maritbet girişmaritbet
Adam Kule teslimlerine sayılı günler kala

Adam Kule teslimlerine sayılı günler kala

DAP Yapı Adam Kule projesinin Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor.

Maltepe'de yer alan Adam Kule, DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 254 adet daireden meydana gelen Adam Kule, 1+0 ve 1+1 dairelerden oluşuyor. Teslim tarihine az bir zaman kalan Adam Kule'nin yeni reklam yüzü ise oyuncu Başak Parlak oldu.

Rezidans, ev ve ofis olarak tasarlanan Adam Kule, 3 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Dairelerinin büyüklükleri 48 metrekare ile 100 metrekare arasında değişen Adam Kule'ye Alman, Danimarkalı, İngiliz, Azeri, Kuveytli ve Dubaili hukuk, bilişim, reklam ve danışmanlık firmaları büyük ilgi gösteriyor.

27 katlı tek kule olarak yükselen Adam Kule'de 1+0'lar 48 ila 55 metrekare, 1+1'ler 65 ila 100 metrekare olarak satışlarına devam ediliyor. 10 bin TL peşinat ve 88 ay vade farksız taksit imkanının bulunduğu DAP Yapı Adam Kule fiyatları 400 bin TL ile 1 milyon 14 bin TL arasında değişiyor.

Maltepe sahil yoluna yürüme mesafesinde olan Dap Adam Kule, sosyal donatılarıyla ilgi çekiyor. Yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, peyzaj alanları, spor alanları, yürüyüş parkuru, kamelyaların yer aldığı DAP Adam Kule'de teslimlerin Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adam Kule teslimlerine sayılı günler kala
  • 24.01.2017 14:54

Adam Kule teslimlerine sayılı günler kala

DAP Yapı Adam Kule projesinin Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projede ...

Dap'tan İstanbul'a 'Adam' gibi kule!
  • 03.11.2015 14:48

Dap'tan İstanbul'a 'Adam' gibi kule!

Dap Yapı'nın yeni projesi Adam Kule'de fiyatlar 238 bin liradan başlıyor. Proje, ...