maritbet girişmaritbet
Akkent Paradise Gardens'ta satışlar yakında başlayacak

Akkent Paradise Gardens'ta satışlar yakında başlayacak

39 bin 311 metrekare arsa üzerinde 432 konuttan oluşacak Akkent Modern'de satışlar çok yakında başlıyor.

1967'den günümüze gelen deneyimini teknoloji ile harmanlayan Ünal Akpınar A.Ş., Batıkent'te değer katan bitmiş 3, devam eden 1  projesiyle de adından sıkça söz ettirmişti.  Akkent 1, Akkent 2 ve Akkent 3 projeleriyle ailelere yeni yaşamlarını teslim eden Ünal Akpınar A.Ş., devam eden Akkent 4 projesini Nisan 2017 ayında alıcılarına teslim edecek. 

Ünal Akpınar İnşaat Sanayi Turizm Madencilik ve Ticaret A.Ş Gayrimenkul Koordinatörü Atilla Işıldar anlattı.

Toplam 39.311 m2 arsa alanı ve 96.000 m2 kapalı inşaat alanı olan Akkent Paradise Gardens, Batıkent'in en yeşil yaşam alanı olmaya aday olduğunu söyleyen Işıldar,  aynı zamanda projenin modern mimari tasarımı, geniş peyzaj alanları, sosyal donatıları ve çok çeşitli spor yapma imkanlarıyla ayrıcalıklı bir yaşam vaat ettiğini ifade ediyor. Bununla birlikte Akkent Modern'de yer alan ticari alanlar ile bitişiğinde bulunacak alışveriş merkeziyle, tüm ihtiyaçların kolayca karşılanacağı belirtiliyor.

Akkent Modern yükselen blokları

Alışveriş Merkezi, 432 Konut, 36 Dükkândan oluşan Akkent Paradise Gardens'te; 4+1, 3+1, 2+1 dairelerin yanı sıra sosyal alanlarında bulunduğunun altını çizen Akpınar İnşaat Sanayi Turizm Madencilik ve Ticaret A.Ş Gayrimenkul Koordinatörü Atilla Işıldar,  8 bloktan oluşan sitenin en büyük özelliklerinden biri; 30 dönüm yeşil alana sahip olduğunu, 30 dönüm yeşil alan içerisinde yürüyüş ve koşu parkurları, açık spor alanları, halı futbol sahası, basketbol/voleybol sahası, tenis kortu, mini golf, kaykay ve paten pisti, yazın açık, kışın kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu ve su kaydırakları bulunduğuna dikkat çekiyor. 

Her ayrıntının planlandığı projede; dairelerin tamamı güney cepheye baktığını söyleyen Işıldar, “Projede kışın sıcak, yazın serin tutacak pencereler, tasarruf sağlayan sensörlü gece aydınlatmaları, ankastre mutfaklar, 24 saat kameralı güvenlik ve görüntülü intercom sistemleri, klima alt yapısı, ithal duvar kağıtları bulunuyor.

Tatildeymiş gibi hissedeceksiniz

Modern yaşamın değerini bilenlere sunulan bu özel projede Akkent Paradise Gardens sakinlerine Türk hamamı, jakuzi, sauna, masaj, buhar odası, fitness salonu, squash ve çok amaçlı salonuyla ister açık alanda ister kapalı alanda spor yapma imkanı bulacakları ve kendilerini hep tatildeymiş gibi hissedecekleri bir yaşam sunuluyor.

 Farklı bir yaşam alanı ile sunulan bu projeyi, akarsular ve göletler peyzaj açısından da  tamamlıyor. Sosyal donatı açısından oldukça zengin olan bu projemiz, Batıkentliler tarafından zaten beklenen ve talep edilen bir projeydi. Bizde daha önce gerçekleştirdiğimiz projelerimizin üstüne artı değer katmaya devam ederek, Batıkent'in standartını bir üst seviyeye çıkardık.

Akkent Modern dükkanları

Ayrıca bu projenin içinde Ankara'da birçok projede göremeyeceğiniz bir sosyal donatıda bulunuyor. Yaz-kış kullanılabilir yüzme havuzu ile projemize mavilik kattık, su kaydırakları ile süsledik. Bununla birlikte 4+1 dairelerimizin hepsine kapalı otopark imkanı sağlarken, 3+1 ve 2+1 dairelere de açık ve kapalı otoparklarımızla herkese yetecek bir alan oluşturduk.

Hayatın bütün ihtiyaçlarını bünyesinde topladı

Daha önceki yaptığımız konutlardaki alıcıların talepleri ile birlikte bu günün ihtiyaçlarını (Modern dememizin sebebi de o) harmanladığımız bir proje yaptık. Yılların birikimini burada kullandık.  Bu kapsamda Akkent Paradise Gardens hayatının bütün ihtiyaçlarını bünyesinde topladı.

Ayrıca evin içinde hali hazırda  ankastre gruplarımız da bulunuyor. Bunun dışında ise, koridorlarda sensörlü aydınlatmalar bulunuyor.

Akkent Modern batıkent bahçesi

Güneş görmeyen bina yok

Bu projenin en önemli özelliklerinde birisi dairelerin tamamı güneş görüyor. Kuzey cephemiz yok. Bu da mimari açıdan değişik bir estetik katıyor. Dolayısı ile yaz kış kazanç sağlıyor. Kışın ısıtma giderlerinde büyük bir avantaj sunuyor. Kazançtan bahsetmişken her daire girişinde kat istasyonları bulunuyor.  Bu istasyonlarda enerjiden tasarruf ettiren eşanjörlerin kullanıldığı bir kutu bulunuyor.

Ayrıca zemin katlarımızı da kullanışlı hale getirdik. Alıcıların kendilerine özel tahsis edilecek bahçeleri ile, apartmanda müstakil keyfi yaşayabilecekler. Bununla birlikte günümüzde binalardaki  katların sayısı artıyor. Bu yüzden alıcılara hem kolaylık hem de  maddi kazanç sağlamak adına günlük asansör kullanımının yanı sıra yük asansörü de yaptık.

Bu projeyi tasarlarken sadece çalışma alanımızı düşünmedik. Çevremizde de neler var neler yok dikkate aldık. Parselin etrafındaki diğer adaların tamamı yeşil kuşaktan oluştuğunu gördük.  Buradan da anlaşılacak olan  ise, projemizin önü ve etrafı hiç kapanmayacak. Lokasyon olarak da Akkent Paradise Gardens metroya 5 dakika mesafede bulunuyor.  Modern yaşamın değerini bilen herkesi buraya bekliyoruz” dedi.

Akkent Paradise Gardens İletişim Bilgileri;

Web: http://www.akkent.com.tr/
Telefon: 0312 566 11 11

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akkent Modern Ankara foto galerisi yayında
  • 26.04.2014 13:08

Akkent Modern Ankara foto galerisi yayında

Akkent Modern'de tüm evler güney cepheye ve 30 dönüm yeşil alana bakıyor. Akkent ...

Akkent Paradise Gardens'ta 'istediğin zaman öde' kampanyası
  • 15.03.2016 17:06

Akkent Paradise Gardens'ta 'istediğin zaman öde' kampanyası

Ankara Batıkent'te yükselen Akkent Paradise Gardens projesinde 'istediğin zaman ...

Akkent Paradise Gardens, ev alana araba kazandırdı
  • 10.03.2016 10:08

Akkent Paradise Gardens, ev alana araba kazandırdı

Ünal Akpınar İnşaat’ın Batıkent’te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens Konu ...

Akkent'in reklam yüzü Rutkay Aziz ev Doğa Rutkay!
  • 20.10.2015 15:25

Akkent'in reklam yüzü Rutkay Aziz ev Doğa Rutkay!

Türkiye’nin en sevilen, güven duyulan sanatçılarından Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay ...

Başkentte 'Cennet Bahçeleri' kuruluyor
  • 02.10.2014 11:45

Başkentte 'Cennet Bahçeleri' kuruluyor

Akkent Paradise Gardens, 50 bin metre kare yeşil alanı ile Başkente cennetten bi ...

Akkent Paradise Gardens'ta satışlar yakında başlayacak
  • 09.05.2014 16:55

Akkent Paradise Gardens'ta satışlar yakında başlayacak

39 bin 311 metrekare arsa üzerinde 432 konuttan oluşacak Akkent Modern'de satışl ...