maritbet girişmaritbet
Akasya Acıbadem projesine MIPIM 2013’te People’s Choice Awards kategorisinde ödül!

Akasya Acıbadem projesine MIPIM 2013’te People’s Choice Awards kategorisinde ödül!

Bu yıl 23’üncü kez dünyanın en iyi gayrimenkul projelerinin taçlandırıldığı MIPIM Ödülleri’nde Anadolu yakasının en gözde yaşam merkezi olan Akasya Acıbadem ödül kazandı

 

Bu yıl 23'üncü kez dünyanın en iyi gayrimenkul projelerinin taçlandırıldığı MIPIM Ödülleri'nde Anadolu yakasının en gözde yaşam merkezi olan Akasya Acıbadem'in, Danimarka'dan Azebeycan'a, dünyanın dört bir yanından finale kalan tüm projelerin yer aldığı ve 50 bin kişinin oy kullandığı “People's Choice Awards” kategorisinde yapılan halk oylamaları sonucu 32 proje arasından birinci seçildi. Törende ödülü projenin mimarı Mehpare Evrenol ve SAF GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral birlikte aldı.

Dünyanın en büyük gayrimenkul buluşmalarından biri olarak gösterilen ve gayrimenkul alanında en prestijli fuar olarak kabul edilen MIPIM kapsamında düzenlenen MIPIM Ödülleri'nin sonuçları, Fransa'nın Cannes kentinde yapılan MIPIM kapsamında 14 Mart 2013 tarihinde düzenlenen ödül töreninde açıklandı. Akasya Acıbadem, finale kalan 32 projenin yer aldığı “People's Choice Awards” kategorisinde birinci seçildi.

Türkiye'nin 2013 yılının ‘Onur Ülkesi' seçildiği MIPIM Zirvesi kapsamında ödül töreni öncesi 11 Şubat- 11 Mart 2013 tarihleri arasında yapılan halk oylamasıyla en seçkin 32 proje arasında yer alan ve birinci olan Akasya Acıbadem'in ödülünü projenin mimarı Mehpare Evrenol ve SAF GYO Zeynep Akdilli Oral birlikte aldı.

50 bin kişinin oy kullandığı “People's Choice Awards” kategorisinde birinciliği alan projede ödül töreni sonrası konuşan Zeynep Akdilli Oral Türkiye adına ve şirketleri adına mutlu olduklarını belirterek bir kez daha projenin mimarı Mehpare Evrenol'a teşekkür etti.

“Ödülleri yanımda olmayan eşime adıyorum”

Projenin mimarı Mehpare Evrenol;  “Halkın seçimi olmaktan ötürü çok mutluyum. Bana yıllardır inanan ve destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Aldığım tüm ödülleri yanımda olamayan eşime adıyorum” dedi.  SAF GYO Genel Müdür Yardımcısı Abdülkadir Çelik da duyduğu memnuniyeti aktararak heyecanını paylaştı ve 'halkın seçimi' ödülünün dünyanın her yerinden gelen kişilerce verildiğini hatırlatarak bunun ayrı bir gurur yaşattığını söyledi.

MIPIM ödüllü Akasya Acıbadem'in yapımına 2009 yılında başlandı. Akasya Acıbadem, Göl, Koru ve Kent etaplarından oluşuyor. Göl ve Koru etaplarında yer alan 896 konutta yaşam 2012 yılında başladı. İddialı bir peyzaja sahip projenin merkezinde 26 bin metrekarelik Central Park bulunuyor. Anadolu Yakası'nın en prestijli alışveriş merkezinin üzerinde yükselecek olan Kent Etabı'nda 180m yüksekliğinde 40 katlı bir rezidans ve hepsi kat bahçeli 16 katlı yatay bir blok yer alıyor. Kent Etabı'ndaki kulede home–office olarak kullanıma uygun dairelerin yanı sıra, boğaz ve deniz manzaralı, farklı tiplerde 24 adet penthouse suites bulunuyor. Tamamı kat bahçeli, 16 katlı yatay blokta ise farklı m2'lerde yaşam seçenekleri sunuluyor.

Akasya Acıbadem Avrupa'nın da en başarılısı seçilmişti

Mehpare ve Alp Evrenol öncülüğünde yaklaşık 15 kişilik bir ekiple, 5 yıllık bir çalışmanın ardından projelendirilen Akasya Acıbadem, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden olan 'The European Property Awards 2012'de "En İyi Yüksek Bina Mimarisi" kategorisinde 5 yıldız almış ve “Avrupa'nın En Başarılı Projesi” seçilmişti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akasya Acıbadem maket ve şantiye görüntüleri için tıklayın!
  • 12.04.2013 16:39

Akasya Acıbadem maket ve şantiye görüntüleri için tıklayın!

Akasya Acıbadem projesinin maket ve şantiye görüntüleri yayında ...

Akasya Acıbadem projesi MIPIM 2013 Fuarı'nda şov yaptı!
  • 15.03.2013 11:24

Akasya Acıbadem projesi MIPIM 2013 Fuarı'nda şov yaptı!

Saf GYO projesi olan Akasya Acıbadem, MIPIM 2013 Fuarı'nda aldığı ödüller ve sta ...

Akasya Acıbadem projesinin şantiyesi geziliyor!
  • 01.03.2013 15:24

Akasya Acıbadem projesinin şantiyesi geziliyor!

600 milyon dolarlık yatırım değerine sahip olan akasya Acıbadem projesinin şanti ...

Akasya Acıbadem'in yeni tanıtım filmi için tıklayın!
  • 28.02.2013 17:30

Akasya Acıbadem'in yeni tanıtım filmi için tıklayın!

Akasya Acıbadem projesinin yeni tanıtım filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayı ...

Akasya Acıbadem Kent etabını havadan inceleyin!
  • 28.02.2013 13:59

Akasya Acıbadem Kent etabını havadan inceleyin!

Akasya acıbadem projesinin Kent etabında çalışmalar sürüyor. Saf GYO imzası taşı ...

Akasya Acıbadem'in Göl ve Koru etabı ne durumda?
  • 28.02.2013 13:52

Akasya Acıbadem'in Göl ve Koru etabı ne durumda?

Akasya Acıbadem projesinin Göl ve Koru etabının helikopter videosu emlaktasondak ...