maritbet girişmaritbet
Akasya Acıbadem’de m2’’si 6 bin TL’ye daire!

Akasya Acıbadem’de m2’’si 6 bin TL’ye daire!

Koru, Göl ve Kent etaplarından oluşan Akasya Acıbadem’de Akasya Kent etabında satış sürüyor. Kent etabında 600 konut bulunurken, konutlar metrekaresi 6 bin liradan satılıyor


 
Saf Gayrimenkul tarafından İstanbul'un merkezi noktalarından Acıbadem'de hayata geçirilen Akasya Acıbadem toplam 1.525 konuttan oluşuyor. 182 bin metrekarelik alana kurulan Akasya Acıbadem projesinde 83 bin metrekarelik ticari alan ile 58 bin metrekarelik yeşil alanlardan oluşuyor.

Koru, Göl ve Kent etaplarından oluşan Akasya Acıbadem'de Akasya Kent etabında satış sürüyor. AVM, home-office ve rezidans dairelerden oluşan Kent etabında 600 konut bulunurken, konutlar metrekaresi 6 bin liradan satılıyor.
Akasya Acıbadem'de Koru etabının Mayıs 2011'de, Göl etabının Aralık 2011'de ve Kent etabının da Mart 2013'te tamamlanması planlanıyor.

Akasya Acıbadem'de tüm etapların ortasında Central Park bulunuyor. Burada Türkiye'de ilk kez bir böyle bir projede planlanan kumsallı havuz yer alıyor. Projede ayarıca fitness salonu, rekreasyon alanları, konferans salonu, golf sahası, ilköğretim okulu, alışveriş merkezi gibi alanlar yer alıyor. Akasya Acıbadem'de ayrıca çocuklar için Kidzania isminde bir tesis bulunuyor.


Akasya Acıbadem iletişim bilgileri
Web: http://www.ak-asya.com/
Tel:  0216 428 31 32

  • Etiketler:

Yorum Yaz