maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu My City Bahçelievler'de ikinci el fırsatları başladı

Ağaoğlu My City Bahçelievler'de ikinci el fırsatları başladı

Ağaoğlu'nun, Şubat 2009'da yüzde 1 peşinat avantajı ile satışa çıkarıp, 2 hafta içinde bin 220 dairenin neredeyse tamamını sattığı My City Bahçelievler'de, proje teslimi yaklaşınca ikinci el piyasası da hareketlendi

Kaynak: Sabah Emlak

Kırdığı satış rekoru ile krizden çıkış için inşaat sektörüne moral veren Ağaoğlu My City Bahçelievler, sözleşmelerde yer alan Ağustos 2011'den daha erken teslim edilecek. Bahçelievler-Merter sınırında bulunan; E-5'e ve metrobüs, metro, tramvay duraklarına yürüme mesafesindeki projede, 57 metrekare ile 153 metrekare arasında değişen 35 farklı büyüklükte 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri var.

RE/MAX ABC, proje içi ofis açtı
10 yıldır tüm Ağaoğlu projelerinde hizmet veren tek yetkili gayrimenkul danışmanlığı şirketi RE/MAX ABC, My City Bahçelievler'de de, ikinci el alım-satım ve kiralama hizmet verecek.

RE/MAX ABC My City Ofisi yöneticisi olan uzman gayrimenkul danışmanı Berna Aşkın, "Proje içinde, birkaç haftadır satılık portföy toplama çalışmalarını yürütüyoruz. Ağaoğlu'na güvenip şirketin Avrupa yakasındaki ilk projesinden daire alanların, ciddi kazanç elde ettiğini söyleyebilirim. Şubat 2009'a göre daireler, yüzde 45- 50 değer kazandı" dedi.

Projedeki ilk liste fiyatlarının 155 bin-453 bin lira aralığında olduğuna dikkati çeken Berna Aşkın, yaklaşık 20 ay sonra bugün, konuşulan rakamların 230-240 bin liradan başladığını belirtti. Berna Aşkın'ın verdiği bilgilere göre, lansman fiyatı aralığı 406-453 bin lira aralığında olan en büyük (brüt 152-153 metrekare) dairelerde bugün öngörülen rakamlar 610 bin lira ile 680 bin lira aralığında

  • Etiketler:

Yorum Yaz