maritbet girişmaritbet
AND Pastel Kartal'a 1400 kişi talip oldu!

AND Pastel Kartal'a 1400 kişi talip oldu!

Anadolu Grubu'nun yeni projesi AND Pastel Kartal'da ön talep süreci devam ediyor. Projeye şu ana kadar 1400 kişi başvurdu.

Anadolu Grubu'nun gayrimenkul sektörüne giriş yaptığı markası AND Gayrimenkul, yeni konut projesiAND Pastel ile Kartal bölgesine farklı bir renk katmaya hazırlanıyor. Bölgenin en büyük ölçekli konut projelerinden biri olacak AND Pastel yoğun ilgi uyandırdı. Ön taleplerin toplanmaya başladığı proje için öncelikli olarak yerini almak isteyen 1.400'ün üzerinde kişi başvuruda bulundu.

İstanbul'da eski sanayi bölgelerinin şehrin merkezinde kalmaları ile bu bölgelerde dönüşüm kaçınılmaz hale gelmeye başladı. Anadolu Grubu'na ait fabrikaların da bu zaman içerisinde Anadolu Yakası'nın en merkezi lokasyonlarından Kartal'da , yaşam alanları içerisinde kalma AND Gayrimenkul yeni konut projesi AND Pastel ile bu eski fabrika arazileri üzerinde renkli ve bir o kadar sakin bir yaşam alanı kurma kararı aldı.
9 farklı firma ile 11 araştırma sonucunda hedef kitlenin gerçek ihtiyaçlarını analiz ederek işe başlayan AND Gayrimenkul, uzun ve detaylı çalışmaların ardından AND Pastel projesinin 2016 Nisan ayında yapılacak lansmanı için gün sayıyor.

Sadece binaların dış cephesine odaklanmadan, asıl yaşam alanlarını daire içlerini de en ince detayına kadar düşünerek içten dışa bir tasarım felsefesini benimseyen AND Gayrimenkul, 1+1'den 4+1 ünitelere kadar,yaklaşık 1.200 konut ile geniş bir kitlenin ihtiyacına cevap verecek yaşam alanları sunmaya hazırlanıyor.
İstanbul'un en önemli ulaşım aksı D-100 karayolu üzerinde, metroya 300 metre mesafede yer alana AND Pastel'de, deniz ve adalar manzarasına hakim yüksek katlı bir blok ve geniş yeşil alana açılan alçak katlı bloklar,farklı konseptler ile tasarlanıyor.Toplamda 7 bloğun yer aldığı projenin, yüzde 70'i yeşil alandan oluşuyor. Dünyaca ünlü bir peyzaj mimarlık firması tarafından tasarlanan açık alanlarda, hem kişisel mahremiyetin korunduğu odalar içerisindeki sosyal alanlar, hem de küçük bir koru gibi tasarlanan avlular kullanıcılarına farklı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.Çevreye açık meydanı, küçük bir sağlık merkezi, çocuklar için okul öncesi gelişim merkezi, eczane, alışveriş ve yeme-içme alanları gibi günlük ihtiyaçlara cevap verebilecek fonksiyonlara yer verilen AND Pastel'de, ayrıca açık-kapalı havuz, spor ve aktivite alanları, yürüyüş ve koşu parkurları, çocuklar için özel tasarlanmış geniş oyun alanları ve sosyal tesisler bulunuyor.
Haziran 2018tarihinde teslimlerin yapılacağı projede,%1 KDV avantajınınyanı sıra %5 peşinat ile ev sahibi olma şansı sunuluyor. Yoğun ilgi ile uyandıranAND Pastel'de, sınırlı sayıda daire için sağlanacaközel koşullardan faydalanmak isteyenler için, projenin web sitesinden form ve satış hattı üzerinden telefon ile ön talep toplanmaya başlandı. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Baki Usta, 16. Gayrimenkul Zirvesi'ni değerlendirdi!
  • 17.04.2018 17:45

Ali Baki Usta, 16. Gayrimenkul Zirvesi'ni değerlendirdi!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, DNA temalı 16. Gayrimenkul Zirvesi'n ...

AND Gayrimenkul, Anadolu Efes'in resmi sponsoru oldu
  • 11.10.2016 17:05

AND Gayrimenkul, Anadolu Efes'in resmi sponsoru oldu

YAP-YAŞAT mottosuyla projeler üreten AND Gayrimenkul, Anadolu Efes Spor Kulübü i ...

Ali Baki Usta, sponsorluk detaylarını anlattı!
  • 11.10.2016 15:20

Ali Baki Usta, sponsorluk detaylarını anlattı!

AND Pastel projesiyle son dönemde dikkatleri üzerine çeken AND Gayrimenkul, Anad ...

Kadıköy ve Ataşehir, Kartal'a büyük ilgi gösteriyor!
  • 02.06.2016 17:37

Kadıköy ve Ataşehir, Kartal'a büyük ilgi gösteriyor!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, AND Pastel projesine Ataşehir, Kadık ...

ABD'de ikinci el konut satışları nisanda beklenin aksine azaldı
  • 22.05.2021 10:50

ABD'de ikinci el konut satışları nisanda beklenin aksine azaldı

ABD'de ikinci el konut satışları, nisanda beklentilerin aksine düşüş göstererek ...

Şehir hatları vapurunda çıkan yangın söndürüldü
  • 29.03.2021 11:50

Şehir hatları vapurunda çıkan yangın söndürüldü

İstanbul'da Şehir Hatları Genel Müdürlüğü önündeki iskelede bağlı olan vapurun e ...