maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu Sky Towers’ta satışları tamamladı!

Ağaoğlu Sky Towers’ta satışları tamamladı!

Ağaoğlu İnşaat’ın İstanbul Ataşehirde hayata geçirdiği Sky Towers’da mart ayında teslim edilecek konutların satışı tamamlandı

Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehirde yapımını tamamladığı ve Mart ayında teslim edeceği Sky Towers Ataşehir projesinde konutların satışı tamamlandı. Dev proje Ağaoğlu My Towerland'ın ilk etabını oluşturan Skytowers, Ataşehir'de 285 bin metrekare arsa üzerine inşa edildi. My Towerland projesinde ise satışlar devam ediyor.

Ağaoğlu My Towerland Skytowers'ta 63 metrekarelik 1+1'ler, 107 metrekarelik 2+1'ler ve 290 metrekarelik 4+1 penthouse'lar tükendi. Her biri 10. katından itibaren deniz manzarasına sahip olan binalarda, yükseklik arttıkça panorama genişliği de artıyor. Ağaoğlu My Towerland Skytowers'ta oturum Mart 2011'de başlıyor.

Sky Towers Ağaoğlu'nda otopark, açık yüzme havuz, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, dinlenme alanları, kreş, tenis, basketbol ve voleybol sahaları, yangın alarm sistemi, yatak odası ve salonda klima, aspiratör, kombi cihazı, her daireye özel depo alanı ve jeneratör hizmeti bulunuyor.

Doğu Ataşehir'in en değerli bölgesindeki projenin ilk etabı olan Sky Towers, 41 ve 31 katlı 2 yüksek kuleden oluşuyor. Toplam 420 daire, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 ile penthouse'ların yer aldığı Sky Towers, alıcıların türlü ihtiyacını karşılamak için tasarlandı.

 

Sky Towers iletişim bilgileri

Web: http://www.mylife.com.tr/

Web: www.agaogluskytowers.com

Tel: 444 6 777

  • Etiketler:

Yorum Yaz