maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu My World Europe yarın satışta! 132 bin TL’ye!

Ağaoğlu My World Europe yarın satışta! 132 bin TL’ye!

Yarın (24 Eylül) satışa çıkacak olan My World Europe projesinde konut fiyatları 132 bin liradan başlıyor

 

 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun 12 Dev Adam ve teknik kadroya 21 daire hediye ettiği Ayazma'daki My World Europe satış ofisi, projeden ev sahibi olmak isteyenlerin akınına uğruyor. Projede daire fiyatları 132 bin liradan başlıyor
Ağaoğlu İnşaat'ın yeni konut projesi İstanbul Ayazma'daki My World Europe'un satış ofisi, proje hakkında bilgi almak isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu geçtiğimiz hafta, Dünya Basketbol Şampiyonası'nda ikinci olan Türk Basktebol Takımı oyuncuları ve teknik kadroya, My World Europe'dan ortalama değeri 400 bin lira olan 21 daire hediye etmişti.
 
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım ortaklığı'na (GYO) ait 202 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek My World Europe'un içinde pool residence, arena residance, golf residance ve villa tipinde konutlar yer alacak. Ali Ağaoğlu, Şubat 2009'da lanse ettiği My City Bahçelievler projesini iki hafta gibi kısa bir sürede sattıklarını hatırlatarak " Ayazma'da ikinci bir Bahçelievler vakası yaşatacağız" dedi.

My World Europe'ta 3200 konut bulunuyor. Fiyatlar ise 132 bin liradan başlıyor. 1 artı 1 ile 4 artı 1 arasında farklı daire alternatiflerinin olacağı projede, 40 adet de villa bulunacak. Projenin içinde büyüklüğü 100 - 150 metrekare arasında değişen 47 dükkanın yanı sıra 13 bin metrekare alanma sahip bir alışveriş merkezi yapılacak. Projede, istinye Park'ta olduğu gibi dükkanlar bir meydanın etrafında toplanacak.
 
Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, 2010 FIBA Basketbol Şampiyonası'nda dünya ikincisi olan 12 Dev Adam'a ev hediye ederek üçlüğü atan isim oldu. Ağaoğlu, devlere hediye ettiği My World Europe projesinden daha lansmana çıkamadan 300 konut sattı. Ağaoğlu, daha önceki projelerinden konut satın alanlara yeni projesinin satışında öncelik tanıdı.
 
Yarın satışta!
24 Eylül'de satışa çıkacak olan My World Europe projesinde 'ayrıcalıklı' satış perşembe akşamı yapıldı. Başakşehir'deki satış ofisinde gece saat 03.00'ten itibaren kuyruğa girenler izdiham oluşturdu.
 
Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, 'Projelere başlarken daha önce bizi tercih edenlere yönelik bir ön satış yapıyoruz. Yine aynı yöntemi uyguladık. Satış ofisinin önünde gece saat 03.00'ten itibaren kuyruk oluştu' dedi.
12 Dev Adam ve 5 kişilik teknik ekibe verilecek daireler yaklaşık 400'er bin liralık 3+1 dairelerden oluşuyor. 4 daire ise 160-170 biner liralık 1+1 olacak. 21 dairenin değeri yaklaşık 7.5 milyon lirayı buluyor.
 


 
Ağaoğlu My World Europe iletişim bilgileri
Web: www.agaoglu.com.tr
 
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz