maritbet girişmaritbet
Alanya'da muhafazakarlara özel konut projesi…

Alanya'da muhafazakarlara özel konut projesi…

Hak Group Construction tarafından Antalya Alanya’da hayata geçirilen Hak Residence İhlas'ta daire satışları devam ediyor.

Antalya'da İslam konseptli konut projesi olan Hak Residence İhlas projesinin yüzde 75 'i sahiplerini buldu. Projenin teslim tarihi Haziran 2015 olarak ön görülüyor. Dileyenler konut tiplerini kişiselleştirebiliyor. Antalya Alanya'da 2 bin 862 metrekare alan üzerinde yükselen Hak Residence İhlas projesi 2 blok halinde yükseliyor. Proje toplamda 96 adet konuttan meydana geliyor. 

Hak Group Construction tarafından hayata geçirilen projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler mevcut. Ayrıca alternatif planlarda istenilen şekilde özel dizayn yapma şansı olan projede konutlar 59 m2 başlayıp 6+1 e kadar çıkan 315 m2 lik daireler bulunmaktadır. Özellikle denize ve havuza rahatlıkla giremeyen hanım ve beyler için 4 tanesi açık ve 4 tanesi kapalı olmak üzere 8 adet havuz yapılmıştır. 

125 kişinin bir anda namaz kılıp ibadet edebileceği özel çinilerle dizayn edilmiş modern Camii bulunmaktadır. Sünnet, düğün, taziye, kermes, konferans, münazara ve daha birçok alanda kullanılabilecek mutfağı ve resepsiyonu olan 2 adet birbirinden bağımsız toplantı salonları, Hanım ve beylerin rahatça sporlarını yapabilecekleri 2 adet birbirinden bağımsız Spor salonları, Hanımlar ve beyler için birbirinden bağımsız Hamam, Sauna, Buhar odaları projenin diğer sosyal alanlarını oluşturmaktadır. Hak Residence İhlas projesinde satışlar devam etmektedir. Hak Residence İhlas'Ta 1 oda 1 salon 56 bin 900 Euro'dan 2 oda 1 salon daire tipleri ise 83 bin 900 Euro'dan başlangıç gösteriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alanya'da muhafazakarlara özel konut projesi…
  • 07.05.2015 13:03

Alanya'da muhafazakarlara özel konut projesi…

Hak Group Construction tarafından Antalya Alanya’da hayata geçirilen Hak Residen ...

Hak Residence İhlas'da satışlar başladı
  • 06.05.2014 12:49

Hak Residence İhlas'da satışlar başladı

Antalya'da İslam konseptli konut projesi olan Hak Residence İhlas'da daire satış ...