maritbet girişmaritbet
Adres Yalıkavak, Bodrum'da yaşamaya davet ediyor!

Adres Yalıkavak, Bodrum'da yaşamaya davet ediyor!

Adres Yalıkavak projesinde, 46 villa ve daire ile birlikte bir de butik apart otel bulunuyor.

Muğla'nın Bodrum bölgesinde M2 İnşaat'ın 60 dönümlük kendi arası üzerine inşa ettiği Adres Yalıkavak'ta kendine ait sahili ve iskelesi yanı sıra villalara hizmet veren 3 bin 250 metrekare sosyal alan da yer alıyor. 

Kim, Bodrum'a geldiği anda, burada dolu dolu yaşamanın planlarını yapmadı ki? İşte o planın hayata geçme anı geldi... İster bir gün kalın, isterseniz 365 gün... Artık Bodrum'da tatil yapmayıp, Adres Yalıkavak'taki konforlu evinizde yaşayacaksınız.

adres yalıkavak

M2 İnşaat imzası taşıyan Adres Yalıkavak'ta büyüklükleri 165 ile 490 metrekare arasında değişen 46 villa ve butik apart otel yer alıyor. Kendine ait sahili ve iskelesi bulunan projede villalara hizmet veren 3 bin 250 metrekare sosyal alan yer alıyor. 

Yalıkavak Marina'ya 5 dakika

Yalıkavak Marina'ya 5 dakika mesafede bulunan Adres Yalıkavak'ta kot farkından dolayı hiç bir villa diğerinin manzarasını engellemiyor. Villa sakinleri bahçelerinde otururken bile Gökçebel ve Tilkicik koyunun panoramik manzarasını seyredebiliyor. Projede yolların tamamı ve otoparklar yer altında. Böylelikle projenin için ve villaların etrafı trafikten ve gürültüden arındırılmış olacak. "Hayat bir kere yaşanır" sloganı ile inşa edilen Adres Yalıkavak'ta çocuk oyun alanları, spor alanları, projeye ait iskele, sosyal tesisler ve butik apart otel bulunuyor. 

adres yalıkavak

12 ay boyunca tatil

doğasıyla öne çıkan proje, çocuk odalı, aile perspektifli, her türlü ihtiyacın kolayca sağlandığı, huzur içinde yaşanabilecek bir adres olarak gösteriliyor. Tatil rahatlığı, eğlence, dinlence hepsi, 12 ay boyunca Adres Yalıkavak'ta bir arada sunuluyor. Projede su oyunları imkanı, tenis kortu, futbol sahası, basket sahası gibi her türlü sportif etkinliğe özel sahalar, oyun parkları hatta kaydıraklı çocuk havuzu ve beach club bulunuyor.

Tüm ailelerin kullanabileceği yarı olimpik havuz ve restorandan oyun salonlarına, gençler için sinema odalarından minikler için oyun odalarına kadar her ayrıntının düşünüldüğü çok geniş sosyal tesisler yer alıyor. 

Misafirlerin de konforla ağırlanabileceği butik apart otel Adres Yalıkavak'ı bir adım öne çıkarıyor. Daire sahiplerine ve otel misafirlerine kafelerden restorana, saunadan Türk ve buhar hamamına, aerobikten fitness salonuna, kuaförden masaja kadar farklı hizmetler sunuluyor. 

Proje sakinleri otomobillerini, kış-yaz değişken hava koşullarında güvenle koruyabileceği iç yollardan ve kapalı otoparklardan faydalanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adres Yalıkavak'ta yaşam başladı!
  • 19.11.2017 13:52

Adres Yalıkavak'ta yaşam başladı!

M' İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Yalıkavak projesinde teslimler başla ...

Adres Yalıkavak projesine WA Awards’tan ödül!
  • 18.07.2017 11:58

Adres Yalıkavak projesine WA Awards’tan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects'in Adres Yalıkavak projesi World Archit ...

Adres Yalıkavak'ta Daikin VRV sistemleri kullanıldı
  • 24.03.2017 15:23

Adres Yalıkavak'ta Daikin VRV sistemleri kullanıldı

M2 İnşaat, Bodrum'da hayata geçirdiği Adres Yalıkavak projesinde iklimlendirme t ...

Adres Yalıkavak, Bodrum'da yaşamaya davet ediyor!
  • 15.05.2015 09:52

Adres Yalıkavak, Bodrum'da yaşamaya davet ediyor!

Adres Yalıkavak projesinde, 46 villa ve daire ile birlikte bir de butik apart ot ...

Yalıkavak’ta Adres’iniz bu villalar olacak
  • 05.10.2014 10:39

Yalıkavak’ta Adres’iniz bu villalar olacak

2016 yılının Haziran ayında tamamlanması hedeflenen Adres Yalıkavak, Bodrum - Ya ...

Evinizin yeni Adres'i Yalıkavak olacak
  • 01.10.2014 13:18

Evinizin yeni Adres'i Yalıkavak olacak

M2 Turizm İnşaat AŞ. Bodrum’un en iddialı konsepti olan Adres Yalıkavak projesin ...