maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu, Guinness Rekorlar Kitabı’na ‘baret’le girdi!

Ağaoğlu, Guinness Rekorlar Kitabı’na ‘baret’le girdi!

Kanada'nın 1306 baretlik rekorunu Ağaoğlu, 2 bin 770 baretle ele geçirdi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu, aynı anda 2 bin 770 çalışnaına baret taktırarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Daha önceki rekor 1306 baretle Kanadalı bir firmadaydı. Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleşen organizasyona Ali Ağaoğlu, Hasan Rahvalı, Murad Acar gibi şirketin üst düzey isimleri de katıldı.

ağaoğlu baret rekoru

Baret rekorundan sonra Ağaoğlu görevlilere plaket dağıttı...

Guinness Türkiye Temsilcisi Şeyma Subaşı Gemici'nin onayıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Ağaoğlu Şirketler Grubu, önümüzdeki dönemde kendi rekorunu egale etmeyi hedefliyor. Özellikle rekorun onaylanmasından sonra büyük sevinç yaşayan çalışanlara bir özel teşekkür de Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'ndan geldi.

baret rekoru kıran ağaoğlu çalışanları

Ağaoğlu çalışanları sayının açıklanmasını böyle bekledi...

Özellikle alana geldiği andan itibaren büyük bir coşkuyla karşılanan Ağaoğlu, çalışanlarına "Arkadaşlar benim en değerli varlığım sizlersiniz. Benim paramdan daha kıymetlisiniz. Eğer bu işleri başarıyorsak bu sizlerin emeğinizle, alın terinizle oluyor. Onun için benim için çok kıymetlisiniz. Ben de sizden şunu rica ediyorum; birinizin saçının teli benim için paradan puldan, maldan mülkten çok daha değerlidir. Hepiniz kardeşimsiniz lütfen çalışırken kendi can güvenliğiniz için -iş güvenliği konusunda arkadaşlarımız çok hassaslar, size yardımcı olmaya çalışıyorlar- ama lütfen sizde onlara yardımcı olun. Çünkü bu sizin hayatınız ve bu hayat bir tane, başka da bundan değerli bir şey yok. Ben özellikle rica ediyorum, beni seviyorsanız çalışırken lütfen önce iş güvenliği, can güvenliği" dedi.

guinness rekoru ağaoğluAğaoğlu çalışanları rekora 6 kala büyük heyecan yaşadı...

Daha sonra çalışanlarına özel teşekkürler sunan Ali Ağaoğlu, selfie isteklerini de geri çevirmedi. Emlaktasondakika.com olarak toplantı esnasında görüştüğümüz Ağaoğlu "Bomba gibiyim. İnşallah daha iyi olacağız. Seçimlerden sonra herşey daha güzel olacak" dedi.

Ağaoğlu, kırdığı baret rekoruyla Türkiye'nin adını bir kez daha tüm dünyaya duyurdu. Maslak 1453 projesinde sona yaklaşan Ağaoğlu, önümüzdeki dönemde yatırımlarına devam edecek.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ağaoğlu baret rekoruyla Guinness'e girdi!
  • 21.10.2015 17:17

Ağaoğlu baret rekoruyla Guinness'e girdi!

Ağaoğlu çalışanları, aynı anda 2 bin 770 baret giyerek Guinness Rekorlar Kitabı' ...

Ağaoğlu, Guinness Rekorlar Kitabı’na ‘baret’le girdi!
  • 20.10.2015 22:09

Ağaoğlu, Guinness Rekorlar Kitabı’na ‘baret’le girdi!

Kanada'nın 1306 baretlik rekorunu Ağaoğlu, 2 bin 770 baretle ele geçirdi. ...