maritbet girişmaritbet
Adanuspark, Kadıköy-Kartal Metro Hattı ile değerleniyor!

Adanuspark, Kadıköy-Kartal Metro Hattı ile değerleniyor!

Kadıköy-Kartal Metro Hattı ve Kartal Adliye Sarayına Yakın Konumuyla Dikkat Çeken Çukurova Adanuspark’ta, Dünya Markalarıyla Standartlar Çok Yüksek

 

Çukurova Gayrimenkul tarafından İstanbul'un yeni çekim merkezi Kartal'da Marmara Denizi ve Adalar'ın eşsiz manzarasına hakim konumda inşa edilen Çukurova Adanuspark, Kartal Real AVM'NİN hemen yanında ve Kadıköy-Kartal Metro hattına sadece 200m yürüme mesafesinde.
 
Çukurova Adanuspark, Kartal-Tem bağlantı yolları üzerinde 10bin m2 arsa üzerinde sadece 180 seçkin ailenin yaşayacağı residence konforuna sahip şekilde inşa edildi. Yaşamın başladığı Çukurova Adanuspark, inşaat kalitesi ve ulaşımda sunduğu kolaylıklar sayesinde yatırımcılardan büyük ilgi görüyor.
 
Kartal'da 3 blok 180 daireden oluşan Çukurova Adanuspark'ta 73 m2'den 312 m2'ye kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. VİTRA, GEBERIT, FRANKE, REHAU, DORTEK, LINEADECOR, LEGRAND gibi seçkin markalara yer verilen projede;  ankastreden çöp öğütücüsüne, klimadan  yerden ısıtma sistemine kadar tüm detaylar ayrıntılı olarak ele alınırken site sakinlerinin beklentilerini maksimum seviyede karşılayacak ve yaşam kalitesini yükseltecek  markalar titizlikle belirlendi.
 
Kadıköy - Kartal metro hattı ile Çukurova Adanuspark'tan Kadıköy'e sadece 29 dakika da ulaşılabilinmesinin yanı sıra, yakın zamanda hayata geçecek olan Anadolu Adliye Sarayına 2 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanına 15 dakika, Kartal sahil yoluna 7 dakika, Bağdat Caddesine 20 dakika ve Kozyatağına 10 dakika mesafede olmasıyla ulaşım açısından büyük kolaylık sağlıyor.
 
 
 
 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çukurova Balkon'da eviniz adalara bakacak
  • 01.12.2016 11:55

Çukurova Balkon'da eviniz adalara bakacak

Çukurova Kent Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon, orman ...

Tamer Son, inşaat sektörünü değerlendirdi!
  • 17.09.2012 15:59

Tamer Son, inşaat sektörünü değerlendirdi!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Son, gayrimenkul sektöründeki so ...

Konut satışları ekim ayında rekora koştu!
  • 05.12.2016 11:08

Konut satışları ekim ayında rekora koştu!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, ‘güvenli liman’ markalı k ...