel bir lansmanla Anka Yapı olarak huzurlarında olacağız. Projemizin birinci etabını yaklaşık 18-20 ay içerisinde tamamlayıp ikinci etabı da 24'üncü ay dolmadan tamamlayarak seri bir şekilde bitireceğiz” dedi.
 
‘Yüzde 100 prim olur'
Projenin lansman fiyatlarıyla ilgili çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Temel, metrekare fiyatlarının projenin yüzde 10'luk kısmı için konutlarda 4.800 lira, ofislerde 6.500 lira ve dükkanlarda ise 8.500 lira olacağını söyledi.
Bu fiyatların belli periyotlar halinde artacağını belirten Temel, “Yakın bölgedeki bazı projelerde şu anda konutların metrekare satış fiyatları 7.000 ile 12.000 lira arasında değişiyor. Bu fiyatlara bakıldığında lansmanda bizden konut alacak olan vatandaşların en geç 15-18 ay içerisinde yüzde yüze yakın primlerle buraları değerlendirebilecekleri görülüyor” diye konuştu.
 
Ünlü markalar talip
Anka Yapı Fikirtepe projesinde konut ve ofislerin dışında zemin katlara yapılacak cadde konseptindeki dükkanların da ünlü markalar tarafından şimdiden ilgi görmeye başladığını vurgulayan Temel, “Ünlü markalar ve zincir perakendeciler kiralama ve satın alma görüşmeleri için bizlerle randevu taleplerine başlamış durumdalar” diye konuştu. 
 
Doktor ve avukatlar ilgi gösteriyor
Projeye gösterilen ilginin oldukça yoğun olduğunun altını çizen Temel, şu bilgileri verdi: “Şu anda daha çok hukukçular, doktorlar, banka ve finans çalışanları ağırlıklı olarak ilgi gösteriyor. Hukukçular bu projeden metro ve metrobüsü kullanarak 15-20 dakika içerisinde Çağlayan ve Kartal adliyelerine ulaşabilecek. Aynı şekilde tıp mensupları da bölgedeki hastane yoğunluğundan dolayı metro ve metrobüs ulaşım noktalarına sıfır noktada olmanın avantajını kullanmak istiyor. Bankacılar ve finans çevreleri için de Anka Yapı Fikirtepe projesi avantaj sunuyor. Levent, Mecidiyeköy ve diğer iş alanlarına Kadıköy'den ulaşım çok kolay durumda.”
 
Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fikirtepe'de düğüm çözülüyor! 1134 konut tamamlandı!
  • 11.04.2022 12:12

Fikirtepe'de düğüm çözülüyor! 1134 konut tamamlandı!

İstanbul'daki kentsel dönüşüm noktalarından Kadıköy Fikirtepe'de düğüm çözülüyor ...

Emlak Konut'tan Fikirtepe kentsel dönüşümü için yeni imza!
  • 08.03.2022 09:50

Emlak Konut'tan Fikirtepe kentsel dönüşümü için yeni imza!

Emlak Konut GYO, Fikirtepe'nin kentsel dönüşümünde son olarak Ilgın İnşaat ile s ...

Maksem Yapı, Fikirtepe'nin kentsel dönüşümünde rol alacak!
  • 08.01.2022 10:32

Maksem Yapı, Fikirtepe'nin kentsel dönüşümünde rol alacak!

Fikirtepe kentsel dönüşüm projeleri kapsamında 3472 ada 1 parselin inşasını Maks ...

Fikirtepe'nin dönüşümünde Emlak Konut'tan bir imza daha!
  • 06.01.2022 09:49

Fikirtepe'nin dönüşümünde Emlak Konut'tan bir imza daha!

Emlak Konut GYO, Fikirtepe'nin kentsel dönüşümü kapsamında 3470 ada 1 parsel işi ...

Kuzu, Fikirtepe’nin dönüşümünde bir iş daha aldı!
  • 10.12.2021 16:49

Kuzu, Fikirtepe’nin dönüşümünde bir iş daha aldı!

Fikirtepe kentsel dönüşümü kapsamında 3464 ada 2-3 parselin inşaatını Kuzu Grup ...

Hakan Gedikli: 'Konut üretimi artınca fiyat baskılanacak'
  • 23.11.2021 10:23

Hakan Gedikli: 'Konut üretimi artınca fiyat baskılanacak'

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, konut arzının yeniden artacağı bir d ...