maritbet girişmaritbet
Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesi geliyor!

Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesi geliyor!

Metrekare fiyatlarının 7 bin 500 lira ile 10 bin lira arasında olması beklenen Akzirve Zeytinburnu projesinde çalışmalar sürüyor.

İstanbul Nakliye Ambarları arazisi 2014 yılında yaklaşık 250 milyon dolara Akzirve Gayrimenkul & Yatırım portföyüne katıldı. Sosyal alanlar dahil toplamda 130 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek projede; konutların dışında ticari alanlar ve ortak yaşam alanları bulunacak. 

6 bin civarı kişinin yaşaması planlanan projenin 36 ayda tamamlanması bekleniyor. Projedeki metrekare fiyatlarını bölgedeki rayice göre belirlenecek. Proje içerisinde bir ilköğretim okuluyla birlikte, bölgedeki trafik yoğunluğunu büyük oranda azaltacak bir katlı otopark da yer alacak. 

Zeytinburnu Ambarlar projesi İstanbul'un tarihi ve kültürel açıdan oldukça zengin bir bölgesinde yer alıyor. Bu tarihsel ve kültürel dokuya uygun mimari dokunuşlar projeye dahil edilecek. Zeytınburnu Ambarlar  projesine başlamadan önce mimari alanda titiz bir seçim süreci başlatıldı. Sürecin sonunda Tabanlıoğlu Grubu'yla çalışma kararı verildi. Projenin konsepti belirlendi, çalışmalara devam ediliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesi geliyor!
  • 29.04.2016 23:10

Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesi geliyor!

Metrekare fiyatlarının 7 bin 500 lira ile 10 bin lira arasında olması beklenen A ...