maritbet girişmaritbet
Akzirve Gayrimenkul, Strada Bahçeşehir'i tanıttı

Akzirve Gayrimenkul, Strada Bahçeşehir'i tanıttı

Akzirve Gayrimenkul & Yatırım, Bahçeşehir bölgesinde hayata geçirdiği 2.500 konutluk projesini bugün basına tanıttı.

Bahçeşehir bölgesinde inşasına başlanacak olan 1.5 milyar TL değerindeki yeni proje Strada Bahçeşehir'in lansman toplantısı gerçekleştirildi. İtalyanca'da cadde anlamına gelen, Akdeniz insanının canlı ve keyifli yaşam alanlarını çağrıştırması anlamında “STRADA” adı verilen proje, 2.500 konuta ek olarak ticari alanlardan oluşacak ve üç etapta bitirilecek.

Türkiye'de 25 yıldır ticari faaliyetlerini ve inşaat alanına yakın sektörlerdeki yatırımlarını sürdüren Akzirve Gayrimenkul & Yatırım, gayrimenkul geliştiricisi olarak yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçecek olan proje, 105 dönüm arsa üzerinde 350 bin m2 inşaat alanıyla tamamlanacak.

İlk etap Aralık 2018'de tamamlanacak 

Toplamda üç etapta bitirilmesi planlanan projenin 747 konutluk ilk etabının Aralık 2018'de tamamlanması öngörülüyor. Projenin ikinci ve üçüncü etaplarının ise birer yıl arayla bitirilmesi planlanıyor.

Toplamda 2.500 konutun yer alacağı projede, 100'ün üzerinde bağımsız bölümden oluşan ticari alanlar da yer alacak. Projede bir alışveriş caddesinin bulunacağını belirten Akzirve Gayrimenkul & Yatırım CEO'su İbrahim Maasfeh, “Projemize İtalyanca'da cadde anlamına gelen STRADA adını verdik ve projemiz içerisinde yer alan caddeyi herkesin faydalanabileceği bir yaşam alanı haline getirdik. Cadde üzerinde birbirinden kaliteli markalar, restoranlar, kafeler, marketler ve günlük hayatı kolaylaştıracak ticari alanlar olacak” dedi. STRADA'daki konut fiyatlarının KDV dâhil 240.000 TL'den başlayacağını belirten Maasfeh, yatırımcılara %1 peşinat ve peşin ödemede %10 indirim avantajı tanıdıklarını ifade etti. Akzirve ayrıca şirket finansmanı kapsamında 40 aya varan vade seçeneğini sunuyor.

Bahçeşehir bölgesinin yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline geldiğini belirten İbrahim Maasfeh, “Bahçeşehir bölgesi giderek artan değeriyle yatırımcıların ilgisini çekiyor. Bölgede 2011 yılında metrekare fiyatları 1.000-1.500 TL civarındayken, şu anda 4.000 TL'lere kadar çıkabiliyor. Bölge, 3. havalimanı bağlantı yolları ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne yakınlığı ile yatırım açısından avantajlar sunuyor” şeklinde konuştu. Maasfeh ayrıca, 2019 yılında hizmete girmesi planlanan Mahmutbey – Bahçeşehir metro hattıyla birlikte Bahçeşehir bölgesine raylı sistemle ulaşımın da sağlanmış olacağını ve bu şekilde bölgede oturanların yeni bir ulaşım ağına sahip olacağını vurguladı.

Proje arazisini 2010 yılında portföylerine kattıklarını belirten Maasfeh, o tarihten bu yana bölgede fizibilite çalışmaları gerçekleştirdiklerini ve uygun zaman için beklediklerini belirtti.

Bölgedeki rekabetin farkında olduklarını belirten CEO, Akzirve olarak yatırımcılara projelerinde her zaman ve her konuda daha fazlasını sunacaklarını belirtti. Projenin mimarisi için uzun görüşmeler yaptıklarını belirten Maasfeh, Bahçeşehir projesi için ünlü mimar Bünyamin Derman'la çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Lansman dönemine özel fiyatlar sunulan STRADA'da, 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yatırımcıların beğenisine sunuluyor.

Derman: “STRADA, Bahçeşehir bölgesinin yeni yaşam alanı olacak”

Projenin mimari detaylarıyla ilgili bilgi veren ünlü mimar Bünyamin Derman, “STRADA'nın mimari detaylarını planlarken şehir hayatını ön planda tutmaya çalıştık. Burada Akzirve'nin yaşam alanları için geniş yer ayırması da bizim için oldukça önemliydi. Proje genelinde yalnızca binalar, konutlar ve ticari ünitelerin mimari detayları değil, yaşam alanlarının mimari detayları üzerinde de oldukça çalıştık. Proje bittiğinde STRADA'dan ev sahibi olanlar yalnızca bir daireye değil, yepyeni bir yaşam alanına da kavuşmuş olacak” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akzirve Topkapı 29 basın lansmanı
  • 28.05.2022 20:04

Akzirve Topkapı 29 basın lansmanı

Akzirve’nin Türkiye’de 30 yıldır sürdürdüğü yatırımların bir yenisi olan ve şehr ...

Akzirve Topkapı 29 projesinin maket görüntüleri yayında!
  • 28.01.2022 16:20

Akzirve Topkapı 29 projesinin maket görüntüleri yayında!

Akzirve Gayrimenkul tarafından Topkapı'da gerçekleştirilen Topkapı 29 projesinin ...

Akzirve Topkapı 29 şantiyesinden son görüntüler!
  • 28.01.2022 14:56

Akzirve Topkapı 29 şantiyesinden son görüntüler!

Akzirve Gayrimenkul tarafından Topkapı'da geliştirilen Topkapı 29 şantiyesinde ç ...

Türkan Sönmez Topkapı 29'u anlatıyor
  • 28.01.2022 11:49

Türkan Sönmez Topkapı 29'u anlatıyor

Akzirve Gayrimenkul, Topkapı’da, Topkapı 29 projesine imza atıyor. ...

İbrahim Maasfeh, yeni projelerini anlattı
  • 30.04.2016 14:38

İbrahim Maasfeh, yeni projelerini anlattı

Akzirve CEO'su İbrahim Maasfeh, Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda hayata geçirecekle ...

Strada Bahçeşehir projesini ev sahipleri anlattı!
  • 19.10.2020 15:53

Strada Bahçeşehir projesini ev sahipleri anlattı!

Akzirve imzalı Strada Bahçeşehir projesini yaşayanlar anlattı. Projede ikinci et ...