maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu My Towerland’de 1+1’leri tüketti

Ağaoğlu My Towerland’de 1+1’leri tüketti

Fiyatların 470 bin TL ile 1 milyon 535 bin TL aralığında değiştiği My Tovverland'de Ağaoğlu sıfır faizli olarak birden fazla ödeme planı sunuyor. Seçenekler içinde senet de var, banka kredisi de...


Ağaoğlu şirketlerinden Akdeniz İnşaat tarafından Ataşehir'de inşa edilen 3 bin 500 konutluk My Towerland projesi Kasım 2012 tarihinde teslim edilecek. Fiyatların 470 bin TL ile 1 milyon 535 bin TL aralığında değiştiği My Towerland'de 1 + 1'lerin tamamı satıldı.

285 bin metrekarelik arazide kurulan projede arazinin yüzdel3'lük bölümü inşaata ayrılırken, yüzde 87'si ise yeşil alana ayrıldı. Dört bloğun yer alacağı projede A blok 51 kat, B blok 31 kat, C blok 34 kat, D blok ise 31 kattan oluşuyor.


Senetle birden fazla ödeme imkânı sunuyor

Ağaoğlu projede sıfır faizli olarak birden fazla ödeme planı sunuyor. İlk ödeme planında 117 bin 500 TL peşinat ödeyene kalan 352 bin 500 TL için 15 Şubat 2012 tarihine kadar senedi ödeme seçeneği sunuyor.
İkinci alternatifte ise 117 bin 500 TL peşin ödeme yapanlara geri kalan ödemeleri için üç ayrı senet yapılabiliyor. Banka kredili ödeme planlan da sunan Ağaoğlu, 10 bin TL peşinat ödeyenlere ise 352 bin 500 TL banka kredisi ve 15 Ağustos 2012 tarihi içinde 107 bin 500 TL'lİk senet imkanı sunuyor. Ataşehir, Asya ve Avrupa yakalarındaki iş merkezlerine ulaşım kolaylığı sağlayan My Towerland'de TEM, E5 karayoluna direkt ulaşım imkânı sağlanırken, Boğaziçi Köprüsü'ne Ataşehir otobanı üzerinden kolay bağlanma imkanı veriyor.

Kat bahçeleri, terastaki villa daireleri, fitness, sauna, buhar odaları, çocuk oyun alanları bulunan My Tovverland'de her bloğa ait açık yüzme havuzu, kat bahçelerinde otomatik sulama sistemi, her dairede 2 harici telefon hattı, bina girişiyle iletişim sağlayan görüntülü dijital intercom sistemi yer alıyor. TV altyapısı, elektrik kesintilerinde devreye giren jeneratör sistemi, acil durumlarda devreye giren acil anons sisteminin de bulunduğu My Towerland'de, televizyonlu koşu bandan, cardio ve bilgisayar kontrollü gym ekipmanları, pilates ve power plate ayrıcalığıyla My Club hizmetleri de verilecek. Ayrıca My club bünyesinde bulunan SPA & ve kapalı havuz hizmetleri de sunulacak.

 

My Towerland iletişim bilgileri
Web: www.mytowerland.com 
Web: www.mylife.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 444 6 777

  • Etiketler:

Yorum Yaz